ארה"ב- סלובניה

FrecCo

Active member
ארה"ב- סלובניה

אני רוצה לדעת מי לעזאזל מדרג את הארדן טופ 10
איך אפשר לראות את השחקן המגעיל האגואיסט הזה שכל פעם שהוא נוגע בכדור הוא הולך לבד לסל (ומחטיא רוב הזמן כי הוא לוקח זריקות גרועות שהוא לא אמור לקחת) ולהגיד שהוא טופ 10? שלא נדבר על ההגנה הבדיחה שלו
שחקן פח טפו
זהו הוצאתי את זה

FrecCo

Active member
פאו ומארק VS דייויס ופאריד

פאו עושה חיל, אבל יש בדיוק שני שחקנים יותר מרשימים ממנו בטורניר עד כה לדעתי
ולצערו אלה שני הגבוהים של ארה"ב
פאריד מעולה ודייויס נראה בשתי רמות מעל הטורניר הזה.
לא קונה את ההייפ.....ארה"ב ינצחו את ספרד ב-20 הפרש.
מה אומרים?

ההבדל הוא

שפאו עושה את זה ככוכב הקבוצה, ודייויס ופאריד בעיקר מאיסוף כדורי זבל (אופנסיב, האלי אופים וכו').

אל תשכח גם שאף אחד לא ממש יכול להתמודד עם הכח, האתלטיות והאנרגיות של פאריד ודייויס, למעט האחים גאסול, ומעבר לזה הם חזקים וגבוהים יותר מהשניים.

FrecCo

Active member
טוב זה כבר לא יקרה

WALK IN THE PARK לארה"ב
אבל זה גם אמור להוכיח לכל מי שהיה לו ספק שגם נבחרת ב' ו-ג' של ארה"ב לא רואה מק"מ אף נבחרת אחרת בעולם.
בספק גדול אם יהיה לארה"ב משחק צמוד בטורניר הזה

הצרפתים ניצחו את הספרדים

וואלה לא האמנתי אפילו שהם ידגדגו אותם בלי פארקר
יפה להם

billc

New member
וזה אומר לנו, שהקרדיט שנתתם לפארקר על האליפות אירופה

היה קצת יותר מידי, כי לצרפת כנראה יש עוד כמה שחקנים טובים

מסקנה, מידי להוריד את פארקר 5 מקומות בדרוג

OrEl74

Well-known member
מנהל
מזל שאני לא מהמר

הייתי מפסיד פה הרבה כסף!
&nbsp
מישהו האמין שיש סיכוי שהצרפתים באמת ינצחו?

billc

New member
רציתי לכתוב לפני המשחק, עכשיו נדע אם פארקר קצת אוברייטד

fatnoam

Active member
וואללה ראיתי את האליפות שצרפת זכתה בה

ובאמת שפארקר היה שלוש דרגות מעל כל הצרפתים, וסחב אותם לזכייה.
&nbsp
גם אם עכשיו הם יעשו חיל באליפות, זה לא מוריד שום דבר מפארקר, ובטח שלא עושה אותו אוברייטד.

FrecCo

Active member
נו באמת

היה הסקורר המוביל של הנבחרת הצרפתית בהפרש ניכר וזכה ב mvp של הטורניר , 4 אליפויות nba בשתיים מהן כשחקן המוביל של הקבוצה ועדיין אתה קורא לו אוברייטד .. די להיות הייטר

Executioner

New member
עד מתי נקבע את האיכות של השחקן לפי הסקורינג שלו?!

כדורסל משחקת קבוצה, יש לך מספיק הוכחות לסקוררים פנומנליים שלא לוקחים קבוצה לשום מקום ומשום מה כמה שחקן קולע תמיד הופך למדד לאיכות השחקן. אולי מספיק עם החשיבה החד מימדית הזו.

זה נכון אבל לא רלוונטי פה

פארקר היה הסקורר, פליימייקר והשחקן שכל ההגנה היריבה התבססה עליו. הוא נתן את כל התפוקה הזאת וכן לקח קבוצה לאליפות בניגוד לשחקנים שדיברת עליהם. ככה שהוא גם לא תרם רק סקורינג אלא הרבה מעבר וגם סחב את הקבוצה אז אני לא רואה איך הנקודה שלך רלוונטית כאן.

