אקסים - מי צריך אותם?

zoti

New member
נראה לך ???!!!!!

אני לא אוכל כשר !

לא מבין את המשפט הזה

"אני לא אוכל כשר". אף פעם לא אכלת עגבניה??? או מלפפון? הייתי מבין אם היית אומר: "אני אוכל גם לא-כשר". אבל "אני לא אוכל כשר" נשמע לי מופרך מבחינה לוגית.

zoti

New member
ומה אם אני לא נכנס למסעדות כשרות

בעיקרון ? אז זה כן לוגי ? אבל אתה צודק. רק שאני לא מחפש אוכל כשר בכח ולא מאמין בזהץ בטח כשיש דברים הרבה יותר טעימים ממה שכמה אנשים מלפני 5000 שנה החליטו שלי בתור יהודי מותר לאכול.

חוץ מזה, את צודקת - אני באמת רואה

יותר מדי טלביזיה. אלא שהטלביזיה אצלי בבית כבויה 99.99% מהזמן (לא מחוברת אפילו לשקע...)

iditbs

New member
אוף, לא יכולה להתאפק!

למרות שהחלטתי שאני לא משתרשרת פה יותר, כמי שהעברית יקרה לליבה, חייבת להעיר שלפי כללי התעתיק, יש לכתוב טלויזיה בו'. שכן V נעתק לו' וB לב'

ידעתי שתעירי לי על זה

בגלל זה כתבתי עם ב'... רציתי לבדוק אם את מסוגלת להתאפק.
דרך אגב, לפי כלל התעתיק TH עוברת ל-ת' ו-T עוברת ל-ט'. אז למה כותבים תורכיה (ולא טורקיה) בהרבה ספרי לימוד??? הא?

iditbs

New member
תודה, מבטיל'ה, רק רוצה להבהיר לחדש,

(לפני שיודעי דבר יתנפלו עלי שהשתמשתי ב"למרות ש...") שאישית, אני לא חושבת שיש מקום לבקר את העברית של משתתפים בפורום. הרבה יותר חשוב כאן, התוכן. לכן, שפת הדיבור נראית לי מאוד מתאימה למדיה. הסיבה היחידה שהערתי (ומקווה שגם הארתי) היא שכתבת כך כתגובה לדבריי. (עכשיו, שאני גם מבינה למה,....1:0
)

my pleasure

בתור בעלת תואר בתחום, גם לי יש בעיה עם טעויות לשוניות למיניהן. אבל גם אני כמוך חושבת, ששפת היומיום אכן מתאימה למדיה כאן, ולו רק מאחר וזהו, בעצם, מפגש חברתי - רק שהמדיה היא וירטואלית.

מבטיל'ה זה קיצור של

מבט לחדשות? כמו בטלביזיה?
טלביזיה טלביזיה טלביזיה! (ככה ייעשה להיא אשר מתעלמת מהצעת החתונה
)

iditbs

New member
הבעיה עם ההצעה שלך היא

שהיא מבוססת על תהליך מפוקפק של הסקת מסקנות. מסקנה ועיצה: אל תציע "חתונה" למשהו על סמך המסקנות של ההוא. (לא אזכיר את שמו שלא יתחיל פה "קרב" חדש.

הבעיה עם התגובה שלך

שהיא מבוססת על תהליך מפוקפק של הסקת מסקנות. מסקנה ועצה: אל תסיקי מיד שכל הצעת חתונה פומבית היא רצינית. בסה"כ התבדחתי. מי מכיר אותך בכלל?
חוץ מזה אני תפוס כבר... עכשיו רוצה להתחתן?
(בשביל זה אצטרך להתאסלם קודם... ולעזוב את ארה"ב, אשר אינה מתירה ביגמיה...
) ולמקרה שלא הובנתי כראוי: הכל בצחוק. גם הנימה הנזיפתית.

iditbs

New member
אוי כמה חבל....../images/Emo7.gif

כבר חשבתי שסופסוף משהו מעוניין לגאול אותי מרווקותי.... לא יפה "לעבוד" ככה על בחורה תמימה באנטרנט! ניפצת את חלומי לרסיסים! ואתה כנראה כמו כל הגברים, כשמתחילים לקחת אתכם ברצינות אתם נבהלים וחוזרים בכם!
אז איך ממשיכים מכאן? אולי בכל זאת? זאת יכלה להיות החתונה הוירטואלית הראשונה!!! טוב אתה יודע מה?, נראה לי שאשרוד! אבל אם במקרה תשנה את דעתך.... אל תספר לי על זה!

ננסנס

New member
פראייר...

אחרי הטון דיבור והאיומים, מה אתה שולח לו את הלפטופ... ואם כבר שלח לו בגוביינא, שהוא ישלם... מדהים לראות כל פעם מחדש עד כמה אין גבול לחוצפה...

Yaniv-DC

New member
זה גם מה שכריסטופר אמר לי...

אבל לא חשוב. עם האקס פשוט הייתי מסוחרר ומאוהב במחשבה שיש לי מישהו יותר מיומיים ורבע. בשלב מסויים זה הפך ל"נישואי נוחות". יום אחד כריסטופר הביא לי פרח מאוריגמי ואיזו מתנה שהוא הכין והוא נדהם לגלות כמה שהתרגשתי מזה, כי בפעם הראשונה אני לא ה- giver היחיד במערכת יחסים. אגב, האקס היה נוהג להתקשר לאקסים קודמים שלו ולנסות להסביר להם למה הם טועים שהם לא רוצים להיות איתו בקשר, עכשיו אני מבין אותם... רק נותר לי לקוות שאיתי זה לא יהייה, ושהוא יוציא אותי מחייו בדיוק כמו שאני הוצאתי אותו מחיי...

סנדייז

New member
יניב ../images/Emo49.gif

ואכן דמיי המשלוח פיצוי די והותר לאנשים קטנים
. חג פורים שמייח לך ולבן זוג
דרורה

למעלה