אקס פקטור - טופ 9

Juliann

New member
אז ככה ../images/Emo58.gif

ג'ו- לילד יש אחלה כריזמה, קול משגע והיום גילינו שהוא יכול להופיע אז בכלל
לא ממש שמתי לב אליו עד היום אבל היום התרשמתי. לוסי - אבריל לאבין יפה לה. יש לה את זה, זה ברור למרות שאני דווקא אוהבת אותה בבלאדות. דניאל- אני מסכימה עם לואי פה, לא יעזור לסיימון כלום דניאל פשוט לא אהוב. הוא ניסה לעשות ממנו מסכן השבוע כדי לחבב אותו על אנשים אבל זה רק נראה פתטי לדעתי. בחירת שיר גרועה וצפויה של סיימון עם הופעה משעממת של דניאל. הדבר היחיד שיציל אותו זה שהוא היה שבוע שעבר בבוטום ואולי כמה אנשים יחליטו להרים את הטלפון ולהצביע. הוא זמר טוב אבל אני לא חושבת שהוא יגיע רחוק כמו שציפו ממנו בהתחלה. לויד- ממש הפתעה לטובה. אני חושבת ששריל בבעיה פה כי ברור שהוא לא יודע לשיר. (במקרה של ג'ון ואדוארד זה הרבה יותר קל, לואי פשוט בוחר את השיר הכי דבילי שהוא מוצא
) היא חייבת לשחק על המראה שלו ועל פלרטטנות עם בנות 12 ונראה לי שהשיר הזה קלע. סטייסי- היא כובשת!!! ולא משנה מה אבל היא חייבת שיר קצבי בקרוב...

גלן1

New member
מה אז ככה, תביאו לי את היוטיוב של סטייסי כבר

אני באטרף. מכור רציני. ספרו לי איך הייתה ההופעה שלה. למעט לויד והיא כל השאר לא מעניינים אותי.

Juliann

New member
סטייסי-

היא שרה somewhere only we know ההתחלה דומה למקור ההמשך קצת יותר קצבי. הראו בהקדמה את סיימון לוחץ שהיא תזוז ולא תתקע במקום אז חיברו לה כיאוגרף והיא זזה קצת אבל ממש בקטנה. הלכה כמה צעדים והזיזה את היד חחח היא לבשה שמלה קצרה ומנצנצת וטייץ שחור עם איפור שחור בעיניים. היא שרה מקסים כמו תמיד, זיופים קטנים פה ושם. אני מתה עליה אבל האמת היא שהשיר הזה לא חידש כלום. לואי אמר שהוא אוהב אותה אבל לא אהב את השיר שריל אמרה שהיא אהבה את השיר ועוד משהו ששכחתי וסיימון אמר שהיה נהדר ושמח שהיא זזה מטר ממקומה חח (הוא דחף גם איזשהי הערה צינית איפשהו אבל לא משמעותית).

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gifהופעות ראשונות

ג'ו חמוד ויש לו קול מעולה, השיר הזה התאים לו ואהבתי לראות אותו נהנה ככה. היה משהו במה שסיימון אמר לגביי הרקדנים והקשר להופעה. והערת אגב, מה שריל לובשת שם?! לוסי הייתה מדהימה! אהבתי גם את הדרך שבה ערכו את השיר, בחירה מעולה של דני. רק לי היא הזכירה את קרלי עם השיער ככה? דניאל התחיל בלי קשר למוזיקה, אבל ברגע שהוא נכנס לפזמון זה התקדם והשתפר משם. מה שבאמת כואב זה לראות את הפנים המאוכזבות שלו במהלך ההופעה ואחריה.

ר ו ח ל י

New member
איפה אתן רואות את השידור?

אני מחכה שיעלו ליוטיוב אבל עוד לא העלו כלום

SUBG

New member
וואו..

סטייסי הייתה מעולה.. ממש אבל.. סוף סוף נתנה הופעה ששווה להוריד.. ממש טובה..

