אר. היי.

אר. היי. ../images/Emo88.gif

סיום מפגש יום א'? היה נחמד.
והם משחקים עכשיו את המשחק המשעמם ביותר בתולדות האנושות- יד הדמיון
*נסקלת*

oO yUvAl Oo

New member
כבר התעוררתם?../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif

טוב, אממ... מישהו עושה אולי סיכומון מפגשון קטן?!

שניש

New member
סיכומון מפגשון קטן,בשביל יובל../images/Emo56.gif

כן, אני כבר בבית בעוד ששאר הפורומיסטים נהנים להם בביתם המקסים של גל ורוני...
אוי
איך שאני מקנאה
היה ממש כיף
אמא שלי לקחה אותי למזכרת בתיה וקבענו עם מאיע באמצע הדרך כדי לאסוף אותה. כמובן שכל מי שמכיר את אמא שלי יודע שעמידה בזמנים היא לא הצד החזק שלה ,אז מאיע ואבא שלה נאלצו לחכות בצומת (
"אין גבול לסטיות"
)ואפילו הספיקו לאכול סברס
הגענו לשם וכבר היו שם די הרבה אנשים...ואז....פגשתי את קרן
איזה חמוטה את ^^ בקשר לתחפושות- אני התחפשתי לשושואיסטית...ובגלל זה הייתה לי חולצה שחורה ומכנסיים שחורים ונעליים...שחורות.... וגם היו לי משקפי שמש "מטריקס" מגניבים ושרביט
אבל את האביזרים הייתי צריכה להוריד אחרת הם היו נשברים (המשקפיים של אמא..לא יפה!
) אז פשוט הייתי מאוד שחורה. גל ורוני הכינו שיר כ"כ שולת של מצנפת המיון
פליפה- ערמה ושאיפה למוח
תפרסמו את השיר בפורום מתישהו אוקיי
שניצל חששה שלא ימיינו אותה לבית בריתני כי זה יהיה כאילו שלא ימיינו את מאלפוי לסלית'רין...פשוט בלתי אפשרי
אבל בסוף היא מויינה לבריתני, כצפוי
אני מויינתי לבית אשלי ומרי-קייט אולסן
אחרי שהתמיינו לבתים כמובן באה הארוחה הגדולה
לא, לא פיצה...אבל נקנקיות (בשריות\צמחוניות)בלחמניה
וכשנגמרו הלחמניות נאלצנו להסתפק בפיתה פריכה למדיי...מאוד קראנצ'י
קסם לא מסתדרת עם דברים חמים (ממתי
) אז היא שלחה את מאיה(
)לעשות לה פיתה (נוגשת העבדים הקטנה
) ואח"כ הייתה המסיבה
|טראנסים||פיצוצים| אוו...פלאי הטכנולוגיה....מה עבר על הטייפ של גל ורוני
הוא עשה עלינו חרם והסכים לנגן רק ספייסגירל
אבל אח"כ סובבו את המערכת הגדולה שהייתה בסלון והכל הסתדר
ושמענו שירים יפים
אני התחלתי להשתגע וביצעתי תנועות בלי שום קשר למציאות (חיבבתי את ריקוד התרנגולות
"תרנגולות...מטילות ביצים..."
) ומשום מה מאיה חשבה שהן נורא נחמדות והחלה לחקות אותי
לשם הצטרפה קסם ועוד חבורה של פורומיסטים מיוזעים (אבל חיבקתי את כולם בכל זאת
אפילו את קרם-השיער של קסם
) שניצל גם עשתה הרקדה מגניבה כזאת של צוותי בידור במלונות
כמה אנשים שיחקו אמת או חובה וגוני הייתה צריכה להימחץ תחת חיבוקם (המסריח ,אני מניחה...)של נדב ואורן. לגוני שלום, אני מקווה
אורן שבר מדרגה
שזה שיא חדש, אפילו בשביל אורן
(
אורן
שברת שיא
) לין ומייג'ן הגיעו באיחור אופנתי של בעארך ארבע שעות...אל זה לא משנה כי יש להם עוד יומיים ליהנות
בערך אממ.....חצי שעה
אחרי שמייג'ן ולין הגיעו אני הייתי צריכה ללכת
חיבקתי את כולם יפה ונסעתי הביתה
כשהגעתי ישר קפצתי ראש לתוך המקלחת ועשיתי מקלחת קרה וארוכה
|אמבטיה| וזה ה"סיכומון"שלי.
לאב יא אול
היה כ"כ כיף
ומצחיק
ואני מצטערת אם שכחתי משהו אבל מרוב שניסיתי לכתוב את הכל לא זכרתי שום דבר
חחחח

