אקס פקטור - טופ 9

SHTRUDIDI

New member
תודה על הקישורים

אהבתי מאוד את ההופעה של מקום שלישי ואת ההופעה של מקום ראשון.

jess r

New member
ההפקות בתוכניות האלו תמיד כל כך מרשימות

יש להם רקדנים ותפאורה מגניבה. למה באיידול לא מאמצים? ואהבתי את "בילי ג'ין" - סוף סוף מישהו מבצע את זה בגירסה המקורית. חרשו כבר על הקאבר ההוא...

Mikey Weiss

New member
אני נורא אוהבת את איך שהם עושים את הבמה

והריקודים בגרסא היוונית. יותר מוצלח מהבריטים לטעמי. אבל נראה לי שהאמריקאים יתעלפו על המקום אם תנסי את זה עליהם.

Mikey Weiss

New member
ושכחתי להקדיש לך את זה...

הפרומו לעונה של האקס פקטור ביוון, יחד עם השיר הרשמי שהם משתמשים בו העונה. תצפי עד הסוף...

Mikey Weiss

New member
יש לזה פואנטה... בתחילת כל תכנית הוא עולה

עם משקפי ריי באן, צועק "etimi!" (מוכנים?) וזורק את המשקפיים לקהל. אז גם בשנה שעברה וגם השנה הפרומואים היו על הריי באן של סאקיס.

Mikey Weiss

New member
הנושא להערב ../images/Emo58.gif

הוא רוק, ונדמה לי שהמנטור הוא בון ג'ובי, אבל לא סגורה על זה במיליון אחוז. ראיתי ספוילרים לבחירות שירים ויש שם כמה בחירות מאד, הממ, משונות.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

ערב רוק נשמע טוב. מעניין אותי מה סיימון בחר לג'יימי לשיר. אם יש כבר ספוילריים ודאיים, את יכולה בבקשה לפרסם?

Mikey Weiss

New member
אני כל שבוע מעלה רק כשהם ודאיים. אעלה כשיהיה.

טוב, פייסבוק זה דבר מסוכן. ביליתי עכשיו שעה בלדבר עם אחד מהמודחים של אקס פקטור היווני אתמול (איזה חמוד הוא!) אחרי שאתמול בלילה ביליתי שעה בלעודד את זה שהיה מועמד להדחה מול הלהקה הזו... אין דבר יותר מרגיז בתכניות האלו מאשר שכל מיני סיבות (ובנות בנות 14. וקפריסין) מביאה למעמד הזה שני מועמדים שלא צריכים להיות שם... אבל נו, לפחות יש לי חברים חדשים.

Mikey Weiss

New member
רשימת השירים להיום ../images/Emo58.gif

רייצ'ל One – U2 סטייסי Somewhere Only We Know - Keane לוסי Sweet Child O' Mine – Guns 'N Roses ג'ו Don’t Stop Believin' – Journey לויד I Kissed A Girl – Katy Perry (Rock version) דניל I Don't Want to Miss a Thing - Aerosmith ג'יימי Get Your Rocks Off - Primal Scream אולי Come Together – Aerosmith version התאומים We Will Rock You – Five version (From Brits) הבחירות של הבנות מצוינות, הבחירות של שריל ממוצעות עד מחרידות, הבחירה של דניל גרמה לי רצון לאלימות, הבחירה של ג'יימי היא קצת WTF, הבחירה של אולי חמודה, והתאומים, נו, הם התאומים.

naama59

New member
../images/Emo58.gif

בחירות די משונות.. דניל
אוי נו. ברצינות. בטח גם יציבו לו חבורת כינורות על הבמה. מנסים בכוח ליצור לו מומנט ואני חושבת שגם בי התעורר איזשהו רצון לאלימות. התאומים עם We Will Rock You?? ווטפ? והיי, סוף סוף אני מכירה את רוב השירים - אז יהיה לי איזשהו כוח לעקוב אחרי כולם

ר ו ח ל י

New member
אני מחכה לרגע שבו ../images/Emo58.gif

סטייסי תשיר משהו קיצבי. נכון שהקול שלה מרגש ויפה בשקטים אבל לדעתי היא תביא ביצוע מאוד דומה למה שהיא עשתה בטופ 12 עם השיר של קולדפליי. אלא אם כן היא תעשה משהו בעיבוד או תעשה משהו מיוחד בשירה שלה אבל לא נראה לי שזה יקרה. מאוד מענייין אותי מה לוסי תעשה עם השיר שהיא בחרה. שאר השירים טחונים רצחחחח.

../images/Emo58.gif

אני מכירה פה את רוב השירים, יש פה כאלה שהרחיקו יותר מידי והגזימו, כמו דניל, זה שיר שיכולים לעשות ממנו משהו שונה ולשיר אותו בגמר ולהפתיע, לא בתחילת התוכנית. הוא מנסה לתפוס צומת לב כמה שיותר מהר בכל העולם. מעניין אותי לראות איך רייצ'ל תשיר את One

Bleed for Me

New member
רשימת השירים לפי האתר הרישמי../images/Emo58.gif

רייצ'ל One – U2 סטייסי Somewhere Only We Know - Keane לוסי Sweet Child O' Mine – Guns 'N Roses ג'ו Don’t Stop Believin' – Journey לוייד I Kissed A Girl – Katy Perry (Rock version) דניאל I Don't Want to Miss a Thing - Aerosmith ג'יימי Get Your Rocks Off - Primal Scream אולי Come Together – Aerosmith version ג'ון ואדוארד We Will Rock You – Five version (From Brits) מה דעתכם?

Mikey Weiss

New member
טוב, נו ../images/Emo58.gif התחלנו

ג'ו - כרגיל שר מצוין. כל קשר בינו לבין רוק מקרי בהחלט, אבל מכיוון שהוא שר שיר רוק ושר אותו טוב, נסלח לו. לוסי - מעולה! ממש ממש הופתעתי, אבל שמחה לגלות שצדקתי וברגע שהוציאו אותה מנישת שירי הדיסני היא התחילה להיות מעניינת. דניאל - אוי. איום ונורא. עזבו את בחירת השיר, אבל אני לא יודעת מה קרה שם, אם הוא לא שמע את המוזיקה באזנייה, אבל הוא היה בגובה אחד, מוזיקת הרקע במקום אחר. כואב.

למעלה