אר. היי.

Gizmo14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

BlueBeIl

New member
תגמור בו לבדך../images/Emo3.gif הי הי../images/Emo142.gif

אני בוגרת היום

AGNET SHESH

New member
אני סנילי בעניינים מסוימים, אבל

בדברים כאלו שאני אומר - אני לא סנילי. לא אמרתי שהדתיים יותר טובים מהחילוניים! אמרתי שמערכת החינוך אצל הדתיים עובדת בצורה טובה יותר. את שאר התגובה שלי תראה בתגובה שלי לברית.

Gizmo14

New member
ההפפפ...../images/Emo28.gif

אמממ, לפחות אתה מנסה
ואתה לא מגעיל... אתה באמת נחמד
זה כן אפשרי... ואתה כן מצליח... המממממ *מבולבלת* פשוט.... להתעלם
קשה לי
דבר איתי באס"ק, קיי
למה לא הייתי פה

BlueBeIl

New member
אני תוהה....../images/Emo142.gif

מאיפה סיגלת לעצמך את הגישה המתנשאת הזאת?

אוקיי סיכום של החתול../images/Emo96.gif

צחי, משה, סטופ אני לא אוהב לראות ריבים בתוך הפורום אני רבתי כמעט עם כל אחד פה והייתי זבל אבל החלטתי להפסיק תרשו לי להיות שוויצרי לרגע ולהגיד אולי כדאי לפתור את זה מחוץ לפורום?. כי הריבים האלה רק מדרדרים את הרמה של הפורום (ולא משהו אישי נגד אף אחד מכם כי באמת אתם סבבה) אבל... קחו את זה לאייסיקיו לי באופן אישי נמאס מריבים בתוך הפורום ה' יודע שהיה לי מספיק עם זיסמן *חלחלה* שאילץ אותי לוותר על הזהות הסודית שלי (דבר רע
) אז אולי די לריב כי זה אף פעם לא נגמר אז או שתקחו את זה (*בבקשה*) מחוץ לפה או שתפסיקו להגיב. בתי ספר-אופס טעות! ------------------ אני יודע שבבית ספר שלי יש את הערסים וכל אחד מסתובב עם החברים שלו וכל אחד צוחק על משהו אחר מקובלים אצלנו זה רק אלה שחושבים שהם מקובלים למרות שאין דבר כזה. בתי ספר דתיים-הצילו! לא משהו אישי אבל כמו כל דבר יש בתי ספר חילוניים שהם הרבה יותר טובים מבתי ספר דתיים ואם תחפשו כמובן שתמצאו בתי ספר דתיים שהם יותר טובים מחילוניים. (וואו מי היה יכול לדעת להיות שוויצרי מתערב זה דוקא די כיף
)

De-Panther

New member
משה../images/Emo4.gif צחי ממש לא..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ניסה לרדת עליך ועצם זה שאתה מתגאה בזה שאתה אומר איך "ירדת" עליו אתה בעצם יורד בזה על עצמך הכינוי שלך זה לא אייג'נס זה אגנט
ועשה טובה אל תדבר איתי על "חוויות" איתך מהמפגש אתה סתם מעצבן וגם אני מעדיף להתעלם ממך כמה שאפשר אז עשה טובה ואל תנסה להכניס דברים שאתה רק הקשבת להם ובקשר ללרצוח אותי תפסיק עם הגישה הזו של האני יותר חזק ממך שנינו יודעים שאין לך אומץ לעשות לי כלום אז פשוט תפסיק לכתוב את זה בכל הודעה אתה סתם עושה את עצמך יותר ויותר טמבל וגורם ליותר אנשים לכעוס עליך אז פשוט תפסיק לכתוב עלי

AGNET SHESH

New member
חח...

העניין הזה של "אורן אני אהרוג אותך" היה סתם כבדיחה.. אם אתה לא מבין אותו, תנחומי הכנים..

Gizmo14

New member
הו../images/Emo70.gif לפחות דבר אחד טוב...../images/Emo28.gif

יצא מהריב של צחי ומשה...
לפחות צחי ואורן מסכימים, בערך, לגבי דבר אחד

Me 4eVer

New member
דפקו לך את השינה?!

אתה התיישבת לידי ב-7 בבוקר (חצי שעה אחרי שהרוב התעוררו אבל אני עדיין ישנתי!) והתחלת לספר לי את סיפור חייך..!!

AGNET SHESH

New member
חחחחחחחחח....

אמרתי לך שלום.. זה נקרא "סיפור חיי"? טוב.. אם את אומרת.. אבל אני לא עשיתי את זה מתוך ידיעה או כוונה להרע, שלא כמו מישהו *שיעול* כאן...

Me 4eVer

New member
אבל, משה..

לא אומרים לאנשים שלום כשהם ישנים! בטח לא בשעות כאלה! ובטח ובטח לא אחרי שעתיים שינה! אין לי מושג מה אמרת שם (אני לא זוכרת דברים משעות כאלה..
) אבל אני זוכרת שהצהרתי כמה וכמה פעמים שאני מנסה לישון/ישנה!

AGNET SHESH

New member
אמרתי לך שלום כי חשבתי שאת ערה..

ואז אמרת לי שאת מנסה לישון אז אמרתי לך לילה טוב והלכתי לישון גם.

Gizmo14

New member
דנדי, אם זה מנחם אותך...../images/Emo28.gif

אני ישנתי די טוב
*נסקלת*

Me 4eVer

New member
עלי לא תצליחי לעבוד..../images/Emo3.gif

4 שעות שינה זה לא כיף אפילו אם הן על מיטה נוחה ושקטה(?)..

Gizmo14

New member
נאמ...../images/Emo28.gif

היה די שקט
^-^ בהתחלה לא היה שקט, אז לא נרדמתי (ניסיתי להירדם עוד מאחת בלילה
אבל אנשים מסוימים נכנסו לשירותים ודיברו בחדר של רוני והסיחו את דעתי מנסיונות ההירדמות
)... למען האמת, היה די טוב
ז"א- זה לא היה ממש מספק, אבל לפחות הייתי עירנית יום אחרי זה
^-^ המ
לפחות את קוראת הודעות שלי פה
התחלתי לחשוב שזה בזבוז מוחלט של הזמן שלי

למעלה