Executioner

New member
דיאו ובאטום

בקנה מידה אירופאי הם עילית, הם יעשו את פארקר יותר טוב ממה שהוא באמת. התרומה של שחקן לסטט' לאו דווקא שווה לחשיבות שלו לקבוצה. פארקר לא שם וצרפת עדיין נבחרת מצויינת. אם זה לא אומר לך "אה! אולי הוא לא טוב כמו שאני חושב" אז אין לי דרך אחרת להראות לך את זה.
אני לא אומר שפארקר לא שחקן מצויין, הוא כן, אבל הוא פחות חשוב להצלחה הקבוצתית של נבחרת צרפת ו/או סאן אנטוניו בהשוואה לאיפה ששמים אותו חלק מהאנשים בפורום.
&nbsp

דירגתי אותו בדבוקה של 8-11 בעוד הרבה אנשים

בפורום טענו לטופ 5 ככה שאני מסכים שהוא אוברייטד אצל חלק מהאנשים בפורום מכאן לקביעה שפארקר טוב רק בגלל סקורינג יש דרך ארוכה.
&nbsp
דיאו ובאטום פליימייקרים טובים לעמדתם ומצויינים בקנה מידה אירופי אבל ראינו באליפות הזאת שהתקפה שבנויה על שניהם תיראה רע מאוד לפרקים ארוכים של המשחק. עם פארקר הסיפור שונה. הוא מספר רמות מעליהם.
&nbsp
אם הטענה שלך היא רק שהוא קצת אוברייטד אז אני מסכים אבל אם הטענה היא שהוא תורם רק סקורינג אז אנחנו לא באותו ראש.

סקורר שלא לוקח קבוצה לשום מקום

קורה בד"כ ב NBA.
באליפויות עולם ובאולימפיאדות ובאירופה מי שקולע הוא שחקן שמסוגל להוביל קבוצה קדימה ולא אחורה.

Puskas

New member
כבוד לצרפתים!

בסופו של דבר במאני טיים כמו גם בפלייאוף של הNBA, מה שמנצח זו הגנה.
צרפת עשו הגנה מעולה בהנהגת ניק באטום וספרד לא מצאו תשובות..
מספיק להסתכל על נתון אחד בלבד בשביל להבין כמה ההגנה הצרפתית הייתה טובה,
מארק עם 1-7 עלוב מהשדה.. זה סנטר, זה סנטר בכיר ומעולה והוא עושה פה מספרים של טריי ברק בעונת רוקי..
אין ספק שזה גיים צ'יינג'ר כשאתה מחזיק את כוכבי היריבה על אחוזים כאלו..
בסופו של דבר ספרד שמרה לא רע, לא ספגה הרבה ועשתה חיים קשים בהגנה עם חטיפות ושינויי זריקות,
אבל כשהתקפית מלבד פאו שהיה מעולה, אף אחד לא מתעלה ואפילו לא משחק סביר, אז אין סיכוי.

אני דווקא חושב שצרפת לא יהיו בגמר (הימרתי ביני לבין עצמי אחרי שלב הבתים שהסרבים יהיו בגמר) אבל הם עשו את שלהם בטורניר הזה.

ספרד אמורה לנצח גם עם מארק גאסול על הספסל

הגארדים הספרדים הם מספר רמות מעל הצרפתים. היית מצפה שרוביו, קלדרון, נבארו, פרננדז ורודריגז ייקרעו את הגארדים הצרפתים בלי שום מאמץ. כל החמישה שמניתי עכשיו הם מהגארדים הכי טובים באירופה. כשכל אלה שיחקו כמו קט סל ובמיוחד רודריגז שפשוט יידה שלשות אחרי שני קרוסאוברים כאילו הוא מינימום ג'מאל קרופורד אז לספרדים לא היה מה למכור מבחינת ניהול התקפה.
&nbsp
פאו גאסול היה נהדר אבל עברו הימים שהוא מסוגל לסחוב קבוצה על הגב התקפית. עם כל הכבוד למשחק הטוב שלו והוא באמת היה טוב, הוא קלע 17 נקודות. שלא תבינו אותי לא נכון, הוא היה השחקן הכי טוב בטורניר (מחוץ לנבחרת ארצות הברית ואולי כולל) אבל הוא כבר פשוט לא מסוגל לקבל כדור בהיי פוסט התקפה אחרי התקפה ולתרגם את זה לנקודות על בסיס קבוע. הגנתית הוא תמיד היה חלש, במיוחד כשהיה צריך לשמור על פאוור פורוורדים.
&nbsp
מסכים שסרביה פייבוריטית מול צרפת.

למעלה