HaMsTeR

New member
היי!../images/Emo118.gif

אמ.. אני עכשיו לא אצל גל ורוני, אמא שלי מאוד ביקשה שאני אבוא להגיד שלום...
בינתיים היה נורא כייף. הלילה היה ממש ממש ממש מוזר. כולם היו במצב רוח מאוד מאוד מוזר. שמעתי כמה אנשים מדברים על זה שסוסוני ים ממליטים מהצוואר(?) וארר... לא יודעת. זה היה מוזר, אבל נחמד וכייפי
המסיבה הייתה שולתת!!1 היו שירים שולתים ומאגניבים
לא ישנתי כל הלילה, ואחר כך ישנתי בערך 20 דקות אם לא פחות.. אז עכשיו אני קצת עייפה. ועוד מעט אני חוזרת לגל ורוני ואנחנו נוסעים לקניון רחובות.
השק שינה שלי מעצבן
והמשימה שלי באמת או חובה הייתה פשוט... כואבת! נדב ואורן פשוט מחצו אותי לגמרי וזה ממש ממש כאב

AGNET SHESH

New member
חחח... זאת ההמצאה העיקרית

שהיתה בלילה: סוסוני יים ממליטים מהצוואר! והרעיון הזדוני למשימה הזאת היה שלי
נכון שאני רע?

Kryptonite

New member
זו לא המצאה...../images/Emo12.gif../images/Emo168.gif

ואיך אתה בכלל שמעת את זה? זה היה בזמן שאני ואופיר דיברנו, בשקי שינה שלנו. שכולם ניסו (
) לישון. קצת לפני שגילינו על הנעל...

AGNET SHESH

New member
צחי, נמנעתי מלדבר על זה, אבל

כולם שמעו אותך בלילה!! והנעל... *לזכור אחרי שאני הורג אורן להרוג את צחי* הנעל המזורגגת שדפקה לי את השינה.. אחרי הלילה, אחרי הכל, אחרי שכולם כבר קמו (חוץ ממייג'ן
) הצלחתי להירדם לכמה דקות וממה קמתי? נו נחשו.. מה*נעל שתפסה חיים* של צחי.. הוא החליט שלנעל יש מזימה מרושעת להרוג את כולנו, (והוא צדק..) אבל צחי- אתה אמור לדעת את זה שאני *האחד* לאייג'נטים יש רק שמות! אין להם מספרים! האחד מתחבא מאחורי הכינוי אייג'נט שש כדי שלא יתפסו אותו ויהרגו אותו! בקיצור, THE ONE CAN'T DIE ואתה דפקת לי את השינה בגלל זה.. לא נורא, לפחות במפגש הזה היית נחמד אלי לעומת הקודמים למרות שניסית לרדת עלי (בחוסר הצלחה משווע) ואני ירדתי עליך (בהצלחה שניסית לכפר עליה בדרכים לא דרכים
) ואגב, אמרתי למישהו שאני מוריד את הDVD של ליזי מגווייר? אז זהו, שגמרתי *אההם.. סיימתי* (אורן זוכר? "סיימתי" לא "גמרתי") לראות את הסרט והוא אחלה ממש חמוד! ומפתיע.. עד כמה שזה יכול להפתיע.. בקיצור, כל מי ששאל על הסרט הזה - הוא ממש סרט טוב וחמוד.. (איך לעזאזל זה שכל הודעה שלי נגמרת בנושא אחר לגמרי מהכותרת שלה?? אני מוכשר בזה..)

Kryptonite

New member
משה,../images/Emo168.gif

אתה פשוט אידיוט. יש לך בעיה של ביטחון עצמי+סניליות. במפגש ברעננה אני הייתי נחמד אליך, ישר שבאת הייתי נחמד אליך (סוכריות? מקדונלדס\ברוגר ראנץ' מה שלא היה שם? זוכר?) הבעיה שלך יש גישה וסיגנון דיבור חראי , וכמו שאני טורח לציין - אני חי על פי "יחס גורר יחס". בגלל שאתה מתנהג חרא (ואני לא היחידי שחושב ככה), אז אני מתנהג אליך ככה. אני לא מנסה לרדת עליך (בפניך, לפחות
), אם לא שמת לב - אני מנסה להתעלם ממך. למפגשים אני בא להנות. ומכל שיחה איתך - אני יוצא עם כאב ראש. אז אתה לא מבין רמזים, קיי, אז הינה, אני אומר לך את זה. ניסיתי גם להסביר לך בעקיפין איך לדבר אל אנשים בלי להעליב אותם תוכדי, אבל אתה פשוט לא קולט. אתה ישר חשבת שאני יורד עליך. אז אין טעם לנסות בכלל... והנעל לא תפסה חיים, אולי, אם היית מקשיב, היית מבין את הסיפור - ניראה שזה קשה מידי בשבילך להקשיב למישהו אחר יותר מ2 דקות. סיכום: במפגשים, פשוט, אל תדבר איתי. אל תכתוב עלי בסיכומי מפגש. זה כל מה שאני מבקש, ככה לא נריב, ככה לא נצטרך כל פעם לפתוח בשירשורי ענק מטומטמים. אה כן, תפסיק לנסות לקשר כל דבר שקרה במפגש אליך. רוב הזמן אתה רק ישבת בצד וקראת את הספר החמישי\ליד המערכת\בתוך השק"ש שלך, ולא עשית כלום. אתה בכלל לא יודע מה הקטע עם "מה השעה?!" ... ~_~ (קסם, אני ממש מצטער. אני מנסה כמה שיותר להיות נחמד, אבל זה פשוט בלתי אפשרי.)

