../images/Emo3.gif
אני לא טובה בזה..
חחחחחחחחחחחחחח אין לכם מושג איזה קטעים רצים פה
יש לנו עכשיו שלושה עכברים לשני מחשבים, מכיוון שאחד מהם עושה כל הזמן בעיות.. עכשיו, בשביל שהעכבר יעבוד צריך להתחיל את המחשב מחדש.. אבל יש לנו עכשיו עכבר אופטי (מישהו מוכן להסביר לי מה הקטע באופטי?..), אז הוא נכנס לחור אחר (אורן שתוק).. ואז שניהם המשיכו לעבוד אחרי שחיברנו את האופטי, בלי שצריך לאתחל את המחשב (שוס!) ואז אח שלי לוק- פאק יו, חתול מטומטם!!!!!!!!!!!!!!!!!!
גרררררררררררר.... פתאום אני מרגישה דגדוג בזרוע, וצורחת "אמאלה!!" הייתי בטוחה שזה ג'וק... ואז מה אני רואה?!?!!? ה
חתול המטומטם הזה!!!! על
המיטה שלי!!!!!!!! ואז אני שואגת עליו "קישטה!!!!!!!!1 קישטה!!!!1111111" ומנפנפת בידיים, והאידיוט הזה רק מתכרבל לי בשמיכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 חתיכת אידיוט
אז זרקתי אותו בידיים מהחדר, ועכשיו הוא "דופק" על הדלת
גרררררררר.. בקיצור..
אז אחי תפס את העכבר הקודם ואני לקחתי את האופטי, וניסיתי ללחוץ על הוספת תגובה, והוא כל הזמן מזיז לי את העכבר~!
ארררררררררררררררררררררררררררררררררר-------------------------- פתחתי את הדלת כדי לטפס על המשקוף ולפתוח את הפתח של המזגן, ומה האידיוט (
) הזה עושה??~!?!!! טוב, אני לא אשקר, הפעם הוא לא נכנס.
אממממממממממ... יוהווווווווווו............. הלכתי היום שוב לשודדי הקריבייםםםםםםםםםםםםםם~!^___________^ דקלמתי לחברה שלי את כל הסרט..
דיייייייייייייייייי................... קפטן.......... ג'ק................ ספיירוווווווווו...........................
כוסון שלי *מתחילה לבכות* אני רק רוצה לגעת בווווו............
*סניףסניף* גרררררר....
הפעם הראשונה היתה יותר יפה, though. ומה עוד?.. אהההההההההה~! בזבזתי 142.10 ש"ח ביומיים בקניון~!
נורא..
וחברה שלי עוד לקחה מאמא שלה את הכסף, ואני את כל הכסף עד לאגורה האחרונה מעצמי!
הם כולם גנבים...
או כמו שמשה אומר, ומתאים לי לסרט (קפטןןןן ג'קקק ספיירוווווווו
מי שימצא לי הכי הרבה תמונות שלו מהסרט הזה יזכה בפרס, יש רק שתי תמונות, ואחת מהן פשוט מוגדלת, זה הפוסטר.. שואה!!) יקבל פרסססססס)-
שודדי ים.
טוב ילא מה זה בלוג פה?.. אז לסיכום העניין..... אתמול מצאתי צב..