אקססס פקטור 16-17

Shiri from the block

Active member
פרק 16- היה פרק משעמםםםםםם רוב ההופעות לא היו מעניינות במיוחד.
כן, הרוב שרו יפה, אבל ההופעות היו משעממות. ידעתי שזה יהיה ככה ברגע שאמרו Diva week אוף

אני באמת לא מבינה מה יש לבריטני נגד סיסי
זה מתחיל ממש לעצבן אותי כבר.
מה הבעיה שלה איתה???!?!? היא שרה מעולה!!!! איזה קול מדהים היא הפציצה בהופעה ובריטני פשוט "לא הבנתי את זה". לא הבנת מה??? זה תחרות שירה! וסיסי שרה נהדר! מה קשה להבין בזה?? אוףףףףףףףףף!!!!
ובכלל לדעתי יש מצב גדול שהיא תעוף בפרק הבא

מעבר לזה, אהבתי שסיימון אמר למה דמי לא מתווכחת עם בריטני, ודמי אמרה "לא מתווכחים עם המלכה" ואיך בריטני צחקה

אוי זה היה רגע מופלא!!! חחחחח

ושבריטני אמרה לסיימון (על דיימונד?) שיש לה בזרת יותר כישרון ממה שלכל המועמדים שלו יש! חחח חזק. למרות שאני לא מסכימה איתה אבל זה היה יפה :)
העיקר אומרים שבריטני לא פותחת את הפה ולא עושה כלום

נחזור להופעות..
טייט סטיבנס היה טוב, אני לגמרי רואה אותו חוזר למקום 2 או שלישי.

לדעתי קרלי רוז סוננקלר תקח מקום ראשון כי הקהל האמריקאי חולה על טיטאניק ועל השיר הזה, ורוז בהחלט ביצעה אותו טוב, אז אני מאמינה שהיא תזכה הפעם במקום ראשון.

אמבלם 3 קצת איכזבו אותי עם ההופעה הזאת..

פייג'י דווקא אהבתי לשם שינוי

ארין לא היה מוצלח בכלל.

ביאטריס היה גרוע לגמרי.

וינו אלן משעמם אותי. למרות שאמא שלי ממש אהבה את הביצוע שלו

5TH הרמוניה שרו ממש יפה

אממ מי עוד חסר לי?
אין לי כוח להגיב על כולם אז נשאיר את זה ככה.
כמו שאמרתי בהתחלה... בגדול היה משעמם. שירים שקטים מבחינתי זה הדבר הכי משעמם שאפשר לצפות בו, ולא משנה כמה טוב הבנאדם הזה שר.

Shiri from the block

Active member
סוג של ספוילר לגבי פרק 17
לא ראיתי את הפרק עדיין, אבל לצערי כמעריצת בריטני מאוד קשה להתעלם מכל מיני דברים שקשורים לאקס פקטור בטוויטר ובפייסבוק שתופסים אותי ממש לא מוכנה, סעמק.
ואם ראיתי נכון, אז אף אחד מהקבוצה של בריטני לא עף, שלדעתי זה כבר ניהיה ממש מגוחך

ביאטריס שרה על הפנים כבר כמה הופעות, זה לא פייר!
אני רואה בטוויטר איך כל מעריצי בריטני מתאחדים ומצביעים לקבוצה שלה וזה כזה מרגיז!!!!! תיהיו אובייקטיבים כבר יא מעצבנים! סה"כ הקבוצה של בריטני, לא בריטני עצמה!!!!

ורק בגלל זה קשה לי לחשוב מי עוד יצא אם לא סיסי המושלמת שלי

ליריק 145? הביצוע שלהם היה פחות טוב לדעתי אבל בספק אם יוציאו אותם..
אמבלם 3 גם אין מצב שיצאו
5TH הרמוניה גם לדעתי לא יצאו כי הם שרו ממש טוב

ואז נשארו רק עם הקבוצה של LA ריד ודמי, ואמורים לצאת 2 נכון?
את וינו אלן לא יוציאו לצערי,
טייט כולם חולים עליו

מה שמשאיר אותנו עם ג'נל פייג' וסיסי.... וממש לא בא לי שיוציאו את ג'נל או סיסי

WundeRKind

New member
המנטורים הם חלק מהתחרות

ולגיטמי להצביע בגלל שאת אוהבת את המנטור.

