לגבי השאלה השנייה - בוודאי, פשוט עוד לא
הספקתי, עבודה וכאלה. אני תמיד מעלה את יוון קודם כי אני מעדכנת בשבת בבוקר את הת'רד של אקס פקטור יוון בפורום של ישראלים חובבי יוון (יש דבר כזה, ויש שם 1300 חברים בערך!). לגבי השאלה הראשונה, גם לי לא ברור, כמו שחבריי היוונים אמרו, סתם נסיון זול של ההפקה לעשות מזה יותר ריאליטי. בכל מקרה, החוויה, בתקווה, תלמד את הילדים להיזה יותר בפעם הבאה, אז אני מקווה שזו הפעם האחרונה שההפקה תפיל עליי ועליהם שטות כזו. האחרים אמרו כולם דימיטריס (בחירה שאני מסכימה איתה בעקרון, ולפחות אלני אמרה עליו שהוא פשוט מאד צעיר ולא ממש מוכן לזה עדיין), פולינה אמרה דימיטריס וניקיפורוס (???) ודימיטריס אמר סטוורוס (???), ואז נתן הופעה די מזעזעת, מה שגרם לשופט המרושע לצעוק עליו בגלל שהוא אמר סטוורוס והסביר לו למה סטוורוס הרבה יותר טוב ממנו. תשמחו לשמוע שבתוצאות סטוורוס (שגם אמר דימיטריס) ודימיטריס עמדו מחובקים, אז כנראה שצ'ילבות הם לא. וזה גרם לי לחבב את ניקיפורוס יותר. לא רק שהוא לא התחמק והצליח לא להעליב אף אחד הוא גם הצליח לצאת מהשאלה הזו תוך כדי פרגון לכמה אחרים ולקבוצה של עצמו (הוא אמר שהוא נהנה לראות את הבחורים האחרים ואת הלהקות, שהוא פחות נהנה מהבנות בגלל שהוא לא מתחבר לשירים שלהן, אבל הוא אוהב לראות את ניני כי לדעתו היא מעניינת).