אקסים - מי צריך אותם?

Yaniv-DC

New member
אקסים - מי צריך אותם?

בא לי להרוג מישהו (ואני יודע איפה הוא גר). אחרי חודשיים וחצי של נתק טוטאלי מהאקס שלי, הבחור פתאום התקשר אלי לבקש שאשלח אליו כל מיני דברים שנשארו פה. כיוון שעברו 11 חודשים מיום הפרידה ולא רשום לי על הדלת storage usa, לפני כחודשיים כשסידרתי ואירגנתי את הדירה כאילו אביב הגיע ופסח כבר בא - תרמתי את מה שהשאיר כאן וכמה דברים שלי שאיני משתמש בהם לאיזו אגודה שדואגת להומלסים. הבחור חטף עצבים והתחיל להשתמש בטון הכל כך מעיק שלו, כך שלאחר דקה וחצי של שיחה אמרתי לו שעכשיו אני נזכר בעצם למה החלטתי לנתק איתו כל קשר וניתקתי את הטלפון. רק שתבינו, מדובר בשני זוגות נעליים שעלו 10 דולר כ"א ב-K MART לפני שנתיים וחצי ובכמה חולצות מעופשות שכבר לא הייתי משתמש בהן כחולצות שינה. בנוסף, הוא השאיר לפטופ בן 7 שנים שקנה ב-50 דולר (משומש), אותו דווקא לא תרמתי וממש בעוד דקות ספורות אני סר לסניף הדואר הקרוב לשלוח לאיש עליו ביזבזתי שנתיים יקרות מחיי. היום חיכתה לי הודעה ממנו במשיבון בזו הלשון: "הפעם אני לא מבקש, הפעם אני דורש. זה שלי, ואם לא תשלח לי אני אראה אותך כגנב, אל תאלץ אותי לעשות דברים ששנינו נתחרט עליהם, בראש ובראשונה אתה". אגב, ממש יום לפני שהוא התקשר, איזה חבר מהארץ סיפר לי שהאקס מגיע לבקר, ואז פתאום קלטתי עד כמה אני לא מתגעגע אליו, על זה שחודשיים בכלל לא חשבתי עליו, ועל כך שהוא כל כך לא חסר לי, ושבעצם לא איבדתי אותו, אלא ויתרתי עליו. וכדי לשמח קצת את העם - היום כריסטופר ואני עורכים את טקס החלפת המפתחות

Squad 55 Taylor

New member
אממממ

זאת מין הסתבכות והוא דיי מסוגל לתבוע אותך על זה... אומנם זה חולצות מעופשות וכל הקקה הזה אבל זאת עדיין הילה לתביעה בבית משפט אזרחי לתביעות קטנות

ממש לא מזמן ראיתי ב-judge Judy

או אחד מאלה תביעה על רקע דומה, והנתבע (במקרה שלנו: אתה) נדרש לשלם פיצוי לתובעת. המלצה שלי: אני מאמינה שדי תסתום לו את הפה אם יחד עם הלפטופ שאבד עליו הקלח תשלח לו גם איזו מעטפה עם פיצוי כספי כלשהו, נניח איזה $50-100. הסכום לא נוראי, ואני מאמינה שזה די ישאיר את המנ**ק מנוטרל. כמובן שאתה צריך לשלוח בדואר רשום, עם הודעת מסירה.

gozala

New member
בקשר ללאפ טופ והחולצות ../images/Emo127.gif

ב-97 נוב' קניתי בניו-יורק נייד ב-1500$ "מחודש" פנטיום 130. לפני מספר חודשים נתתי אותו במתנה למישהו שעוזר לנו בתחזוקת המחשבים והיה צריך "מחברת" להקליד עליה בלימודים. השני משמש את בעלי בעבודה, זרוק לו שם באיזה משרד וקרוב לודאי שלא אראה אותו יותר אי פעם. זה מה שהמחשב הזה שווה, גורנישט! באשר לחולצות, קנה איזו אחת או שתיים מיד שניה ושלח אותן גם ותעד את זה בצורה כזו או אחרת וניגמר הסיפור.

פיצוי??? ../images/Emo94.gif בעין!

טוב אל תהיו קטנוניים...בננה זה הכי קרוב שמצאתי... מקסימום תשלח לו gift certificate של K-Mart. בטח מישהו סיפר לו שיש לך אהוב חדש ושאתה מאושר... קנאי...

az ma

New member
זה קשור בהקזת דם???../images/Emo13.gif../images/Emo12.gif

"היום כריסטופר ואני עורכים את טקס החלפת המפתחות"

Yaniv-DC

New member
אוהו כמה שאני שמח...

השאלה היא אם החבר'ה שהוא עובד עבורם ישמחו לגלות על נטיותיו המיניות שיתבררו במידה ויתבע אותי (אתם יודעים... אסור לשקר בבית משפט וכו'...) יש סיבה שמבחינת העבודה הוא עמוק עמוק בארון. אגב, כשהוא עבר לפלורידה הוא "מכר" לי את חלקו ברכוש המשותף, הכל נרשם במחברת הוצאות מיוחדת שהיתה לנו, ונחשו אצל מי המחברת? נכון! אצל עבדכם הנאמן
אגב, ה-30 דולר של המשלוח יהוו מבחינתי פיצוי הולם
אל תשכחו שבעשרת ביקוריו בוושינגטון הוא היה תמיד יכול לבוא ולקחת.

Yaniv-DC

New member
אשמח אם תפנה אלי בלשון זכר

ולא מקנא במי שיסכים/תסכים להתעלל בילדים שיאלצו לכנותו "אבא".

zoti

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif חדש, לא קלטת עדיין ?

אה, אולי בגלל שהם כאלה ביצ'ים אחד לשני אז חשבת שמדובר בבחורה.

iditbs

New member
כמו שאמרתי, מי שמדבר על ביצ'ים

האייקון הזה רק עם האצבע ההיא!

zoti

New member
אתה לא קשור לזה ואל תצטער

עשית טעות שהרבה עושים כשהם מניחים שהכוונה ב"זוג" היא גבר ואשה. לא נורא. קורה. ההערה שלי על הביצ'ים הייתה בדיחה. הקרב הוא על משהו אחר. ומבחינתי זה סתם משחק. אז אל תקח את זה אישית.

למעלה