אקס פקטור וכאלה

Mikey Weiss

New member
הגמר הבריטי ../images/Emo58.gif

שלושת הפיינליסטים ישירו דואטים עם האמנים הבאים: סטייסי עם מייקל בובלה ג'ו עם ג'ורג' מייקל אולי עם רובי וויליאמס סינגל הנצחון הוא The Climb של מיילי סיירוס. עוד אינפורמציה בהמשך...

MIDNIGHT SKY

New member
אווו../images/Emo58.gif

אולי ורובי נשמע ממש מעניין. שיר הניצחון מזעזע....לא אוהבת את מיילי. אני רוצה שאולי ינצח !

naama59

New member
../images/Emo58.gif

נשמע מעניין. סינגל הניצחון. LOL. אני מקווה שאת לא רצינית.
טוב שפשוט לא נתנו להם לשיר את נו באונדריז
(הדמיון בין שניהם מטריד ממש
ועוד בגירסה של קארה, בכלל.)

Mikey Weiss

New member
ממתי אני מספרת בדיחות בשרשור של אקס פקטור?

זה קדוש! נו, טוב, לא באמת, אבל אני עדיין רצינית לגבי העניין הזה.

naama59

New member
../images/Emo6.gif

אז הבחירה הזאת חייבת להיות בדיחה גרועה. לא שתליתי תקוות גדולות בשיר הניצחון - אבל זה מחזיר אותי לNo Boundaries אז זה קצת טראומטי.

LeAnnDylan

Well-known member
וויט' אול דו ריספקט ../images/Emo58.gif

נו באונדריז חייב להיות קצת יותר טוב ממיילי סיירוס :S סרייסלי איך אפשר בכלל להשוות X_X

naama59

New member
../images/Emo58.gif[?]

הם די דומים.. ולא אוהבת אף אחד מהם
לא אוהבת את כל קטע הclimbing mountains

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif

דומים בקיטש כן, קצת. אבל נו NB חייב להיות קצת יותר טוב

jess r

New member
לא

נו באונדריס זה השיר הכי גרוע E-V-E-R! זאת ההנחה עליה מתבסס היקום, לכן אין לערער עליה.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

איזה כיף שמייקל בובלה עוד פעם מופיע... אולי ורובי נשמע מעניין. אין לי הרבה מה לומר על סינגל הניצחון. אני לא מצליחה לדמיין אף אחד מהשלושה שר אותו.

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo58.gif

אני כ"כ רוצה שסטייסי תקח, לא יודעת כמה דואט עם מייקל בובלה יעזור, הייתי מעדיפה אותה עם רובי. בכל מקרה אני מקווה ששאר השירים שלה יהיו טובים וההופעות שלה יהיו גדולות מספיק כדי שהיא תנצח. העונה קרו באקס פאקטור מספיק דברים לא צפויים שיכולה להיות סבירות לא קטנה שהיא לא תזכה בגמר הזה, אני מאוד מקווה שהפעם הצפוי ינצח.

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo58.gif אוקיי אז

לא. שנייה אחרי שכתבתי את זה קראתי שהיא עפה כבר בסיבוב הראשון, והגמר הזה כבר לא מעניין אותי. ס'מעפנים.

למעלה