אר. היי.

Gizmo14

New member
כבר חשבו על זה../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

אורן, מה היה ההקשר
משהו עם המפגש שלי
ייאי, את מגיבה לכל מיני הודעות שלי^-^

shloompi

New member
היה נהדר ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

כ"כ חבל לי שהייתי יכולה לבוא רק ליום א'...
אבל זה יותר טוב מכלום!
אתם נהדרים

שניש

New member
גם אני בגישה הזאת...../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif

ונופר האייסיקיו החדש שלי הוא- 291122530 זה מופנה לא רק לנופר אלא לכל מי שאין לו את האייסיקיו שלי

Gizmo14

New member
מה זה הסיכום הזה../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif../images/Emo28.gif

על מה יהיה לי להגיב
(ובכך לסחוט ממך עוד מסר או שבעה
) אני דורשת סיכום יותר.... מסכם
(עזבי את העובדה שהשרשור כבר לא קופץ
)

AGNET SHESH

New member
סיכום יום 1+2 עד לקולנוע..

נסעתי למרכזית בי-ם שם פגשתי את רחלי ודיברנו בדרך לבית של הביצו"ת וכשהגענו ישר עשו לנו מיון וזרקו אותי לפיליפה
אבל מאיה ראתה את זה אחרת ושכנעה אותי שזה לא נורא כל כך למרות שכבר תיכננתי את המזימה הזדונית לגנוב את אולסן ולהחליף איתם את פיליפה, אבל אז כבר שכחו מהקבוצות.. אגב, רוני וגל: תודה על הכל! המיון היה ממש נחמד... אח"כ דיברנו ואכלנו ושיגעתי את אמא של הביצו"ת לגבי ההכשרים של האוכל שם והיה לי מזה פדיחה עם זה.. אח"כ מה היה? מוזיקההההה!!! ועם כל מה שנלווה למוזיקה: בלאגן, ריקודים, עניינים וכאלו.. אח"כ דיברנו, שיחקנו את המשחק המוזר הזה שמייג'ן דפק לכולם את הצורה בו, ו*ניסינו* ללכת לישון (אורן - אני אהרוג אותך...) הצלחתי לישון בסה"כ חצי שעה מסכנה ביום האחרון ומשבת בצהריים ישנתי רק שעתיים בסה"כ... עצוב.. שמענו את המטוסי קרב וחירטטי לכולם בשכל שזה איזה פעולה צבאית וזה.. קמנו בבוקר, הרוב הצליחו לישון חוץ מ*מיעוט קטן במיוחד* שלא נפגע מאורן או מצחי (אורן - בפעם החמישים אלף - אני אהרוג אותך...) למה צחי? כי בהתחלה הוא השתיק את כולם אבל בסוף יצא שהוא דיבר יותר מאורן בלי לשים לב... אכלנו ארוחת בוקר והעברנו את הזמן עד לנסיעה לקניון בכל מיני דברים, ומאיה, צחי, אופיר, ומייג'ן היו עייפים אז הלכו לישון על הדשא, אמא של הביצו"ת החליטה ל*השקות את הגינה* והזהרתי מאיה צחי ואופיר והם קמו, אבל מייג'ן פשוט לא שמע... זה היה קטע שזוכה מקום ראשון בפיספוסים לראות איך הוא קפץ מהממטרות... פשוט קורע... אח"כ שיחקנו בינגו ותודה לשניצל על זה, אח"כ שיחקנו לא נפסיק לשיר ותודה לקסם על זה, ואח"כ הלכנו לקניון, אכלנו, דיברנו על דת (מי שישב לידי לפחות), חיכינו לקולנוע והסתובבנו כל אחד בקבוצה אחרת, וכולם נכנסו לקולנוע, ואני נותרתי לי מיותם כי הייתי צריך ללכת... מה שלא ידעתי, זה שהבוס שלי כבר לא צריך שאני אעבוד היום... הוא אמר לי את זה רק כשהגעתי לבית אל אז זה כבר לא עזר לי יותר מדי.. אוףףףף זה ממש מעצבן... בעסהההה... נדב: כמו שאומרים - אל תדאג, מחר יהיה יותר קשה (בדיחה פנימית ביני לנדב! כל המנסה להבין מסתכן בהבנה לא נכונה... אלא אם אתה נדב...) מחכה למפגש הבא! משה.

Kryptonite

New member
אתה,../images/Emo168.gif

יש לך סטיה קשה שאתה נהנה מלהסתכל על אנשים מנסים לישון.

AGNET SHESH

New member
חחחחחח... זה היה מההנאה

שידעתי שעוד רגע הממטרות ישפריצו עליכם.. אבל בסוף ריחמתי עליכם ואמרתי לכם את זה..

Kryptonite

New member
לא אתה אמרת.../images/Emo168.gif

אימא של גל ורוני אמרה לנו, מהחלון.
ועוד לפני זה, פשוט ישבת והסתכלת עלינו, וכל הזמן ניסית לדבר איתנו למרות שביקשנו שוב ושוב שתלך.

AGNET SHESH

New member
לא ניסית לדבר...

לפני שהיא אמרה לכם, היא אמרה לרוני את זה בבית ואני הייתי ליד רוני והלכתי לשבת ולבהות בכם מהנאה בידיעה שעוד רגע תקבלו משהו *מרענן* מאוד.. ראיתם איך זה ריענן את מייג'ן

AGNET SHESH

New member
יש לי כל סיבה הגיונית שבעולם...

אבל השארתי אותו חי בינתיים, וגם זה טוב...

HaMsTeR

New member
אין לך סיבה הגיונית.../images/Emo118.gif

מה, בגלל שהוא דיבר חזק? אם אני הייתי הורגת כל אחד שמדבר חזק, חצי מהעולם הזה כבר לא היה בחיים. ואני לא חושבת שהיית נרדם בכל מקרה, ואורן לא היה היחיד שדיבר חזק.

AGNET SHESH

New member
כי הוא עשה את זה בכוונה..

וחוץ מזה, הכוונה לא היתה שאני אהרוג אותו ממש, אלא שילוב של הוכחת עצבנות על אורן ובדיחה.

למעלה