אשמח לקבל את סיכום

mitzi20

New member
אשמח לקבל את סיכום

הפגישה עם מתאים לי... אולי אתן זוכרות , ואולי לא, אני הצגתי את עצמי בתור מוכרת במתאים לי... אז החליטו לסגור את החנות בה עבדתי ופיטרו אותי הודעה של יום מראש... וזה מה שנשאר לי לומר עליהם: הם מתנהגים מחפיר לעובדים, הם מתנהגים מחפיר ללקוחות...הם מזלזלים בנו...והדבר הנורא מכל זה שבקולקציה החדשה הרבה מהדברים מגיעים רק עד מידה 42, וחלק רק עד מידה 48..לדעתי זה הסטירת לחי הכי גדולה שהם יכולים לעשות ללוקחות לא יודעת מה אמרו לכם בפגישה, הבנתי שהיו דברים חיוביים, אשמח לשמוע אבל איך הם הציגו את עצמם, כי אני שמעתי inside information שלא היה משמח את רובינו.

avivity

New member
באופן אישי

אשמח מאד באם תשתפי אותנו במידע הפנימי שיש לך, ואפילו כהודעה אישית. הם כל כך מכעיסים אותי שהייתי רוצה להבין שיש עוד כמוני - כועסים עליהם ובצדק רב. אביבית

סוזי28

New member
גם לי יש מידע......פנימי....

לא חשבתי להוציא אותו כאן...אבל בכל זאת..גם אותי עצבנו נורא ואני לא יכולה לפרט מה בדיוק קרה כדי שלא יחשפו פרטיי המזהים.. בכל אופן, בהמשך לפגישה שהיתה לכן - הדברים שנאמרו שם היו כדיי להרגיע את הרוחות, הם מתכוונים להפגש איתכן שוב - אבל לצערי שום דבר מהדברים שנאמרו או יאמרו בעתיד לא יניבו פרי!!!!! תאמינו לי יש לי הוכחות ....לא יכולה להגיד יותר מזה, תמשיכו בחייכן ותתחילו להתרגל לעובדה שמשם לא תבוא הישועה !!!!!!!!!!![ סליחה אם ניפצתי אשליות אבל מוטב מוקדם ממאוחר!! לילה טוב אני

DREAM111

New member
שלום לכל הבנות

תראנה אני מבינה את הכעס של כל אחת ואחת מכן וגם אני כלקוחה לא שבעת רצון מהדרך שהדברים התנהלו, אבל כן מוכנה לשמוע בדיוק כמו שהשמעתי בפגישה שהיתה לנו עם החברה. סוזי את אומרת שיש לך הוכחות אבל את לא יכולה לחשוף אותן עם זה יש לי בעיה אני מבינה שאת לא יכולה לחשוף את המקור שלהם ומכבדת אבל אם יש לך הוכחות לכך שבעצם משלים אותנו אני חושבת שזו זכותו לדעת זאת כמובן ללא הפרטים של מי ומהיכן הגיעו הפרטים. אני לא חושבת שניפצת לי לפחות אשליה כי אני כן מוכנה לתת הזדמנות ולראות איך הדברים עובדים ומה באמת החברה ומנהלה יעשו ועושים למעני ולמען כל הנשים השמנות שרוכשות ברשתם. מקווה שלא אתאכזב בהמשך ובאמת הנכונות היא כנה ושיתוף הפעולה מצידנו ישתלם לשני הצדדים הן לנו כרוכשות והן לחברה כמספקת.

איה א

New member
דרים, גם אני רוצה

את סיכום השיחה. מעניין מאוד מה נאמר שם. בעניין מתאים לי, זו חברה שהמטרה שלה להרוויח אם לא יהיו להם מידות, לא יהיו להם לקוחות גדולות והם יפסידו. זה לא מטריד אותי כהוא זה, זו בעיה של מתאים לי. היום יש הרבה חנויות למידות גדולות מעונות ועד לבאזר של ניקול. לא חייבים לקנות במתאים לי אם לא מתאים לכן.

תראי...

א. בנוגע לבגדים שמגיעים לחנויות עד מידה 42 וחלק עד 48, הרי זו ירייה לעצמם ברגליים. אין שום סיכוי שמישהי במידה 54 תקנה מידה 42 ולכן לא ממש נראה לי ה - inside story. ב. שני הצדדים רוצים להרויח, ואם לא אקנה אף אחד לא ירוויח. ג. לגבי התנהגות מחפירה לעובדים, בשביל זה יש בית דין לעבודה, וחוץ מזה שזה בוודאי לא המקום לסגור איתם חשבון.

שני דברים לי..

1. גם אני לא קיבלתי את סיכום הפגישה איתם, ואשמח מאוד. 2. הלכתי לקניות במתאים לי, ואכן הרבה מהדברים שרציתי , שמעתי עליהם "אין במידה" ו"זה בא רק עד מידה 48". מבאס.

DREAM111

New member
כל הבנות שרוצות סיכום פגישה

מוזמנות לשלוח מסר עם מייל כיוון שזה יצא קובץ וורד ארוך מידי למסר.

החורזת**

New member
לא ברור לי ההבדל בין הקטנה

להצרה. כי למשל אם קודם מידה 5 התאימה להיקף ירכיים של 120 ס"מ והיום אותה מידה מתאימה להיקף של 110 או 115 ס"מ, לא משנה איך יקראו לזה, בפועל זו הקטנת המידה.

