Shiri from the block
Active member
פרק 16- היה פרק משעמםםםםםם רוב ההופעות לא היו מעניינות במיוחד.
כן, הרוב שרו יפה, אבל ההופעות היו משעממות. ידעתי שזה יהיה ככה ברגע שאמרו Diva week אוף
אני באמת לא מבינה מה יש לבריטני נגד סיסי
זה מתחיל ממש לעצבן אותי כבר.
מה הבעיה שלה איתה???!?!? היא שרה מעולה!!!! איזה קול מדהים היא הפציצה בהופעה ובריטני פשוט "לא הבנתי את זה". לא הבנת מה??? זה תחרות שירה! וסיסי שרה נהדר! מה קשה להבין בזה?? אוףףףףףףףףף!!!!
ובכלל לדעתי יש מצב גדול שהיא תעוף בפרק הבא
מעבר לזה, אהבתי שסיימון אמר למה דמי לא מתווכחת עם בריטני, ודמי אמרה "לא מתווכחים עם המלכה" ואיך בריטני צחקה
אוי זה היה רגע מופלא!!! חחחחח
ושבריטני אמרה לסיימון (על דיימונד?) שיש לה בזרת יותר כישרון ממה שלכל המועמדים שלו יש! חחח חזק. למרות שאני לא מסכימה איתה אבל זה היה יפה
העיקר אומרים שבריטני לא פותחת את הפה ולא עושה כלום
נחזור להופעות..
טייט סטיבנס היה טוב, אני לגמרי רואה אותו חוזר למקום 2 או שלישי.
לדעתי קרלי רוז סוננקלר תקח מקום ראשון כי הקהל האמריקאי חולה על טיטאניק ועל השיר הזה, ורוז בהחלט ביצעה אותו טוב, אז אני מאמינה שהיא תזכה הפעם במקום ראשון.
אמבלם 3 קצת איכזבו אותי עם ההופעה הזאת..
פייג'י דווקא אהבתי לשם שינוי
ארין לא היה מוצלח בכלל.
ביאטריס היה גרוע לגמרי.
וינו אלן משעמם אותי. למרות שאמא שלי ממש אהבה את הביצוע שלו
5TH הרמוניה שרו ממש יפה
אממ מי עוד חסר לי?
אין לי כוח להגיב על כולם אז נשאיר את זה ככה.
כמו שאמרתי בהתחלה... בגדול היה משעמם. שירים שקטים מבחינתי זה הדבר הכי משעמם שאפשר לצפות בו, ולא משנה כמה טוב הבנאדם הזה שר.
כן, הרוב שרו יפה, אבל ההופעות היו משעממות. ידעתי שזה יהיה ככה ברגע שאמרו Diva week אוף
אני באמת לא מבינה מה יש לבריטני נגד סיסי
מה הבעיה שלה איתה???!?!? היא שרה מעולה!!!! איזה קול מדהים היא הפציצה בהופעה ובריטני פשוט "לא הבנתי את זה". לא הבנת מה??? זה תחרות שירה! וסיסי שרה נהדר! מה קשה להבין בזה?? אוףףףףףףףףף!!!!
ובכלל לדעתי יש מצב גדול שהיא תעוף בפרק הבא
מעבר לזה, אהבתי שסיימון אמר למה דמי לא מתווכחת עם בריטני, ודמי אמרה "לא מתווכחים עם המלכה" ואיך בריטני צחקה
אוי זה היה רגע מופלא!!! חחחחח
ושבריטני אמרה לסיימון (על דיימונד?) שיש לה בזרת יותר כישרון ממה שלכל המועמדים שלו יש! חחח חזק. למרות שאני לא מסכימה איתה אבל זה היה יפה
העיקר אומרים שבריטני לא פותחת את הפה ולא עושה כלום
נחזור להופעות..
טייט סטיבנס היה טוב, אני לגמרי רואה אותו חוזר למקום 2 או שלישי.
לדעתי קרלי רוז סוננקלר תקח מקום ראשון כי הקהל האמריקאי חולה על טיטאניק ועל השיר הזה, ורוז בהחלט ביצעה אותו טוב, אז אני מאמינה שהיא תזכה הפעם במקום ראשון.
אמבלם 3 קצת איכזבו אותי עם ההופעה הזאת..
פייג'י דווקא אהבתי לשם שינוי
ארין לא היה מוצלח בכלל.
ביאטריס היה גרוע לגמרי.
וינו אלן משעמם אותי. למרות שאמא שלי ממש אהבה את הביצוע שלו
5TH הרמוניה שרו ממש יפה
אממ מי עוד חסר לי?
אין לי כוח להגיב על כולם אז נשאיר את זה ככה.
כמו שאמרתי בהתחלה... בגדול היה משעמם. שירים שקטים מבחינתי זה הדבר הכי משעמם שאפשר לצפות בו, ולא משנה כמה טוב הבנאדם הזה שר.