אקס פקטור - טופ 9

Mikey Weiss

New member
ראיתי תוצאות והייתי צריכה לעוף ../images/Emo58.gif

אז לא כתבתי כלום. מה שהיה זה ככה - לואי ודני הצביעו להדיח את לויד, שריל הצביעה להדיח את רייצ'ל. סיימון אמר שמבין שניהם רייצ'ל שרה יותר טוב והופיעה באותו ערב יותר טוב מלויד שלא ממש יודע לשיר, אבל מצד שני זו כבר פעם שלישית מתוך ארבע בהן רייצ'ל בבוטום 2 וזה אומר משהו על מה שהקהל רוצה, ולכן אין לו מושג מה לעשות, והוא מצביע לרייצ'ל בשביל שזה יילך לתיקו והצבעת הקהל תכריע. בהצבעת הקהל נקבע שרייצ'ל סיימה עם הכי מעט קולות ולכן היא הודחה.

shklar1

New member
../images/Emo58.gif פשוט בזיון התוצאות האלה.. ../images/Emo58.gif

רייצ'ל אומנם לא פרפורמרית אדירה אבל היא ללא ספק הווקאליסטית הכי טובה העונה הזאת. היא מדוייקת, מגוונת, לא מזייפת בשום תו לעומת הרוב המוחלט של המתמודדים, ואפילו השופטים אמרו שזה הביצוע הטוב ביותר של הערב. טעם רע יש לבריטים.

naama59

New member
../images/Emo58.gif

אולי - מצויין. העיבוד היה ממש מגניב, הזכיר לי את זה מAcross The Universe. בהחלט אחת ההופעות הטובות. התאומים - ווטפ.. הם גם נאבדו באמצע השיר לגמריי. זה היה די דבילי אבל משום מה לא כל כך מבדר כמו בשבועות הקודמים. דני(א)ל - הביצוע הכי חלש שלו עד עכשיו..היה קטע אחד שהרשים, אבל חוץ מזה הוא נראה ממש אבוד בתוך השיר הזה, וגם בהליכה שלו וכל השיר הוא נראה מאוד לא מרוצה ולא בטוח במה שהוא עושה.. או שזאת רק אני. סטייסי - הופעה מצויינת, אבל האמת שלפי התגובות ציפיתי פה לקצת יותר.. אחת ההופעות הטובות. רייצ'ל - ההתחלה נראית קצת מהוססת אבל זה גדל להופעה נחמדה בסך הכל. לא נראה לי שאני אחזור לשמוע את זה אי פעם, אבל זה לא היה רע בכלל. באמת הזכיר את ההופעה של אדם באיידול כמו שאמרו פה. (אבל את של אדם לא אהבתי) ג'יימי - אחלה הופעה. די נהנתי מזה. האמת שאני לא ממש מכירה את המקור כמו שצריך ככה שאין לי למה להשוות, אבל זה דווקא אחלה - אבל כמו שאמרו פה, לא חידש כלום.. לויד - לא התלהבתי ממנו כל כך.. אבל הרעיון נחמד. אני חושבת שכדי להצליח בגירסה כזו צריך מישהו עם קול יותר חזק. לפעמים זה נשמע סביר ולפעמים זה היה די מוזר. לוסי - זה היה מעניין. באמת דומה לקרלי עם התספורת הזו.. הופעה טובה. ג'ו - הופעה מצויינת. :) לא חושבת שהכי טובה של הערב, אבל לא רחוקה מזה. בהחלט מרשים

Confide In Omer

New member
לא ראיתי את הכל אבל.. ../images/Emo58.gif

אני ממש אוהב את לוסי, והשבוע אולי גם היה מעולה!

Mikey Weiss

New member
כן, אני חושבת שגם אני...

אני תוהה עוד כמה פעמים נשמע את זה השנה.

jess r

New member
יוווו

בנורווגיה יודעים למחוא כפיים בקצב הנכון! והטומי הזה ממש טוב. זו כבר הופעה שניה שלו שאני ממש אוהבת. ~הולכת לחפש את שאר ההופעות שלו~

SHTRUDIDI

New member
אהבתי מאוד את של יוון ואוסטרליה

וגם של נורבגיה טוב. מה שבטוח, השיר הזה לא ייצא לי מהראש בזמן הקרוב.

Mikey Weiss

New member
הילדון מאוסטרליה הגיע לטופ 4 בינתיים

אם כי כמעט הודח השבוע. הוא היה אמור להיות מודח, אבל אחד מהחמישה האחרים החליט שהוא בעצם לא רוצה לזכות אלא רוצה לחזור לעבודה שלו כמורה וחשב שזה יהיה הוגן לפרוש ולהשאיר את התחרות לארבעה האחרים שכן רוצים לזכות. הילד הוא הפייבוריט שלי באוסטרליה, וזו דווקא את מההופעות הפחות מוצלחות שלו לטעמי, אבל האוסטרלים משונים.

למעלה