היית צריכה הצעת חתונה בשביל כל התגליות?
את כותבת "יש לי המון ספקות אם אנחנו מתאימים. המשפחות שלנו מאוד שונות, באנו מרקע מאוד שונה, אני אדם מאוד אמוציונאלי והוא מאוד רציונלי. אנחנו תמיד רוצים דברים שונים"-
ועוד את כותבת "אני לא יכולה שלא לחשוב שהיה מתאים לי גבר יותר צנוע, פחות שתלטן.. פחות קונפרמיסט שחייב ללכת בתלם, ופחות מתחשב ב"מה יגידו"..."
אלה דברים שמגלים די מהר, אתם יחד כבר שלוש שנים!! איך חיית עם כל השוני הזה עד עכשיו? בשלום? ותכונות האופי שאת מחפשת בגבר שלא קיימות בגבר שזה עתה הציע לך חתונה- לא ידעת על זה קודם??
אז או שאת אדם מאוד לא הוגן, כי יושר זה בעיקר מול הקרובים לנו ביותר. ולדעתי זה לא ישר אם עד עכשיו לא אמרת לו כלום על כל הפגמים והספקות שיש לך כלפיו בדברים הכל כך מהותיים שבו- האופי שלו, המשפחה שלו..
או שאת אדם שלא כנה עם עצמו ועד עכשיו העדפת להתעלם מכל מה שאת מרגישה כלפיו וחושבת עליו, שזו תכונה ממש גרועה באופן כללי.
והעניין עם אמא שלך הוא גם לדעתי מאוד מקומם מבחינתו. את רוצה חתונה קטנה? הוא רוצה גדולה? סבבה, נושא לדיון ואפילו לויכוח סוער. אבל למה להכניס למשוואה את עניין אמא שלך שנפטרה? זה לא הוגן... זה הופך את הדיון ללא אפשרי, כל טענה שהוא יעלה תחוויר מול העניין של אמא שלך.
בשורה תחתונה- אם את אוהבת אותו בכל ליבך, מאמינה שהוא הגבר שלך שאיתו את רוצה להקים משפחה ולחיות בזוגיות אז לכי על זה. אם לא אז זה הזמן לעשות סטופ. חתונה גדולה או קטנה? זה מה זה שטויות... באמת שטויות. תבחרי את המלחמות שלך, זו מלחמה לדעתי ממש מיותרת.
גם אם יהיו רק 100 איש בחתונה- הכאב של להתחתן בלי אמא לצידך יהיה אותו הכאב בדיוק ולכאב הזה אין תרופה בדמות חתונה קטנה. אני בטוחה שהחיסרון שלה יורגש גם בשלבים הבאים של חייך כמו לידת ילד והגידול שלו, זה משהו שאת צריכה ללמוד איך לחיות אותו מבלי להקטין את המציאות שלך