אשמח לקבל את סיכום

shlomit36

New member
תנוו ל"מתאים לי" צ'אנס נוסף

"מתאים לי" כמו כל חברה, רוצה להרוויח כסף, ואם צריך לפטר עובדות , אז אין מה לעשות מפטרים, כך נוהגים כולם ואין לבוא אליהם בטענות. ותאמינו לי הם רוצים לקוחות מרוצות,אז בוא ניתן להם צ'אנס ואולי לא נתאכזב

avivity

New member
תגובה לשלומית (ולאחרות)

לא הבנתי למה צריך לתת צ'אנס לחברה מסחרית כזאת או אחרת?? הם לא בסדר "איתנו השמנות", הקולקציה הקרובה שלהם אינה מתאימה למידותינו, והם ספק הבטיחו שהקולקציה הבאה "תתחשב בנו יותר"...... כולכן מסכימות שמטרת הרשת הנה רווח בלבד. ואני שוב מזכירה - לא מדובר במוסד צדקה לנשים השמנות, או איזו חנות רווחה לשיפור חייהן של השמנות האומללות. מדובר ברשת רווחית ביותר, שהחלה את דרכה היקרה מאד מאד על גבנו ועל חשבוננו, הפריחה סיסמאות בנוגע לשמנות, תלתה בתאי ההלבשה דברי שבח על משקלנו ומראנו ועוד ועוד.... והנה בשורה חדשה, הם לא הוסיפו את מידות הביניים - הם הסירו אותנו. אז למה רשת כזאת צריכה לקבל מאיתנו צ'אנס? איזה רווח יש לנו מלתת להם צ'אנס ? העסק הזה של לנסות להבין אותם נשמע כמעט ילדותי.... אין כאן מערכת יחסים בין בני אדם, שם הייתי דורשת מעצמי לתת הזדמנות נוספת . יש כאן קשר עסקי גרידא. וככזה - אין שום הזדמנויות. איך אומרים? לא טוב - לא כסף. ותחשבו על זה. אביבית

mitzi20

New member
../images/Emo45.gif צודקת בהחלט

בידיוק מה שניסיתי להעביר לכן, רק שאביבית ניסחה את זה בצורה יפה ומעודנת ולא כמו שהם ניסחו את זה. מקווה שתבינו בנות, שאם זורקים עליכן זין תיזרקו חזרה ולא "תתנו עוד צ'אנס"..

למעלה