כמו שבארוויזיון או במונדיאל את בעד המדינה שלך...

Shiri from the block

Active member
זה ממש לא לגיטימי מדובר פה על חוזה של 5 מיליון דולר, ויש כאלה שראויים לזה יותר מאחרים!!
זה לא שבריטני תקבל את ה5 מיליון דולר האלה, או זאת בריטני שחותמת באופן אישי על 5 מיליון דולר.
מדובר פה על אנשים שעובדים מאוד מאוד קשה וקורעים את עצמם בשביל לזכות בתחרות הזאת, והמעריצי בריטני הקרציות האלה מצביעים רק למתחרים שלה כאילו שגם בריטני תזכור איך קוראים להם אחרי שהתוכנית הזאת תגמר!!!

ואני אף פעם לא הייתי בעד ישראל לא באירווזיון ולא במונדיאל אלא אם כן באמת מגיע לנו.
זכור לי אפילו משחק לפני כמה שנים טובות של ישראל נגד דנמרק ובאותה תקופה הייתי מאוהבת קשות בשוער של דנמרק וכשהם הבקיעו גול לישראל צעקתי יש!! בקולי קולות ליד אבא שלי

בקיצור דווקא במקרים האלה אני אובייקטיבית והייתי מצביעה למי שמגיע. ולסיסי מגיע יותר מכל מי שנמצא בקבוצה של בריטני.

אני מבינה למה את אוהבת את סיסי

גם אני נדלקתי עליה בתחלה אבל היא לא שרה כל כך טוב בהופעות החיות, משהו לא עובד טוב בשירים האלה.
לא יודעת אם זה בחירת השיר או שהיא פשוט צריכה מאמן קולי כי היא לא שולטת טוב בקול שלה, יש המון טעויות ובקצב הזה היא באמת לא תגיע רחוק בתכנית!
למרות שקשה לי להצביע בדיוק ממה נובעת הבעיה, אני ממש לא מבינה למה כולם מאשימים את דמי "בחוסר הצלחה שלה" בעייני זה לא נכון.
בקיצור אני מבינה למה בריטני לא התחברה כי גם אני לא הבנתי מה היא רוצה, זה לא עבר דרכי...

Shiri from the block

Active member
שוב, אני לא אובייקטיבית יש לי קראש חזק עליה, אז גם אם היא תשיר גרוע אני ארצה שהיא תנצח

tali44

New member
פרקים 16+17

קיבינימט! באמצע שאני כותבת את זה הייתה אזעקה בחולון!

המועמדים של בריטני
קרלי - מושלמת קטנה שלי! אני רוצה לאמץ אותה!
דימונד - הפעם הביצוע שלה מהמם, ופשוט מעולה!
ארין ריי - ביצוע משעמם לשיר משעמם. בריטני הרגה אותי שהיא בחרה לו שיר של מדונה כי היא אוהבת את השיר!

ביאטריס - סתם משעממת

המועמדים של דמי
פייג' - לשם שינוי היא לא זייפה, אבל אני לא מתלהבת ממנה בכלל.
גנ'ל - היא אחת הפייבוריטיות שלי, אבל דמי הרסה אותה עם כל הרוקיסטיות הזאת.

סיסי - גם אותה דמי הרסה עם הבלונד ושהיא הסירה לה את הנק' המנומרות. היא הייתה צריכה להשאיר אותה ביצ'ית\שובבה, מאשר הנסיון להפוך אותה לבלונדה פתאטית. הביצוע שלה הפעם היה טוב למעט כמה זיופים ברורים.

המועמדים של סימון: בגדול אני לא אוהבת להקות, אבל אין ספק שהם טובים:
ליריק 145 - הם אדירים, אבל הפעם לא התעלפתי.
הבנים - חמודים כמו תמיד
הבנות - הפעם הן הפתיעו אותי, והיה להן ביצוע מעולה.

