אקסים - מי צריך אותם?

שלית

New member
באותה מידה שהוא דורש שתשלח לו

את הדברים...אתה יכול לדרוש ממנו תשלום עבור אחסון הדברים במשך שבעה חודשים...(זאת כמובן במידה ופנית או ניסית לפנות אליו על מנת שיבוא לקחת אותם) אז תבהיר לו ש-
anything you do can come back to bite you in the ass

תותי-בת

New member
יניב בייב... קראתי את כל השרשור... אני מברכת אותך על החלפת המפתחות ../images/Emo9.gif ועוד יותר על זה שנפטרת מהאקס ../images/Emo6.gif שיהיה לך חג פורים שמח!!! ותמשיך להיות מאושר! תמיד!!! ../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif../images/Emo152.gif../images/Emo154.gif ליאת - דה וואן אנד אונלי!

Yaniv-DC

New member
סיכום ארוע ומבט לעתיד

*הלפ טופ נשלח *נשלח לבחור מייל אישור על השליחה + tracking number *צויינה בקשה לאפשר לי להנות מחיי ולהוציא אותי מהזיכרון *נשלח מייל מלוכלך נוסף מכיוונו, אבל העיקר שבסוף הוא כתב שבשמחה הוא ימחוק אותי מהזיכרון "so help me god". זה מה שקורה כשעובדים יותר מדי עם רפובליקנים...
מבט לעתיד - עזבו אתכם מאקסים, הם לא שווים את העצבים והטירחה. בשביל זה אנחנו נמצאים עם מי שאנחנו עכשיו, לא?

ליילה

New member
הכל מקנאה... שים עליו פס

תשמח בכריס ובאהבה החדשה (וההרבה יותר טובה מתברר...), אני מכירה את זה מנסיון, רק בדיעבד מגלים לפעמים כמה לא היינו צריכים להיות עם האנשים שהיינו איתם, ואיך בזבזנו זמן יקר מחיינו עליהם. אבל אין מה להתעסק עם אנשים שהיו ואינם יותר מבחינתנו, בטח לא אם הם כאלו קטנוניים... העיקר שלך טוב עכשיו ואתה מאושר

greeneyes3

New member
MY MY MY יו אר סאץ א דרמה קוין ../images/Emo23.gif

אבל אני מת עליך ועל ליבך........ אל תוותר על אהבה ומסירות......... לכולנו מגיעה אהבה ושיהיה לנו מישהו שימות עלינו! שמוליק

למעלה