ארכיון העזרים הישן

זה מישהו שיש לו משהו אישי נגדי, ../images/Emo7.gif

שימו לב: בהודעה הראשונה שהוא כתב בפורום הוא רשם שאם הייתי מורה היו ננקטים צעדיים משמעתיים נגדי, בפעם השניה הוא מאשים אותי בדבר שלא עשיתי. שלמה, רוצה לספר לנו באמת מי אתה, ומה יש לך נגדי? אתה יכול לעשות זאת גם במסר אישי. הדס

mirigon

New member
שלמה, חפש לך מקום אחר

זה באמת נראה כמי שמחפש רק מקום להאשים או לאיים ולא מי שמחפש לעזור ולעשות למען. נכון שבפורום יש מקום לכל אחד להביע את דעתו, להעביר ביקורת ולהתנגד אך אינני חושבת שיש לתת במה למי שמאיים ומשמיץ באופן אישי. חפש לך שלמה מקום אחר, לא איתנו.

Elishabb

New member
חיה - את זוכרת שבמקרה הקודם

העלת השערה שמדובר בפרובוקציה מכוונת? נראה לי שאת צודקת ויש לי גם השערה במי ובמה מדובר. מאחר וזאת רק השערה, השאיר אותה לעצמי בשלב זה. אלישע

ממש לא קשה לבדוק מיהו...

ואולי כדאי לעשות את זה אם ימשיך... בינתיים נראה שנרגע. מדי פעם צץ... זורק רפש.. מעורר גלים ו... נאלם/נעלם.. לתרדמה תקופתית.

הדס, היחידי שמעכיר פה את האוירה

הוא המכונה שלמה שמיר לכן, פשוט לא צריך לענות לו. לא חיבים לענות לכל אחד.במיוחד שאנחנו יודעים מה רבים מאמצייך לשמור על הקיים. אז,חבל, ערב חג ובכלל.לא כדאי להתיחס. שיחפש עץ אחר לטפס עליו. ולך הדס, חג ממש ממש שמח ממני אסנת שמיר

amr riki

New member
אז היא לא העתיקה . אז מה ?????????

תמיד אפשר לבקש עזרה , והחברים בפורום יעלו אותם מהתיקיות הפרטיות שלהם . לא נורא בכלל . שיהיה לך חג שמח ודברים מעניינים להעלות כאן . ריקי

itu1

New member
לא יודע מיהו המתקרא שלמה שמיר

אך נראה שיש לו רק מטרה אחת בחיים לתקוף 2 אנשים שעושים עבודה מעולה ראשית הדס ואלישע אני מציע לא להתייחס לנ"ל שנית אולי כדי בכלל להתעלם ולא לענות להודעותיו לא שכחנו את שפתו הבוטה אריה

אתה/אתם צודקים

אולי באמת מאחר שכל מטרתו היא לפגוע עדיף לא להתייחס בכלל. מלכתחילה כולנו בעד ביקורת (וכבר ספגתי בעבר ביקורת בונה בפורום- (וכך התייחסתי אליה), אך כאשר קם אדם וכותב הודעות שכולן רק מטיפות ומנסות לפגוע, אולי במקרים כאלו אכן עדיף לא להתייחס בכלל. לא ניתן לו להרוס את הקהילה המדהימה שיצרנו כאן.

Elishabb

New member
הדס - מנסיוני למדתי שאן טעם

להווכח עם מישהו בפורום. נראה לי שחבל לקחת את הענין כל כך ברצינות. זה לא מה שיפגע בקהילה ובמוניטין שלו את זכאית בצדק עבור ההשקעה הרבה שלך. אז פשוט נפסיק להתייחס וזהו !!! אגב - למרות האמירה המקוממת הוא לא השתמש הפעם במילים בוטות, אחרת הייתי מוחק את ההודעה מיד. שאל, קיבל תשובה וזהו. שיהייה לכולנו שבוע טוב אלישע

פזיתנ

New member
מר שמיר מספיק עם ההתקפות

נעשית פה עבודה נפלאה עם המון פירגונים והמון כוונות טובות. אם אינך מוצא את עצמך כאן אז אנא מצא לך מקום אחר.

גלפין

New member
באיזו חוצפה האדון הלא נכבד הנ"ל../images/Emo46.gif

מאשים את מנהלת הפורום החם והנהדר שלנו האשמה כה חמורה?!!!!!!
הדס יקירתי, כפי שחברים נוספים כתבו, שטרחה לא שווה אפילו כתיבת מילים אלו.

psa

New member
בוקר טוב לכולם, התגובה הטובה ביותר

היא חוסר תגובה ... אנחנו נמשיך בעבודתנו המשותפת , היפה והנעימה שבזכותה אנחנו נהנים להכנס לפורום לתרום ולהתרם. שיהיה שבוע נפלא באמת ושקט!!!!
פסא

ayly

New member
הי מי זה הקנאי???

לאדון יש רצון עז לחבל קשה כמוות הקנאה!!!!!! חבל להקדיש אנרגיות נוספות חג שמח אילי

לימורr

New member
יש אנשים עם לב של אבן...

אנשים רעים מיסודם קיימים בעולם בכלל ובארצינו הקטנה גם. הדס ואלישע צריכים לדעת בלב כי כולנו איתם וכל כך מעריכים את עבודתם. אל תתנו ליצור כל כך שפל להוריד את החיוך מהפנים שלכם. חג שמח לימור

למעלה