AGNET SHESH

New member
אהההם...

סנילי אני לפעמים, ביטחון עצמי? אין בטוח יותר ממני... ואם לא שמת לב, שיניתי את סיגנון הדיבור ממש חוץ מיציאות פה ושם וזה רק כי העיקו עלי שזה מפריע... וגם כי מאיה התחילה לתקן אותי כל הזמן (גאונה לשונית אחת...) אני חושב שאתה יורד עלי כי אתה באמת ניסית לרדת עלי בלילה ואל תכחיש את זה כי זה היה ברור מאוד.. אגב, אתה דביל... אתה אומר שאני כותב על דברים שאני לא מבין בהם או עוקב אחריהם, ואתה בעצמך התחלת לדבר במפגש ולהגיד לי על זה שאנחנו חייבים לעשות מה שהרבנים אומרים לנו לעשות וכאלו דברים ואתה ממש לא מבין בזה, ולא קראתי את הספר בכלל במפגש... היו איזה חמש דקות שישבתי על המושגים ובשאר הזמן ישבתי ודיברתי עם אנשים אז אל תדבר על הנושא הזה כי אתה פשוט קוטל את עצמך.. אם לא שמת לב ניסיתי גם בסופרלנד וגם במפגש הזה להיות ממש נחמד אבל אתה פשוט שקוע בדברים מסוימים ואחר כך מדבר על זה שאני לא מכיר אנשים.. תכיר אותי, תדע שאני ממש לא מה שאתה כותב עלי.. בעצם - מצד שני, אל תכיר אותי.. אנחנו לא צריכים לדבר או להתייחס אחד לקיום של השני זהו נקודה סוף פסוק ואני מבקש בלי תגובות להודעה הזאת פשוט כאן זה נגמר זהו!

Kryptonite

New member
אתה פשוט אידיוט. אין.../images/Emo168.gif

פשוט, אי אפשר לדבר איתך... זה מפחיד בהתחשב בעובדה שאתה מעל גיל 15 ואתה עדיין נישמע כמו בן 12... ואני שמח שסוף סוף הבנת את מה שניסיתי לומר לך כל הזמן, אתה לא מדבר עליי.

Kryptonite

New member
אה כן, ובקשר להערה../images/Emo168.gif

שלך על הדתיים ואני מגיב לזה רק כי יש לי פה חברים כאלה - אם לא היית סנילי, היית זוכר שאתה אמרת ש"הדתיים יותר טובים מחילוניים" כי הם לא מתפלגים לקבוצות ואין אצלם פופולרי או לא, אז אמרתי לך שאצל הדתיים כל אחד הולך לפי הרב שלו וכל רב אומר משהו אחר וזה גורם לריבים בתוך הדתיים.

coolit

New member
טוב משה, אם זה מה שאמרת אתה באמת

אידיוט..
חילוניים? מפולגים? דתיים? לא?

AGNET SHESH

New member
זה לא מה שאמרתי..

אנחנו דיברנו על בתי ספר של דתיים, והסברתי לו שאצלנו (ואני התכוונתי לאיפה שאני לומד) אין כזה דבר פילוגים לקבוצות חברתיות כמו שיש אצל החילונים. הבעיה שלו היא שהוא מנסה לגרום לי להראות כאידיוט ושוב הוא מקשיב רק לחצי דברים ממה שאמרתי..