../images/Emo45.gif

צודק. יופי של הופעה, ממש מצוינת. ראיתי אותה ביוטיוב, פעם ראשונה שהתלהבתי ממנה.

Juliann

New member
לא התכוונתי לכתוב עוד אבל אני חייבת

על סטייסי כבר כתבתי, ג'ון ואדוארד היו דווקא סבירים במחלקת הקול הפעם אבל לא היה מצחיק כמו בדר"כ, ג'יימי לא חידש לי כלום, מישהו שם לב שרייצ'ל שרה בדיוק כמו בעיבוד של אדם באיידול??? ואחרון חביב אולי!
היה משגעעעעעעעע!!! סיימון יצטרך להחליף סוס מנצח בקרוב, ואולי רק משתפר מהופעה להופעה. אומנם אין לו קול דורסני כמו לדניל אבל הוא פי מיליון יותר סימפטי.

גלן1

New member
ההופע של סטייסי - וואוו איזו הופעה

יופי של שירה. http://www.youtube.com/watch?v=qWtfrPS_ucE

SUBG

New member
התוכנית הכי טובה עד עכשיו..

באמת שהשתעממתי השנה.. הייתי די בטוח שהמתמודדים די בנאלים.. אבל דניאל בחרה שירים ממש טובים לבנות... רייצ'ל הייתה מוצלחת סטייסי מדהימה ולוסי ווווווווווווווווווואוווו.... זה היה ממש מוצלח.. בכל השאר נחרתי..

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gifגם בעייני זאת הייתה התוכנית הטובה ביותר

עד עכשיו. נהניתי פחות או יותר מכל ההופעות כשאני חייבת לציין לטובה את לוסי שאהבתי מאוד, סטייסי (אחלה בחירה של דני וסטייסי גם נתנה את כל הלב בביצוע) ואולי
. גם ג'ו ורייצ'ל היו סבבה. בקיצור, היה ממש ערב מהנה. מעניין מי יעוף.

Mikey Weiss

New member
אין מצב

מה גם שהם מבדרים אותי לפחות, בניגוד ללויד ודניאל שרק גורמים לי לבכות. שניהם לבוטום 2 ויפה שעה אחת קודם.

Bleed for Me

New member
כן אהה..

הם מבדרים, נכון..אבל השאלה היא אם הם צריכים להיות שם על חשבון אמנים אחרים.. וגם מבחינתי לויד יכול לעוף כבר..אני עדין בשוק שהוא שם ואית'ן לא..

../images/Emo45.gif היו הופעות ממש טובות בערב הזה.

אהבתי מאוד את סטייסי, כל הכבוד לה, לוסי הייתה בסדר, כרגיל התאומים סתם מבדרים ושרים גרוע, ודניאל היה היום פשוט איום.
ציפיתי ליותר, למרות הבחירת שיר הגרועה.

Bleed for Me

New member
עזבו רגע את ההופעות..

מישהו מוכן להסביר לי מה לכל הרוחות שריל לבשה?! מזה הדבר הזה?! משבוע לשבוע היא לובשת משהו יותר מחריד..מה נסגר?!..

גלן1

New member
לרגע ראיתי את הסוף - הייתכן שרייצ'ל עפה?

מה בקשר לדיווח של התוצאות? מיקי וואר אר יו?

Bleed for Me

New member
../images/Emo58.gif

כן, רייצ'ל אכן עפה..רק אותי מעניין מי היה איתה בבוטום.. מיקייייייי היכן את?!

גלן1

New member
נראה לי שלוייד

ואני דווקא מחבב אותו יש לו קול מיוחד.

../images/Emo58.gif

דווקא לא רציתי שהיא תעוף... עניין אותי לדעת איך היא תשיר את וואן. אבל באמת לא הלך לה כל כך טוב.. יכול להיות שדניאל היה איתה שוב פעם בבוטום? זה או לויד, או דניאל. התאומים אין סיכוי- הקהל אוהב אותם, וכל השאר נתנו הופעות מעולות.

למעלה