ארה"ב- סלובניה

לדעתי פאריד מקבל קרדיט מוגזם

כן, הוא נותן טורניר מעולה אבל היריבות וסגנון המשחק עובדים לטובתו. ב-NBA הוא אנדרסייזד שקולע רק מבפנים ולא מוריד כדור לרצפה בצורה מוצלחת במיוחד. באירופה הוא 4 סופר מאסיבי עם מהירות יוצאת דופן לגודל שלו. כן, הוא שחקן נחמד, לא, אני לא חושב שהוא הולך להיות יותר מטופ 50 גבולי בעונה הקרובה.
&nbsp
למרות שהוא נראה מאיים, הוא עדיין שומר חלש ושחקן התקפי די מוגבל שחי על רבאונד התקפה, האסל ומתפרצות (שלושה תחומים חשובים בהם הוא מהטובים בליגה). הוא כן השתפר לאורך שנה שעברה בפוסט ואם ימשיך את ההתקדמות יכול לעלות רמה אבל לא מעבר לדעתי.

fatnoam

Active member

Cade Foster

New member
לא סותר את מה שכתבתי

אני לא חושב שההבדלים בין הNBA לשאר העולם מסבירים למה פאריד הוא השחקן הכי טוב של US בטורניר הזה. ולקאזינס לא אמור להיות יותר קל מול שחקני פנים אירופאים? ובכלל, דייויס יכול לשחק גם ב4 כדי להכניס את קאזינס לעמדת הסנטר (הרי זה לא שפאריד נותן לך משהו שדייויס לא נותן, לפחות על הנייר) אז איך זה שפאריד בכל זאת מקבל את רוב הדקות?
&nbsp
אני כמוך לא חושב שהטורניר הזה הוא מדד למשהו. אבל אני כן בעד לומר את מה שאנחנו רואים, גם אם אין לו משמעות כלשהי בנוגע לעונה הקרובה.

fatnoam

Active member
לא כל שחקן מצויין בקנה מידה אירופאי יכול להיות "לגיטימי" ב-

NBA.
&nbsp
תראה את שאראס, היה הרכז הטוב באירופה, ונבחר לאחד השחקנים הגרועים בתולדות גולדן סטייט.
&nbsp
העובדה שלפאריד קל מול האירופאים זה שיש לו יתרון אתלטי ענק עליהם. מול האמריקאים האחרים, היתרון הזה מתגמד, וכך גם היכולת של פאריד לשים את הכדור בסל. למעשה, ההצטיינות שלו בטורניר מייצגת את מה שארה"ב ניסתה להביא לטורניר הזה - יתרון אתלטי. כל המשחק של האמריקאים בנוי על האתלטיות העדיפה שלהם.
&nbsp
קאזינס פחות אתלט מפאריד. לכן יש לו פחות יתרון אתלטי עליהם, ולכן הוא פחות טוב מולם מאשר פאריד. זה לא אומר כלום על המאץ' אפ הישיר בינהם או על המאץ' אפ שלהם מול הגנה אמריקאית.

Cade Foster

New member
אבל לא דיברתי על מצ׳אפ ישיר ביניהם

אין כל כך מה להשוות ביניהם, הם אפילו לא משחקים באותו תפקיד.
&nbsp
אני לא חושב שהטורניר הזה מייצג משהו, ואני גם לא חושב שפאריד יותר טוב מקאזינס בכלל. בטורניר הזה, בטורניר הזה בלבד, הוא כן. זה יכול להיות מאלף סיבות, אבל אם תחזור להודעה שהתחילה את הדיון הזה ותראה מה הייתה התגובה שלי אליה אולי תבין למה התכוונתי

אם השתמע מההודעה הראשונה שלי

שניסיתי לסתור אותך אז זאת לא הייתה הכוונה. רק להתייחס טיפה לסיבות להבדלים האלה והאם הם ייתרגמו לעונה הקרובה.