הקבוצה של LA - בגדול הם משעממים אותי.
הזמר קאנטרי - חמוד
המקועקע - קול טוב.

תוצאות
הייתי בהלם שהוציאו את ליריק 145 ואת ג'אנל!!!!!!!!!!!!!!!!11 זה לא אמיתי!!!!!!!111 היו צריכים להעיף את ביאטריס, ופייג'.

GM1988

Well-known member
קרלי ביצעה את הפסקול מ"טיטאניק"

כלכך מרגש שמאז הורדתי אותו ושמעתי כמה וכמה פעמים בהנאה מרבית!
מה שמדהים בביצוע שלה, היו הסיומות בכל משפט. היא לקחה אותם בטון נמוך ועמוק שמרטיט בכל פעם...
אם זו בריטני שחשבה על אינטרפריטציה חדשה כזו, היא עשתה עבודה מדהימהההה!
אין לי חשק לשמוע את הביצוע של סלין כרגע אחרי ביצוע כלכך יפה של קרלי

Dam Right

New member
יש לי משהו אחד להגיד על הפרק הזה!

טוב, בעצם כמה משהוים

קודם כל, בריטני מדהימה כהרגלה. נראית טוב. צריך לגוון את התסרוקות שלה קצת יותר אבל בכללי היא בהחלט מתייפה מפרק לפרק.
אהבתי את מה שדמי אמרה על זה שאף אחד לא מתחצף למלכה. לגמרי נכון, גברת!
.
אני לא הכי מת על התגובות המתיימרות של דמי. היא חושבת שככל שהיא תחפור יותר היא תיראה מבינה יותר ובתכל'ס זה יוצר אנטי מטורף כלפיה (לפחות עבורי). מה שכן אהבתי זה שהיא הכניסה את LA המעצבן לכיס הקטן עם התגובה ההיא על בריטני.
ואם כבר LA, שיפסיק לעשות את הפרצופשפתיים הזה. הוא כל הזמן מכווץ את השפתיים ודופק מבט חודר משהו, וזה נראה נורא
בסוף הוא יגמור ככה:
(מינוס הכובע של הרופא). וזה עוד בלי להזכיר את ההתנשאות הבלתי פוסקת שלו בכל תגובה. הוא לגמרי מעצבן והקבוצה שלו משעממת.

אמבאלאם 3 (ככה כותבים את זה??) הולכים ונעשים צפויים מפרק לפרק. הנטייה שלהם לקפוץ על הבנות הצווחניות בקהל בכל הזדמנות מעוררת בחילה של ממש. רודפי פרסום שכמותם

טייט שר מעולה, והוא נראה איש משפחה למופת ופשוט אדם טוב. מקווה שהוא יצליח להמשיך עד הסוף למרות שלפעמים הביצועים שלו קצת משעממים אותי...
חייב להודות שבהתחלה אהבתי את וינו, אבל הוא הולך ונהיה משעמם.

הכי אהבתי את... קרלי. נכון שהיא ממש לא היתה סלין דיון 2 (נסחפה דמי עם התגובה של "נראה לי שסלין מתחבאת פה איפשהו באולם"), אבל הביצוע שלה היה מעולה. בכלל ההפקה בכל שיר מורגשת מאוד בתוכנית, מאוד אהבתי את התפאורה שליוותה כמה מהביצועים בפרקים האחרונים.

tali44

New member
חופשי דמי נסחפה!

אני לא נפלתי מהביצוע, עם כמה שאני גזורה על קרלי. היא צריכה לחזור לשיר שיר חזק וקבצי כמו באודישן. בינתיים היא שרה רק שירים שקטים וזה מתחיל לשעמם אותי.

רק אני חושב שפייג' פשוט מדהימההההה?!

הקול שלה מהמם והיא עד עכשיו מספקת את ההופעות הכי טובות ומעניינות.
לא מבין למה אנשים כותבים שמגיע לה לעוף..

