אקיאה (IKEA )

blue love

New member
זאת הודעה נבחרת????

את קראת טוב את מה שכתוב בתוכן ההודעה?????????????? פשוט לא להאמין...!! blue

t@gel

New member
בטח...אחלה הודעה...

מה אתה מתפלא? הודעה שפתחה דיון עינייני.. משכה תגובות רבות, דיעות רבות... הודעה הכתובה בסגנון קריא ושוטף הודעה בעלת תוכן ממיק ועינייני... עונה על כל הקריטריונים של הודעה נבחרת... אחלה הודעה...ובתגובתי כתבתי.. לא מגיבה עד שלא אכיר את החברה... זכותה של יעל לעשות כרצונה...להחליט כרצונה היא הביעה דיעה... גם זה אסור?

פיקולו

New member
אוי לטימטום הישראלי

שרי כנסת ישראל נוהגים בוולוו תוצרת שבדיה ...הנאצית, כדברייך. חרמני ישראל שוכרים באישון לילה סרטים כחולים...מגרמניה. די לצביעות של כולנו. 20 אלף הישראלים שהיו בפתיחה שונאים נאצים. אני חותם על זה. אבל יש מרחק רב בין לרכוש כיסא לתינוק ב-110 שקלים ב``איאקה`` לבין לקנות אצל ``שילב`` הגנבים אותו כיסא בדיוק ב-270 ש``ח. אצל זוג צעיר זה המון כסף.

t@gel

New member
תקנה היכן שבא לך

זו לא צביעות... זה פשוט הגיון בריא... אתה לא חייב להסכים עם החלטת הכותבת... העיקר שהפנמת את המסר

blue love

New member
הודעה גיזענית!!!

מצטער מאוד מאושרת...אחרי הודעה כזאת את אולי תהיי מאושרת...אני ..לא!! את יודעת שמכאן מתחיל כל הרע? את יודעת שהגיזעניים צומחים מדברים כאלה? חבל שאת חושבת ככה blue

t@gel

New member
צומחים ממה?

מה צומח ממה? אני לא הבנתי... ואני לא מפספסת כאן שום נקודה... אולי תבהיר את הנקודה בלו?

מי שבחר בהודעה זו כהודעת נבחרת...

הודעה זו שונאת גזענות אך בעצם מסיתה לגזענות !!!! איך בוחרים הודעה כזו להודעה נבחרת ?????? זה אשר בחר בהודעה זו הינו גזען כאדם אשר רשם אותה !!

t@gel

New member
אני בחרתי בהודעה...

ולא אכפת לי אם תחליטו שאני גזענית.. אבל לפני שתעשו כן... שבו בשקט...קראו אותה שוב... ממש מומלץ...

t@gel

New member
מה אתה לא מאמין?

כולם בשוק ואיש לא מסביר למה ומדוע... מה קרה?

t@gel

New member
אוקיי...

בוקר אור גם לך חומד אוהבתאותך כמו אתמול... כלום לא השתנה בגלל הודעה אחת...

noam011

New member
מה הטעם לנהל מלחמה כזו

אחרי שיותר מארבעים שנה יש יצוג לחברות גרמניות בארץ. אחרי ארבעים שנה שישראלים מכל מגוון הציבור כאן קונה סחורות גרמניות. אחרי שישראלים עברו להתגורר בגרמניה. חלקם אף ניצולי שואה ויהודים גרמנים שחיו שם לפני המלחמה. ``הציבור הישראלי לא סלח לגרמניםולא יסלח לעולם``, זוהי סיסמא נבובה וריקה מתוכן. בפועל הישראלים והיהודים מזמם מזמן כבר סלחו. אז מה נלין על פעיל תנועה נאצית דלוח, כאשר אנו מנהלים עסקים וקשרים מכל הסוגים ובכל הרמות עם הנאצים עצמם, האוריגינלים, ולא חיקוי דהוי שלהם ? נקח נא את כספי השילומים מהנאצים ובזבז אותם אצל הנאצי האחר.

חברים H-) ``זכור את אשר עשה לך עמלק``................ לא נשכח ולא נסלח........... עד אחרון הדורות............ חרם על גרמניה ........... ומי שרוצה הסברים שיקרא בבקשה את הספר ``תלינייו מרצון של היטלר``.

ועוד משהו קטן........... די מאושרת שכתבה את זה .......... היא כלל לא גזענית........ אלא יהודיה גאה בעלת כבוד לאומי........ זה שחלקכם לא מסכימים איתה לא אומר שאתם צודקים......... די עם הטמטום ......די עם הצביעות.......... כל אלה שכתבו שהיא גזענית הם לצערי מטומטמים יפי נפש............. קצת גאווה לאומית לא תזיק לכם......... וזו לא הודעת התנצלות............. דרך אגב זה מתחיל במוצרים גרמניים ונמשך בהתרפסות לערבים....... בדיוק אותה תופעה.......

קספר

New member
דני הזמיר עם כל הכבוד...

אף אחד פה לא יפה נפש אלא אנשים מביעים את דעתם למה שיעל אמרה. אם אתה לא רוצה לקנות מוצרים גרמנים אז אדרבא. זו החלטה שלך. אבל מכאן ולהחרים עם שלם. תראה אני איבדתי חלק ממשפחתי בשואה. ואת זה אני לא אשכח לעולם. אבל בכל חברה יש טוב ויש גרוע.אסור להכליל ולהשליך מעשים מתועבים כמו שנעשו על כלל האוכלוסיה הגרמנית. להזכירך יש מספר לא מבוטל של אנשים שחרפו נפשם כדי להציל יהודים. אני לא אומר שיעל היא גזענית אלא שבויה בדעות קדומות. כל ניסיון להכליל חברה כזו או אחרת הינה פשוט מחיקה של עם שלם. היא חושבת ככה ואני חושב כך.

טוב קספר....... זכותך לחשוב כרצונך..... אבל רוב העם הגרמני אשם ,הוא לא השתנה. ולא קבוצה מסוימת היתה אחראית לרצח ,רוב העם ידע ושתק ,ידע והלשין , ידע והסגיר. כלום לא השתנה

חסר/ת שם

New member
אוי נו באמת.

והעובדה שרוב האנשים שידעו ושתקו או ידעו והלשינו או ידעו וחרפו נפשם להצלת יהודים חיו בגרמניה לפני 60 שנה ורובם מתים היום לא מונעת ממך להאשים את בניהם ובנותיהם עד שילשים וריבעים, אה? מעורר גיכוח. חסר/ת שם.

למעלה