אני אנסה להתייחס לכל הנקודות

1. מסכים איתך לגמריי שצריך להגיד מה שאנחנו רואים. בכדורסל של פיבא ובנבחרת הנוכחית של ארה"ב, פאריד הוא אולי שחקן טוב יותר מקאזינס. בהודעה שלי התכוונתי להתייחס למקרה שבו אנשים חושבים שבNBA היכולות יהיו דומות ובאותו הטרנד (כלומר פאריד > קאזינס). אם שנינו מסכימים שזה לא המצב אז אחלה.
&nbsp
2. אני לא חושב שפאריד היה השחקן הכי טוב של ארצות הברית. בשלב הבתים ראיתי רק את המשחק נגד פינלנד אבל בנוק אאוט ראיתי את כל המשחקים של ארצות הברית ולדעתי אירווינג, דיוויס ואולי קליי תומפסון היו יותר קריטיים להצלחה של הנבחרת מפאריד אבל הוא בהחלט קרוב לטופ.
&nbsp
3. כן, גם לקאזינס אמור להיות קל יותר מול שחקנים אירופאיים ואכן קל לו יותר. הוא מקבל פחות כדורים, משחק פחות דקות ושיטת המשחק לא בנויה עליו ולכן המספרים שלו נחותים משמעותית מאלו שהוא הציג ב-NBA. הוא עדיין היה די טוב בכל המשחקים שראיתי ולא איזה ליצן כמו שמשתמע מחלק מהביקורות עליו (לא זוכר אם ספציפית ביקורות שלך או של אחרים).
&nbsp
4. אני חושב שההרכב של פאריד-קאזינס פחות מוצלח משילוב של דיוויס וגיי עם אחד מהשניים כמו שקרה ברוב דקות המשחק בגלל שהוא בעייתי יותר מבחינת ריווח התקפי. דיוויס רחוק מלהיות נוביצקי אבל הוא מראה שיפור עקבי בתחום והנוכחות שלו תורמת. גם ההגנה ביחד איתו היא דינמית יותר מבחינת חילופים ויותר ניידת וכמובן שההגנה על הטבעת גם כן מיטבית. כן, בכל התחומים האלה האימפקט שלו טוב יותר משל פאריד שאם הייתי צריך לשים אצבע על היתרון הכי גדול במשחק איתו היא ברבאונד התקפה. פשוט חיה.

fatnoam

Active member
מסכים להכל

ובקשר לדייויס - אני חושב שבעוד שנה-שנתיים הוא יהיה ברמת לברון\דוראנט וכשלברון ידעך יש מצב שהוא יהיה השחקן הטוב בליגה. אני מחזיק ממנו בקטע אחר, פשוט פנומן.

Lechoke Lames

New member
קאזינס בטורניר (ל-36 דק'): 24.7/14/3.3/2.6/1.8

והמספר הנוסף: 70% (מהשדה)

המספרים בפורמט קריא יותר:

24.7 נק'
14 ריב'
3.3 חט'
2.6 אס'
1.8 גגות

מתבקש לטנף על שחקן כזה.

FrecCo

Active member
המספרים בטורניר הזה הם לא מדד לכלום

כל השחקנים בנבחרת ארה"ב היו הרבה יותר טובים מכל היריבים שלהם בנבחרות האחרות ששיחקו מולן.
חוצמזה לא הבנתי ממתי זה נכון להכפיל את הדקות ששחקן עשה ולהכפיל גם את הממוצע נקודות שלו??
אם קאזינס שיחק רק בגארבג' טיים מול הספסל של פינלנד אז איך בדיוק אתה מחשב ממוצע שלו ל36 דק' כאילו הוא שיחק בשלבים הצמודים של המשחקים??
זה שבארה"ב אוהבים לעשות סטטיסטיקה על כל שטות זה לא הופך את הנתון הזה לרלוונטי לגבי כל שחקן שעולה מהספסל..
ובשורה התחתונה זה שחקן עם אייקיו ששואף לאפס וככה נראה גם המשחק שלו- בינוני ומלא בשריקות טיפשיות לצעדים ופעולות מגושמות ליד הסל בהתקפה ובהגנה. זה שהגודל והכישרון שלו הופכים אותו אוטומטית לטופ 50 לגיטימי לא עושה אותו לטופ 24 לגיטימי.
&nbsp

