אקס פקטור וכאלה

Mikey Weiss

New member
אעלה את התכניות האחרות מחר, ואגב...

השם הוא ניקיפורוס, לא ניקופורוס. זה שם נורא יפה לטעמי - המשמעות שלו היא victorious.

SHTRUDIDI

New member
כבר טופ 10?

48 שעות- היו רגעים ממש נחמדים. הפעם הם השתלבו טוב יותר מבדרך כלל לדעתי ולסולן יש קול מעולה. סטוורוס- זה היה מעולה. ממש אהבתי את ההופעה הזאת. איווי- ככל שהשיר המשיך היא נשמעה יותר טוב, אבל אני לא בטוחה כמה השיר התאים לקול שלה. מה השופטים חשבו? פולינה- הופעה טובה מאוד. אלני- היא מופיעה מצויין. אהבתי. רק מה הקטע של הצילום עם הריבועים האלה על המסך? כל כך מעצבן לראות ככה... ניקיפורוס- לא כל כך אהבתי את ההתחלה אבל ככל שהשיר המשיך הוא נשמע טוב יותר. מה הקטע של הצילום בצורה הזאת? בוטום 2- חוביג- לא אהבתי. פייל פייסס- הופעה קצת פחות טובה מהקודמות שלהם בעייני אבל עדיין חבל שהם הלכו.

Mikey Weiss

New member
הבמאי היווני קצת יצא מדעתו בתכנית הזו

אני מקווה שהיום יהיה קצת פחות ריבועים וצילומים משונים כמו שעשו לניקיפורוס (שם השיר שלו היה "עשן"). לקח לי זמן להתחבר להופעה שלו הפעם - אני מאד אוהבת את השיר, אבל זה לא שיר שהייתי לוקחת לאיידול דווקא, זה שיר אלבום קטן כזה, שאת ההתחלה שלו באמת קשה מאד לשיר. זה נשמע מצוין בסופו של דבר כי אני לא חושבת שהוא מסוגל לא להישמע מצוין, אבל הוא צריך יותר מזה עכשיו. והיום כבר טופ 9, זמן טס. בכל מקרה בשבוע הבא ועוד שלושה שבועות אין תכנית , אז טופ 7 יהיה רק עוד חודש (טופ 8 בסילבסטר). השופטים חשבו שזה היה הביצוע הפחות מוצלח של איווי עד עכשיו, וגם לא ממש אהבו את הבגדים. אני מאד מקווה שהיא תשיר משהו שהוא לא פופ חדש באנגלית גם היום, כי די. 48 שעות - בדיוק מה שאני חשבתי עליהם, הקולות שלה נשמעו יותר טוב מבדרך כלל, וברגעים הטובים זה השתלב יפה, אבל אני מחכה שהופעה אחת תהיה ממש טובה מהתחלה עד הסוף, כי הם עדיין תקועים ב"פוטנציאל" להיות ממש מגניבים. וכן, גם אני ממש אהבתי את סטוורוס הפעם. הוא לקח שיר לעוס ועדיין עשה אותו מעניין לשמוע, מאד אהבתי את העיבוד. אצל אלני הצחיק אותי לראות את אחד השופטים מרים מצלמה... אני אתגעגע לפייל פיסס למרות שעם פעם שלישית בבוטום 2... כל כך קיוויתי כשזה הגיע להצבעת הקהל שהם היו מקום תשיעי ולא עשירי... אבל היה נחמד לראות שחוביג מדורג נמוך, מכיוון שהוא היה בפייבוריטים לנצחון עד עכשיו (איכס). נראה מה יהיה היום. אני במתח!

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo58.gif

השיר שאולי שר !!!! אומג @@!!!! מתה עליו הוא מדהים ואני ממש מקווה שהוא ינצח. גו' שר עכשיו דונט סטופ בליבינג של ג'ורני יש לו קול טוב אבל אני פשוט לא מתחברת אליו... אולי

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo58.gifdear oh dear

שיר הניצחון הזה הוא בדיוק כמו נו באונדריז... למה הבחירה הנוראית הזו??

MIDNIGHT SKY

New member
לא יודעת את הבחירות הקודמות שלהם

כי זאת העונה הראשונה שאני רואה של אקס פקטור. אני פשוט לא סובלת את השיר. מה היו הבחירות הקודמות?

Mikey Weiss

New member
הממ

לא זוכרת את העונה הראשונה, בעונה השנייה היה שיר מקורי - that's my goal. בעונה השלישית a moment like this, ברביעית when you believe, בחמישית את הללויה.

SHTRUDIDI

New member
יכול להיות שבעונה הראשונה היה

Against All Odds? אני פשוט זוכרת את הקליפ עם סטיב (ככה קראו לו?) רץ ב-MTV.

Bleed for Me

New member
שמעתם את השמועות ש..

מל בי מספייס גירלס תחליף את דני מינוג בעונה הבאה של אקס פקטור? ושרובי וויליאמס יכנס כשופט חמישי? הזוי קצת..מה דעתכם? מעניין אם זה נכון..

Mikey Weiss

New member
א' שמעתי ב' השמועות האלו צצות כל שנה וכל הזמן

ככה שאני באופן עקרוני לא מאמינה לכלום עד שיש הכרזה רשמית על משהו.

למעלה