Kryptonite

New member
אתה. באמת. אידיוט.o_O../images/Emo168.gif

אתה אמרת ש"הדתיים יותר טובים מהחילוניים כי אין אצלהם מקובלים ופילוגים לקבוצות חברתיות, וזה בדיוק מה שכתבתי בהודעה הראשונה - "היית זוכר שאתה אמרת ש'הדתיים יותר טובים מחילוניים" כי הם לא מתפלגים לקבוצות ואין אצלם פופולרי או לא'" ואני פשוט שואל - מה לא היה מובן? מה רשמתי שסתר את מה שאתה כתבת? אפילו לא ניסיתי להציג את זה באור שונה... ושאלה - אם אתה לא לומד בביצפר חילוני, איך אתה יכול לדעת שיש אצלנו פילוגים לקבוצות חברתיות של "מקובלים" ו"חנונים"? אתה רואה יותר מידי טלוויזיה... בבית הספר שלי למשל, אין מקובלים שכולם הולכים אחריהם וכולם רוצים להיות חברים שלהם. אצלנו פשוט כל אחד מסתובב עם מי שחברים שלו, וזה באמת יוצר מן חבורות בתוך השיכבה. אבל זה לא שהחבורות שונאות אחת את השניה, כל אחת פשוט קבוצה אחרת, ואפילו לפעמים שתי חבורות מסתובבות ביחד. זה בלתי אפשרי שכולם יהיו חלק מאותה חברה, כי כל איש הוא שונה. למשל איש אחד יותר אוהב מוזיקה מסויימת, אז מן הסתם הוא יהנה להסתובב עם אנשים בעלי אותו טעם במוזיקה - אבל זה לא אומר בהכרח שהוא שונא אנשים שלא אוהבים את המוזיקה לה הוא מקשיב.

AGNET SHESH

New member
כי אתה אמרת שהפילוגים על פי

הרבנים, והפילוגים האלו הם פילוגים עדתיים ולא פילוגים בתוך בתי הספר שעל זה דיברנו. איך אני יודע שיש אצלכם פילוגים? כמו שלך יש חברים דתיים, לי יש חברים חילוניים. ועובדה שאצלנו מוצאים דברים משותפים משום מקום ואנחנו מגובשים מאוד בגלל זה. כולם עם כולם. כשאתה לא חלק מזה קשה להבין איך זה הולך בדיוק. חוץ מזה, אמרתי לך את זה כבר - זאת מנטליות אחרת לגמרי. זה כמו לחיות בארץ אחרת בשביל מישהו שלא מכיר את זה. אני גדלתי ככה אז לי זה הנורמלי אבל אני משער שלך זה יהיה מאוד לא נורמלי ולכן קשה לך להבין את זה אבל וואטאבר.. אגב, אתה אומר עלי כל הזמן שאני אידיוט, אבל בינתיים פשוט כל דבר שביססת עליו את זה הוכחתי לך שהוא לא נכון.. מסקנה: אתה בנאדם מסכן מאוד אם זה מה שיש לך לעשות בחיים (לעשות את מה שאתה עושה כרגע - מנסה לתפוס אותי על כל חצי מילה)

Kryptonite

New member
אתה נהנה לשמוע מה../images/Emo168.gif

שנוח לך, נכון? אני אמרתי שכל הדתיים פשוט מפולגים. וזה לא סותר את מה שאתה אמרת, אז... מה אתה רוצה? אתה זה שמנסה להוכיח את העובדות שאני אמרתי - רק שאתה מטה אותן ככה שזה שאתה לא תצא "מפסיד". אני לא אביע את דעותיי על המגזר הדתי\חרדי\טאבר כאן, כי זה פשוט לא המקום. משה, אני לא אוהב את הגישה שלך, את ההתנשאות שלך, את האופן בו אתה מדבר, חושב, ולא יודע מה. אם הייתי תופס אותך על כל חצי מילה, הייתי כותב לך הודעה ארוכה ומפורטת על כמה הדברים שלך שטותיים וחסרי כל בסיס - אבל אני לא אעשה זאת. כי אני לא צריך להיות זה שיתקן אותך (אני לא אומר שאני מושלם, אבל אני גם לא חושב שאני אחד כזה) ואם אתה לא רואה עד כמה הגישה שלך דפוקה - זה בעיה שלך. אתה חי בעולם שלך, עם עקרונות מטומטמים (להגיד את המילה האחרונה - Grow UP!) ואתה מנסה להעליב אותי בדרכים שלא הייתי מצפה מילדים בכיתה ו', אבל משה, אני נעלב רק מאנשים שאיכפת לי מהם. ככה שאתה יכול לומר עליי מה שאתה רוצה, ככה שכל מה שאתה אומר - פשוט לא איכפת לי מזה. אני אפילו לא נעלב. אז אתה יכול להמשיך לחיות בעולם שלך, שבו אתה מושלם, הדתיים מושלמים, כולם אוהבים אותך, אני נעלב ממך, וכותבים בו "סוכן" באנגלית Agnet. רק חבל שבסוף אתה תיגמור בו לבדך...

Toujours Pur

New member
אוווווווף..... דייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

צחי, למה אתה טורח לענות?
הויכוח הזה כל כך טיפשי שזה מדהים... ואתם הורסים את השרשורמפגש
אז פשוט - די!!!

AGNET SHESH

New member
למרות שיש לי המון דברים לענות לו,

אני לא אענה.. רק בשביל אלו שביקשו.. AGNET זה בגלל כתיבה מהירה ולא בגלל שלא ידעתי שזה AGENT..

למעלה