Lechoke Lames

New member
ראית את המשחקים האחרונים? הוא דווקא לא שיחק בגארבג' טיים

הדרך המקובלת להשוות מספרים של שחקנים שמשחקים מספר דקות שונה היא לנרמל לכמות דקות אחידה, ב-NBA מקובל להשתמש במדד ל-36 דקות שזה זמן משחק ששחקנים טובים מגיעים אליו.
&nbsp
לא עברתי על כל המספרים של כל השחקנים בנבחרת ארה"ב, אבל די ברור שהוא נמצא למעלה ברוב הקטגוריות, ואני לא אתפלא אם הוא מוביל בחלקן.
&nbsp
הדברים שאתה כותב לגבי אינטליגנצית משחק והתנהגות לא קשורים לשום דבר שראינו מקאזינס בשנה האחרונה - בין אם ב-NBA או באליפות הזו. אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר.
&nbsp
ולגבי הדירוג שלו בליגה, אני מהמר שבשנה הבאה הוא לכל הפחות טופ 15. ולא בגלל הכשרון, אלא בגלל מה שהוא עושה איתו על המגרש. כבר השנה הוא היה ראוי לדירוג כזה והסיבה העקרית שהוא צנח בדירוג היא שאנשים רוצים לראות יותר מעונה אחת של התנהגות בוגרת. מקובל. בסוף העונה הבאה יהיו לו שתי עונות כאלה ברצף והתירוץ הזה לא ייתפוס יותר.

FrecCo

Active member
אני מהמר שעד סוף הקריירה הוא לכל היותר סיבוב ראשון בפלייאוף

במיוחד כי אף קבוצה עם שאיפות אליפות לא תיקח אותו.
הוא כן יתן לעומת זאת פייט רציני לג'אוול מגי בתור אלוף השאקטין-א-פול..
באמת שאני לא מבין מה אתה מוצא בו

billc

New member
בלייר מדאלאס בסדרה הפלייאוף מול הספרס ב36 דקות

למשחק
מול הקבוצה הכי טובה בעולם, מול המאמן הכי טוב בעולם,
לא בגרבץ' טיים לא מול שחקני הספסל

18 נקודות למשחק
17 ריב למשחק
5.2 חטיפות
60 אחוז מהשדה

אתה רוצה להמשיך לדבר שטויות, אני אמצע שחקנים ששיחקו ששיחקו דקה אחת
בNBA ויכפיל את ב36

Lechoke Lames

New member
ככל שמדובר בפחות דקות ופחות קבוצות המספרים פחות מייצגים

במקרה של קאזינס כמות הדקות גבוהה ב-60% משל בלייר והוא עשה זאת נגד מגוון של קבוצות (ואף אחת מהן היא לא במקרה הקבוצה הקודמת שלו).
&nbsp
אגב, המספרים לא שונים מאוד מאלה שהוא ניפק בעונה הרגילה ב-NBA:
&nbsp
25.3 נק'
13 ריב'
3.2 אס'
1.7 חט'
1.4 גגות
&nbsp
האנומליה היחידה היא מספר החטיפות. הוא אמנם החוטף הכי טוב מבין כל הסנטרים ב-NBA, אבל משחק של 7 חטיפות לאורך כמות מוגבלת של דקות די מטה את הממוצע. בשאר הקטגוריות המספרים סבירים ומייצגים.
&nbsp
אתה מוזמן להמשיך להתייחס למספרים שלו באליפות בביטול אם זה משרת את האג'נדה שלך.

אני באמת לא הבנתי למה מטנפים עליו פה..

אבל אני כן מסכים שPER 36 זה דיי חרטא

למעלה