אר. היי.

Me 4eVer

New member
למה חשבת שאני לא קוראת?../images/Emo12.gif

וגם אני הייתי עירנית יום אחרי.. אפילו מאוד..
(חוץ מקטע מסויים בסרט..)

Gizmo14

New member
הקטע שבו צחי נרדם../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

אוףףףףף, הוא כזה חמוווד כשהוא ישן
אני יודעת שהבטחתי להעיר אותו, אבל לא יכולתי
ואז הוא התעורר לבד וסיפרתי לו את כל מה שקרה בזמן שהוא ישן, בקולניות מסוימת, כמו שנדב טרח לציין
נאמ, אנשים נפלו למים יותר מדי בסרט הזה

thebaby

New member
זאת הייתה אמורה להיות התגובה../images/Emo101.gif

שלה...
לא לבלבל

Gizmo14

New member
נו טוב, אז היא בלבלה../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

תודה שזאת הייתה אחלה יציאה אבל
זה מראה שגם בשבע בבוקר מקשיבים לך, אפילו אם בצורה חלקית

Gizmo14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

הו ברית, יש לי רעיון בשבילך
(ואני מניחה שאת לא נעלבת משום דבר, כמו שאת אומרת, ולכן אני לא אטרח להתנסח בעדינות ופשוט אגיד לך ישר מה
)- כל פעם שאת עומדת להגיד משהו שעלול להיות חסר טאקט- ותרי עליו, אמרי משהו מצחיק במקום
את כל כך טובה בזה
פפפפ... קרעת אותי
נדב
פפפפ....
....
*התקף צחוק*
אח בריתוש

coolit

New member
../images/Emo3.gif

אני לא טובה בזה..
חחחחחחחחחחחחחח אין לכם מושג איזה קטעים רצים פה
יש לנו עכשיו שלושה עכברים לשני מחשבים, מכיוון שאחד מהם עושה כל הזמן בעיות.. עכשיו, בשביל שהעכבר יעבוד צריך להתחיל את המחשב מחדש.. אבל יש לנו עכשיו עכבר אופטי (מישהו מוכן להסביר לי מה הקטע באופטי?..), אז הוא נכנס לחור אחר (אורן שתוק).. ואז שניהם המשיכו לעבוד אחרי שחיברנו את האופטי, בלי שצריך לאתחל את המחשב (שוס!) ואז אח שלי לוק- פאק יו, חתול מטומטם!!!!!!!!!!!!!!!!!!
גרררררררררררר.... פתאום אני מרגישה דגדוג בזרוע, וצורחת "אמאלה!!" הייתי בטוחה שזה ג'וק... ואז מה אני רואה?!?!!? החתול המטומטם הזה!!!! על המיטה שלי!!!!!!!! ואז אני שואגת עליו "קישטה!!!!!!!!1 קישטה!!!!1111111" ומנפנפת בידיים, והאידיוט הזה רק מתכרבל לי בשמיכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 חתיכת אידיוט
אז זרקתי אותו בידיים מהחדר, ועכשיו הוא "דופק" על הדלת
גרררררררר.. בקיצור..
אז אחי תפס את העכבר הקודם ואני לקחתי את האופטי, וניסיתי ללחוץ על הוספת תגובה, והוא כל הזמן מזיז לי את העכבר~!
ארררררררררררררררררררררררררררררררררר-------------------------- פתחתי את הדלת כדי לטפס על המשקוף ולפתוח את הפתח של המזגן, ומה האידיוט (
) הזה עושה??~!?!!! טוב, אני לא אשקר, הפעם הוא לא נכנס.
אממממממממממ... יוהווווווווווו............. הלכתי היום שוב לשודדי הקריבייםםםםםםםםםםםםםם~!^___________^ דקלמתי לחברה שלי את כל הסרט..
דיייייייייייייייייי................... קפטן.......... ג'ק................ ספיירוווווווווו...........................
כוסון שלי *מתחילה לבכות* אני רק רוצה לגעת בווווו............
*סניףסניף* גרררררר....
הפעם הראשונה היתה יותר יפה, though. ומה עוד?.. אהההההההההה~! בזבזתי 142.10 ש"ח ביומיים בקניון~!
נורא..
וחברה שלי עוד לקחה מאמא שלה את הכסף, ואני את כל הכסף עד לאגורה האחרונה מעצמי!
הם כולם גנבים...
או כמו שמשה אומר, ומתאים לי לסרט (קפטןןןן ג'קקק ספיירוווווווו
מי שימצא לי הכי הרבה תמונות שלו מהסרט הזה יזכה בפרס, יש רק שתי תמונות, ואחת מהן פשוט מוגדלת, זה הפוסטר.. שואה!!) יקבל פרסססססס)- שודדי ים.
טוב ילא מה זה בלוג פה?.. אז לסיכום העניין..... אתמול מצאתי צב..

