ארכיון העזרים הישן

niala

New member
עוד שאלה

עד כמה שזכור לי לא כל הקבצים המופיעים בארכיון הישן הועלו גם במאגר החדש. האם ישנו גיבוי לאותם קבצים ? אם כן, האם אפשר להעלותם למאגר ? תודה.

את כל הקבצים שהיו במאגר הישן,

הוספתי למאגר החדש, כך שלמעשה אין קובץ שהיה שם ולא תמצאי כאן. הדס

psa

New member
היי הדס , הכוונה פה לקבצים שהיו

בארכיון הישן הישן (בקישורים)- בוואלה . אלה לא הועברו לארכיון פה . כנראה כפי שאלישע אמר השרת לא פעיל יותר . בעצם שמות הקבצים קיימים , אך לא ניתן לפתוח אותם. שבוע טוב ושקט פסא

לא הבנתי../images/Emo4.gif

אני הורדתי בזמנו את כל הקבצים למחשב שלי, והוספתי אותם לארכיון החדש. צודק אלישע שהארכיון הישן אינו זמין כבר, אבל לדעתי לא אמורה להיות בעיה. תוכלי לשלוח לי קישור לדוגמא?

עדין לא מבינה, ניסיון אחרון

א. נכון- האתר ששם היו מאוחסנים הקבצים מלכתחילה כנראה שנדם סופית. ב. כל הקבצים הועברו לשרת של אלישע (תקשוב דרום) עוד בימים שהשרת המקורי היה בשלבי גסיסה- אך פעל. לכן לא ברור לי החלק הזה שכתבת: "בארכיון הישן הישן (בקישורים)- בוואלה . אלה לא הועברו לארכיון פה . כנראה כפי שאלישע אמר השרת לא פעיל יותר . בעצם שמות הקבצים קיימים , אך לא ניתן לפתוח אותם." אילו קבצים לא הועברו? הקבצים כאן הועברו כאמור כשהשרת היה עדין זמין. או שאני פשוט לא יורדת לסוף דעתך.

psa

New member
הדס , רציתי להבהיר שNIALA התכוונה

לקבצים שהיו בארכיון IOL (לפחות כך הבנתי מהודעתה). פעם גם אני חיפשתי אותם והבנתי ממך שאלה לא נשמרו. מקווה שהפעם הבהרתי את עצמי יותר

זו לא את, זו אני ../images/Emo13.gif

שמבינה מהר רק שמסבירים לי לאט.. בכל מקרה, אני אכן זוכרת במעורפל הודעה שבה בישרתי שהשרת לא זמין ועקב כך אני לא יכולה להוסיף את כל הקבצים, אבל לעניות דעתי אני עמדתי עם היד על הריפרש כעשרים ושלוש שעות ביממה עד שלזמן מוגבל הוא חזר שוב להיות זמין, ואז כחיית טרף שמגינה על ילדיה הורדתי במהירות את כל הקבצים למחשב שלי, מכאן הדרך לארכיון היתה קלה ומהירה. הקיצר, לדעתי כן הוספתי את כל הקבצים לארכיון החדש (אולי למעט כמה שהתפספסו בדרך)
הדס

פזיתנ

New member
הדס- באמת הרבה מהקבצים שהיו

בארכיון של iol לא עלו לארכיון החדש. ידוע לי במיוחד על הקבצים במתמטיקה

יכול להיות שהיה עם מתמטיקה בעיה

אבל רק מתמטיקה. את מתמטיקה השארתי לסוף כי שם היו רוב הקבצים וזו היתה העבודה הכי קשה.. אני זוכרת בבירור שאת כל הקבצים של כל המקצועות הורדתי למחשב שלי. יתכן שלקראת הסוף עם מתמטיקה כבר היו בעיות עם השרת. לא בטוחה, אבל גם אם כן, אז זה רק במתמטיקה. מאחר ורוב הקבצים שם היו של שרי, תמיד אפשר יהיה לבקש ממנה להעלות אותם שוב (לפי מידת הכרותי איתה, היא תשמח לעזור)

toy toy

New member
אצלי שמורים כמעט כל הקבצים "מהישן"

למעט המתמטיקה... כך שאם מישהו מחפש משהו ספציפי אנסה לעזור.

חוה 1

New member
הי הדס, זה לא כל כך נכון

יש המון קבצים שהעלתי בזמנו לארכיון הישן והם אינם קימים בארכיון החדש . בעיקר בחשבון.

אני יודע ומקווה שבביוף לא ימחוק

כשהדס אדלר עברה לתפוז היא מחקה את כל הקבצים מהארכיון של IOL. מעשה לא יפה. השרת עולה רק התיקיות ריקות. כנראה יש כמה קבצים שהיא לא העתיקה הנה . לכן את לא מוצאת את מה שחיפשת. מר בביוף אני מקווה שלא תמחוק את ההודעה. זכותם של אנשים לקבל תשובה לשאלות.

הוא לא ימחוק, אבל יש כאן הוצאת דיבה

אתה רושם שמחקתי את מה? הקבצים ישבו על שרת של בחור חביב בשם זיו שבנה לי ולפורום אתר. אז לידיעתך האתר ישב על השרת של איאואל סיטי בנה ביתך, וכמו שאיאואל התפרקו כך גם השרת שלהם הפסיק להגיב. לא מחקתי משם קבצים, יתרה מכך לא היתה לי הרשאה למחוק משם קבצים. האתר לא היה שלי אלא של זיו. אז פעם הבאה לפני שאתה מאשים....

למעלה