ענבר 23

New member
היי-אני רוצה סיכום

לדעתי היה כבר שרשור כזה- אולי תוכלי לראות מי רצתה בשרשור עצמו

ringol

New member
שלחתי 2 מסרים - אבל...

עדיין לא קיבלתי את הסיכום! האם הוא יישלח אי פעם? תודה

mitzi20

New member
תמי היקרה..

ברור שזו ירייה לעצמם ברגליים (לדעתך), אבל האינסייד סטורי שלי בכלל לא על זה, הרי כל מי שיש לה עיניים יכולה לראות שרוב הבגדים של הקולקציה החדשה מגיעים רק עד 48 וחלקם גם רק עד 42.. המידע שאני מתכוונת אליו, (ולי בניגוד לסוזי בכלל לא אכפת לחשוף אותו פה) זה שנכון שאם את לא תקני אז את לא תרוויחי , אבל במקומך תבואנה שתי נשים במידה 40, או 42, ויקנו במקומך. מתאים לי במכוון מקטינים את המידות כיוון שהם רוצים את "מידות הביניים" שיקנו אצלם ולא את השמנות...מתאים לי מנסה להיפטר ממעמדה כחנויות לשמנות,ומנסה לכוון את עצמה שתתאים למידותיהן של רוב הנשים באוכלוסיה (שזה 40 עד 46 בערך?) וזה ממקור מוסמך..זה לא סתם ירייה לאפלה וזה לא סתם השערה, זה באמת באמת מה שהם עושים, במודע ובמכוון...למתאים לי לא מזיז מאף אחד יותר,חוץ מהתחת שלו המנכ"ל החדש ארנון חשאי מפטר וסוגר ומאיים, הכל הוא עושה בשביל עוד קצת כסף לחשבון הבנק של מתאים לי. אה, ובקשר לבית דין לעבודה- מתאים לי בהחלט לא עשה ולא יעשה שום דבר לא חוקי (הם מכסת"חים את עצמם כמובן!) אבל יש התנהגות חוקית שעדיין במסגרתה מתייחסים לעובדים הקטנים כמו לזבל..

DREAM111

New member
היי מיצי

תראי נציגי ההנהלה לא הכחישו בפגישה שהיתה לנו כי המידות בקולקציה הנוכחית עדיין על התקן של השינויים הללו שהם טוענים שלא הקטנה של מידות אלא הצרה. (אני חושבת שזה גם הקטנה). ברור ולי שהרבה דברים מהקולקציה הזו אני במידתי לא אוכל להנות מהם אבל מה שכן אחרי השיחה שלנו איתם אני כן מוכנה לתת ולהאמין שיחול שינוי בקולקציה הבאה. לעשות שינוי של עכשיו לעכשיו בקולקציה שכבר בושלה והוכנה לא היה סיכוי אבל אני מאוד מקווה ושוב רוצה להאמין כי בקולקציה הבאה לאביא או חורף הבא לא יודעת איך זה בדיוק הולך כבר תהיה שוב התחשבות במידות הגדולות ובצרכים שלנו הנשים הגדולו. וכן אומר לך בכנות אם לא אראה את השינויים כמו שהדרתי את רגלי חמש שנים מהרשת אני אמצא את הפתרונות שלי (שלצערי היום בעקבות החברה גם החברות האחרות עשו כך) לקניה ולבזבוז כספי במקום שיכבד ויעניק לי את הדרוש לי במידתי שלי. לגבי נושא הכספים ומנכ"ל החברה אין מה לעשות זו מטרת החברה בסופו של דבר להפיק רווחים וכמה שיותר יותר טוב להם. נכון שלעיתים זה בא על חשבון מישהו ועד עכשיו זה בא על חשבון הנשים השמנות אבל שוב אני נוטה להאמין כי באמת יש רצון לשינוי ולהחזרה שלנו הנשים הגדולות לחנויות הרשת.

mitzi20

New member
דרים

אולי היית צריכה להיות שם כדי לשמוע את איך שדיברו על הפגישה שלכן... אני שמחה שאת חיובית, ואולי באמת יכנס להן קצת שכל לראש והם אכן יישמו את הדברים שהיו בפגישה שלכם... אני יודעת שבחיים לא אקנה שם יותר לאחר ששמעתי איך בהנהלה מדברים על הלקוחות היותר שמנות (מידה 48 פלוס)..

שאלה

"אולי היית צריכה להיות שם כדי לשמוע את איך שדיברו על הפגישה שלכן..." אז מה הם כבר אמרו ?!?!?

wasaby

New member
עדיין נשמע מוזר

המידות של מתאים לי מתחילות ב42, אז הם מייצרים חלק מהבגדים רק במידה אחת?

mitzi20

New member
לא, השנה רוב הדברים

מתחילים מ 40 חלק מהגופיות חולצות ומהשמלות מתחילות ב 38 (כן זה לא טעות וזה לא FOR2, מידה 38 לקולציה הרגילה) ומגיעות רק עד 42.

איה א

New member
תראי, זה לא כל כך משנה

הם אחראים על התוצאות. אם הם רוצים מידות ביניים בבקשה, שימכרו מידות ביניים. אני לא חושבת שזה יצליח להם מכיוון שלמידות ביניים יש הרבה מאוד חנויות שמוכרות במחירים הרבה יותר נמוכים ממתאים לי.

למעלה