אקיאה (IKEA )

קספר

New member
חבר`ה לפני שתתחילו לגדף אחד

את השני אני רק רוצה לאמר שיש אנשים שחושבים דבר אחד ויש אנשים שחושבים דבר אחר. אני לא מתכוון לשנות את מה שדני ויעל אומרים כמו שאני מקווה שהם לא ישנו את מה שאני חושב... איש באמונתו יחיה

רבותייי קספר אני מכבד את דעתך וזהו...... חסר שם ...... די כבר עם ההתנשאות שלך ורד מהעץ הגבוה שלך .

תגיד................ מה יהיה ? אתה לא יכול לכבד דעה אחרת............. חג שמח יהודי !!!!!!!!

blue love

New member
דני..

תאמין לי שאפשר לשמוע ...לכבד..ולהעריך כל הודעה וכל דעה באשר היא.. אבל ברגע שמישהו כותב הודעה בעלת אפקט גיזעני...אי אפשר לתת לו או לה במקרה הזה.. את הבמה לאמר את הדברים האלה. דמוקרטיה או לא דמוקרטיה...אנשים שיכולים לשמור טינה לעם שלם בצורה כל כך מכלילה..כאילו כל הגרמנים הם נאצים..כאילו כל הגרמנים רוצחים... זה כל כך מזכיר את מה שאמרו על הסבא והסבתא שלנו...זוכר?...כל היהודים גנבים...כל היהודים הם נחותים...כולם שקרנים... לא מספיק שהמשפחות שלנו עברו שואה בגלל סטיגמות כאלה?... אני חושב שכמו שיש בטח עדיין גרמנים מניאקים...כך יש גם יהודים...וערבים...וגרוזינים...וכו..ברגע שאתה מכליל עם שלם בקטגוריה אחת...זאת גיזענות.. blue

t@gel

New member
אם כך אז....

מה הפך את ~די מאושרת~ לגזענית? הרי מה היא כתבה בהודעתה...שהיא מתנגדת לנאציזם. האם שינאת הנאציזם פירושה גיזענות? אני מוחה כנגד הנאציזם והשלכותיו על החברה התרבותית בעבר, הווה ועתיד. האם זה הופך אותי לגזענית? שאלתי הבוקר את בארי את אותה השאלה... בארי הסכים איתי שאכן, המילה גזענית, אינה במקומה כאן... לא חייבים להתלהם ומייד לכנות בגינויים...הביטו שוב בהודעה. הכותבת ציינה את השתלשלות העיניינים בנוגע לחברה מסויימת זו... ואז הביעה מחאה שלא לרכוש את מוצרייה... מה פה גזעני? ואם לשנוא את הנאציזם זו גזענות...אז גם אני גזענית!!!!!!! המ תגיד עכשיו? תגל

בלו !!!!!!! כנראה לא הבנת אותי נכון........ אני טוען שאומות לאורך השנים לא משתנות....... (מסיבות ,היסטוריות ,מסורתיות וכדומה ) לכן כמו שהערבים ירצו ,רוצים ורצו להשמידנו כך גם הגרמנים נשארו אותו דבר כאומה . אני ועוד רבים מאשימים את האומה הגרמנית באחריות ישירה לרצח עם. שיהיה לך חג שמח !!!!!!!!

פתרון לבלאגן

התעדכני בכל התגובות להודעה של מאושרת ויש לי רעיון שיפתור לכולכם את כל הדילמות: שמתי לב שמאושרת עצמה לא הוסיפה את תגובותה להאשמות שעלו נגדה ולדעתי אין לכם זכות לגנותה או לעמוד לצידה, לפחותץ עד שהיא לא תסביר טוב יותר את עמדותיה. חכו שהיא תחזור ותשאלו אותה בעצמכם, ואח``כ תוכלו לריב ביניכם. בינתיים, חבל על העצבים. חתלתול פרוס

למעלה