צו צאנג

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קרועהההה
חתול סוטה! דופק (או נדפק*-*) על דלתות
וגמני רוצה תמונות מהסרט
את מצחיקהההה

Gizmo14

New member
לאלאלא../images/Emo70.gif זה אמור להיות ככה...../images/Emo28.gif

ברית, זה... מעניין
רוצה לשמוע משו יותר מעניין
אתמול מצאתי צב
הבנת

Pheonix

New member
וואל../images/Emo13.gif היה סבבה../images/Emo70.gif../images/Emo176.gif../images/Emo127.gif../images/Emo47.gif

היה מ-מ-ש כייף! זה היה אחלה מפגש פורום, ואני חושבת שאשמור על קשר עם האנשים... השירים באמת היו אחלה, והיה גם נחמד לדעת שרוב הפורום צמחוני
המיון היה שולת, ומצחיק... יש לי תמונות!!! אני לא מפרסמת אותן עכשיו, כי אני די חייבת ללכת, אבל אולי אחרי הצהריים אפרסם. התמונות יצאו מאוד נחמדות... וזהו בנתיים. אני חושבת שאבוא לעוד מפגשימים!

AGNET SHESH

New member
חחח... ממש לא רוב הפורום...

זאת את רותם שאמרת שאת לא מהפורום ואת חברה של הביצו"ת נכון? בכל מקרה, נראה לי שבעניין של הצימחוניות רחלי הצליחה במזימה שלה לגרום לכולם לחשוב ש.. כולם צמחוניים... ואת ממש נחמדה... ואני תמיד שמח לפגוש אנשים נחמדים!

AGNET SHESH

New member
רותם מהפורום??

אז למה היא אמרה שהיא לא מהפורום ושהיא באה כי היא חברה של הביצו"ת? *מוזר*.. וואטאבר! בכל מקרה רותם היתה נחמדה..

Kryptonite

New member
תומר רולז! ^^../images/Emo168.gif

גם ערן ניראה אחלה, אבל לא יצא לי לדבר איתו. רוני, גל וגוני, תכריחו אותם להצטרף לפורום החברתי.

ketty the sheep

New member
כןןן! ^___^

חח, נראה לי שערן צירף את עצמו כבר, לפורום הספר
צריך להגיד לו שיבוא גם לפה

Gizmo14

New member
איפה ערן../images/Emo35.gif איפה איפה../images/Emo35.gif../images/Emo28.gif

*הולכת לחפש את ערן*
הוא היה מצחיק
זבל במקצת... *מציצה במכנסיים הרטובים שמתייבשים להם בחוץ
* אבל מצחיק

AGNET SHESH

New member
תומר.. אני בהחלט סנילי...

וגם רותם בטח היתה נחמדה אבל כמו שאמרתי אני סנילי מאוד (זה קורה לי רק במפגשים, בדרך כלל אני בדיוק ההפך) ואני לא זוכר מי זאת היתה מבין כולם על פי השם אלא איך שהיא היתה במפגש. אוףףף... אני שונא את ההרגשה *יש לי את זה בקצה הלשון אבל אני לא זוכר את זה*...

למעלה