כפרעל בריטני שגם מזהה את האיכויות שלה

Shiri from the block

Active member
בריטני אוהבת את פייג' רק כי היא אמא והיא יותר מזדהה עם האישיות שלה.
כמובן, חוסר אובייקטיביות בעליל, כי סיסי פי אלף עליה, ווקאלית וכל דבר אחר.

GM1988

Well-known member
לא חושב שזו אמת לגביה.

פאייג' השתפרה המון במהלך הפרקים מתקופת האודישנים, ורואים כמה שהיא עובדת על דברים בצורה אומנותית והן חושבות על פרטים וכמובן ווקאלית היא מדהימה!

סיסי משדרת המון רצון, וכל המאמץ פשוט לא מאפשר לה להיות עצמה, והיא מתעוררת מזה כשמעמידים אותה להדחה.

Me4britney

New member
ואת בכלל לא משוחדת באהדה שלך לסיסי

אמנם לסיסי יש קול עוצמתי וחזק אבל אין לה אישיות בהגשה של השיר להבדיל מפייג שהצליחה לרגש בכמה מההופעות הראשונות שלה בתוכנית. כרגע היא פשוט בסכנה כי דמי לובאטו פשוט מנטורית גרועה שהצליחה להוציא מהמתמודדים שלה את הרע שיש.

אולי זה מעורר את האמפטיה של בריט כלפיה

אבל בריטני ממש לא אוהבת אותה רק בגלל שהיא אימא, בולשיט. גם בביקורות שהיא נותנת לה וגם בקלואוז-אפים תוך כדי הופעה רואים שהיא מתלהבת מפייג', וגם באודישנים היא אמרה שהיא ממש אוהבת אותה.

פייג' לניצחון!!!

כמה דברים

לגבי ביאטריס, זה לא שהיא גרועה, היא פשוט לא בשלה לתכנית הזאת, היא היייתה צריכה ללכת לתכנית של דיסני אולי, שם היא הייתה משתלבת בול!
אגב היא גם ממש מזכירה לי את זאק הנסון שהיא היתה בגילו, גם בקול חחח
ודבר נוסף לגביה ולגבי דיימונד אני לא מבינה מה הקטע של כל האמנים האלה שבאו לתכנית בשביל לעזור כלכלית למשפחות שלהם
זאת לא תכנית רווחה, זאת תכנית כשרונות לאנשים שרוצים היזדמנות ובמה לפרוץ בתחום המוזיקה!

קרלי מושלמת בעייני אבל אין לה שום קשר לשיר הזה, היא אומנם לא זייפה אבל זה פשוט לא התחבר ביחד.

פייג' באמת נראית כוכבת, התחברתי מאוד למה שהיא אמרה מאחורי הקלעים, נראה לי זה היה בבית של דמי שהיא ששאלו אותה למה היא רוצה את זה והיא אמרה שהיא ניסתה לעשות דברים אחרים בחיים אבל היא לא טובה בשום דבר אחר!, לא יודעת משום מה זה נגע בי

טייט הוא זמר מושלם שיכול להקליט אלבום מעכשיו, זה חייב להצליח!
אני מאוד אוהבת את הגישה הבוגרת והלא אוססיבית שלו כלפי התחרות כמו שיש לשאר המתמודדים, הוא באמת לוקח דברים בפרופורציה למרות כל הלחץ שמסביב.

אמבם 3 - שיר מושלם של אלישיה, מעדיפה את הגירסה שלה, הם לא הרכב לקאברים של דיוות, בכל אופן אני שמחה שאלישיה נחשבת דיווה - מגיע לה!

ארין לא כזה משעמם, אולי השיר לא היה להיט הפעם אבל הוא טוב
הוא זמר אר אן בי קלאסי ואמריקה אוהבת כאלה, אל תשכחו ששני הזוכים בשתי העונות בדה וויס של אמריקה היו זמרי אר אן בי.

אני ממש עצובה שליריק 145 הודחו

וגם לג'אנל לא הגיעה להיות מודחת בשלב הזה למרות שברור שהיא לא הייתה מגיעה לגמר

וזהו לבינתיים, תודה על הקישורים

למעלה