היי ../images/Emo13.gif
ממממב..
עכשיו משחקים בינגו. עשינו חתיכת ונדליזם בלילה, אז החלטתי שצריך לכתוב מכתב תודה וסליחה להורים של הבציות.. וזה מה שעשינו, ועכשיו חותמים עליו. פאק, רוני וגל, יש לכן חתיכת חרא של מקלדת, אני מוחקת פה כל אות שנייה 0_0 אממממ... לפני כן היה קטע מצחיק כשמייג'ן נרדם על הדשא, על שק"ש, ואז אמא של גלרוני הדליקה את הממטרות לשנייה, ואנחנו אמרנו למייג'ן לפני זה שיקום, אבל הוא היה ישן, ולא שמע... -_- ואז נפלו עליו שתי טיפות.. הופ~! מייג'ן זינק ורץ כאילו מפציצים אותנו או משהו
וזה היה מצחיק.
יש פה תמונה מדהימה של רוני.
הבית הזה מהמם.. ביקשתי מגל שתבקש מהוריה לאמצני..
והגעתי למסקנה שבלהיות רוני יש הרבה יותר יתרונות משחשבתי~! חבל נורא שהגעתי אתמול מאוחר
(עשרים לשתים עשרה בלילה) רציתי נוראאאא לפגוש את רותמ הבלונדע, ואת נופר'וש שכבר שכחתי איך היא נראית, ואת שנישה המאגניבה, וכמובן את קרן ושחר. ולא פגשתי.
עצוב ביותר, אין ספק כולם ישנו, קצת או הרבה, ואני, כרגיל, היחידה שלא ישנה אפילו שנייה -_- בחלילית אני לא יכולה לנגן כי זה עושה לאנשים חור באזניים.
אבל בקומזיץ אני אנגן. יהההה. אמא של גל ורוני ישבה כל הלילה מול הטלוויזיה בגללנו, ועשינו המון רעש- בקיצור, אין מצב לעוד מפגש פה בעשור הקרוב...
אינטרנט מהיר זה ווואוווו. יש להן את הסרט כוכב המטמון. 0.0 יהיה מצחייייייק בשתיים. זה בית יפה. מקלדת דפוקה. אופיס אקס פי בווינדוז אחר. 0.0 ה-סוף.