אקססס פקטור 16-17

WundeRKind

New member
אקססס פקטור 16-17

אני לא מוצא שום קישור לפרק

WundeRKind

New member
טוב הפרק היה ענק מבחינת השופטים!!!!

הקטע שדמי אמרה על בריטני: "Nobody talks to the queen" עשה לי חיוך ענקי על הפנים
.
והקטעים שבריטני נכנסה בסיימון. אדיר אדיר אדיר!

לגבי המועמדים...

סיסי - אני לא מבין מה השופטים רצו ממנה. בעיקר בריטני. היא מאוד קשה איתה כל הזמן. אולי היא רואה בה תחרות? לא יודע. הביצוע של סיסי היה מושלם (מלבד הזיוף הזה באמצע) והיא סופסו, הייתה עם שיער פזור ונראתה מצוין בלי שום שטיקים. הבעיה היחידה שלי איתה זה שהיא יותר מידי רוצה לנצח וקצת שוכחת את ה"זהות" שלה.. היא מרצה אנשים כל הזמן.. או לפחות מנסה.

פייג' - עוד ביצוע משעמם מבית פייג', הדבר היחיד שמשך אותי לראות את ההופעה זה שהיא לבשה את השמלה של בריטני ב HIAM.

טייט סטיבנס - סופסוף ביצוע שלו שאני אוהב. הוא באמת טוב, ובתאכלס? אולי לא מגיע לו לזכות מבחינת הכישרון, אבל הוא נראה כמו אישיות טובה וחמימה ועל זה מגיע לו.

קרלי - ביצוע מעולה. אבל מעצבן אותי הגיל שלה לעומת איך שהיא נראית ואיך שהיא מתנהגת. לפעמים הפנים שלה מזכירות לי מישהי בת 70...

דיימונד - הייתה הכי טובה, לגמרי השאירה אבק לכולן. היא גם היחידה מהטינז שמתנהגת מתאים לגיל שלה, אני אוהב את זה.

כל השאר היו ממש גרועים בעייני
למרות שכולם עפו על ג'אנל לדעתי זה היה הביצוע הכי פחות טוב שלה
ביאטריס שעממה אותי מאוד
וינו צריך לעוף כבר
אמבלם 3 ולייריקס 145 היו משעממים וצפויים מידי
ארין היה מאכזב מאוד
גרוע. חבל שבריטני בחרה לו שיר שהיא אוהבת במקום שיר שבאמת יתאים לו.

אני אנסה לחזות את הדירוג של מחר

1. טייט סטיבנס
2. דיימונד וויט
3. קרלי רוז
4. פייג'
5. וינו
6. אמבלם 3
7. חמישה הרמונית
8. ביאטריס
9. סיסי
10. ג'אנל
11. ארין ריי
12. לייריק 145

spiceupmylife1

New member
בקשר לשופטים

איי איך הם יורדים אחד על השני

" יש לה יותר כשרון בזרת שלה מכל המתחרים שלך"

ומסכימה כל מילה בקשר למתמודדים!!

GM1988

Well-known member
המתמודדים של LA דיי משעממים.

אני פחות נהנה מההופעות של הקבוצה שלו.
הפתעה הייתה לי פעם קודמת בהופעה של וינו, שבאמת נהניתי!

spiceupmylife1

New member
מסכימה איתך הם באמת משעממים

תאמת רוב הקבוצות די משמימות

חוץ מסיסי
דיימונד
פיפת הרמוני (שהפתיעו אותי לטובה השבוע)
והבנים החתיכים
וטייט

ממ זהו נראה לי הם הפייבורטיס שלי

WundeRKind

New member
ראיתי הכל ביוטיוב

יש שם את כל ההופעות, ההקדמות, הביקורות הכל...
רק ההתחלה שמציגים את המנטורים עם המועמדים אין
אני אחיה בלי זה

WundeRKind

New member
פרק 17

טוב היה די צפוי שלייריק ילכו - הם היו גרועים וגם אני מיקמתי אותם במקום האחרון.
אני שמח שסיסי יצאה מהסכנה - היא באמת הביאה ביצוע מעולה אתמול.
אני קצת בשוק שג'אנל הלכה
היא הייתה מעולה - עוד זמרת שדמי הצליחה להרוס. פייג' כ"כ גרועה, הביצוע שלה היום היה משעמם וזוועתי. קצת מעצבן אותי שבריטני מעדיפה אותה רק בגלל שהיא אמא...

שמעתם שביאטריס לכלכה על בריטני? אני מקווה עכשיו שהיא תעוף

בריטני נראתה לא משהו היום, הבגד היה יפה וחושפני כמו שאני אוהב אבל מיציתי את הפוני. שבוע הבא שיער חלק בבקשה!

מה?!!?

מה הסיפור עם ביאטריס??
דווקא ממש אהבתי אותה ואני מקווה שזה לא נכון, כי אם כן היא מחוקה מבחינתי.

WundeRKind

New member
ממממ

היא אמרה שהיא לא אוהבת את הבחירות של בריטני בשבילה וכשהיא אמרה לה את זה לבריטני לא היה אכפת ורק אמרה לה לנסות להתחבר לשיר בכל זאת

כן הספקתי לקרוא

כשהיא אמרה שלבריטני לא היה איכפת זה באמת נשמע לא טוב,
אבל מצד שני לקרוא לזה "ללכלך עליה" זה די מוגזם. היא גם שלחה מיד הודעה בטוויטר על זה שהיא אוהבת את בריטני.
אני יכול להבין אותה, זה בטח מתסכל לשיר שיר שאתה לא אוהב ולא רוצה לשיר אותו... אני חושב שבריטני צריכה להיות יותר גמישה ולא לכפות על המתמודדים שלה שירים שהם לא מתחברים אליהם. למרות שהתוצאות מדברות בעד עצמן וביאטריס נשארה גם השבוע, כמו כל הקבוצה של בריט, ככה שהיא בהחלט עושה משהו נכון...

*ספוילר*

עמדתי למות כשפייג' היתה בבוטום 2! שמח שהיא שרדה את זה. אני באמת חושב שהיא מדהימה ושמגיע לה להגיע רחוק בתחרות, בטח שיותר מסיסי (וזה מה שיקרה).
לג'נל לא הגיע לעוף עכשיו אבל נאנחתי לרווחה שזו היתה היא ולא פייג', אז אני מרוצה.
בריטני ממש השתפרה בפרקים האחרונים, נותנת ביקורת קצרה וקולעת ולא חוזרת על עצמה בצורה קצת מביכה כמו לפני כמה פרקים. לא יזיק לה לדבר עוד קצת אבל היא בסדר איך שהיא כרגע. והתוצאות מדברות בעד עצמן - בינתיים כל הקבוצה שלה בפנים שזה הישג מדהים. ולייק על הירידה על סיימון! רוצה לראות עוד קצת מהצד הזה שלה.

Dam Right

New member
דמי: "אף אחד לא מתחצף למלכה" ג-דול!

ודווקא סיסי היתה לא רעה בפרק הזה, לדעתי הם סתם רגילים להיות קשוחים איתה.

למעלה