אקטימל- מה אתם אומרים על הכתבה הבאה

ריטה1

New member
אקטימל- מה אתם אומרים על הכתבה הבאה

קיבלתי אותה הבוקר למייל שלי אקטימל ... שלא יעבדו עליכם!!! לקרוא בקפידה - למען כל מי ששותה אקטימל כל יום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ACTIMEL , לא יאמן ! ACTIMEL מספק לגוף את הבקטריה L.CASEI . באופן רגיל הגוף מייצר את הבקטריה (ב-98% מהמקרים), אך כאשר מספקים אותו באופן חיצוני זמן ממושך, הגוף מפסיק לייצר אותה ובהדרגה שוכח שחייב לייצר וכיצד לייצר אותה. בהתחלה נוצר כתרופה עבור מעט האנשים שלא מייצרים אותה, אך הקבוצה הייתה קטנה מדי ולא הפיקה רווחים. לכן מכרו את הפטנט לחברות ליצור מזון. בארגנטינה משרד הבריאות הכריח את היצרן לפרסם שהמוצר הוא לא לצריכה ממושכת. הם קיימו זאת אך ברמז שקשה לזהות: "אתגר ACTIMEL , תנסה אותו 14 יום" או "תעשה את יולי החודש שלך ל ACTIMEL ". מי שמחליט להשלים את הדיאטה עם ACTIMEL לא מקבל התראה לגבי המגבלה ולא מודע לנזק שיכול להיגרם לו בגלל המניפולציה הפרסומית לקידום המכירות. באתר: www.diputados.gov.ar <http://www.diputados.gov.ar/> ניתן לראות את הצעת החוק של ח"כ סולנס מספר 27

ממש לא מפתיע

לא יודעת אם המידע הזה נכון או לא נכון. מכל מצב, אני לא מכניסה אלי הביתה שום דבר ממה שמוגדר "מעדני חלב" שמכילים בדרך כלל כמות גדולה של סוכר, חומרים מייצבים וכל מיני כימיקלים שנותנים להם את המרקם שלהם. אצלנו אוכלים רק יוגורט לבן רגיל. מבחינתי אקטימל לא שונה משום "מעדן חלב" (איזה שם שיווקי מצויין לאוכל שרחוק מלהיות משהו טוב). הוא מלא סוכר ומתוק בצורה לא הגיונית ממש. אולי זו הסיבה שאצלנו כמעט ולא חולים - אנחנו כל יום, באופן קבוע לא שותים אקטימל....

ריטה1

New member
הייתי אומרת שזה קצת קיצוני

לשלול משהו בלי להכיר אותו. אני התחלתי לתת לילדה שלי אקטימל לפני כשנה, וזאת בעקבות מחקר שערכה החברה שמשווקת אותו, שלגמרי במקרה נערך ע"י דיאטניות שעבדו תחת חברה ממש טובה שלי. את הפרסום הזה, שלחתי לה במייל ואני מחכה לתגובתה (היא כבר לא עובדת באותה חברת - התקדמה בקרירה- אבל אני מקוה שיהיו לה תשובות). ואני יכולה להגיד שמאז, הילדה שלי, שהיתה חוטפת כל מחלה שהיתה עוברת לידנו, כמעט ולא חולה, ואם כבר היא חולה זה עובר בידיוק אחרי יום וחצי. (חמסה חמסה חמסה). גם אני לא ממש נלהבת ממעדנים למינהם, בשל כך היא אוכלת רק גמדים, דניאלה (שום דבר שוקולדי)- שהם מבחינתי הרע במיעוטו.(מזל שיש 2-3 דברים שהיא מוכנה לאכול אז אני מפרגנת לה פינוקים). המוטו שלי בחיים הוא- רוב הדברים בחיים הם לא שחור לבן, יש הרבה צבעים בדרך...........

יש לי ידע בנושא

ובלי קשר לכתבה הזו אני לא מאמינה במוצר הזה. זה חמוד, ילדים אוהבים את זה אבל מעולם לא נתתי לילדי את זה וכנראה לא אתן.אני מעדיפה לתת יוגורטים רגילים עם או בלי פירות שיותר משביעים מה שכן המוצר הזה מאוד מצליח, במיוחד בקרב ילדים

אלהלי

New member
די מזעזע

אלה מתעוררת עם אקטימל ,הווה אומר שותה שניים ביום .. לא את אילו הממותקים ואני חשבתי שזה עדיף על שוקו או חלב . האמת למעט יום אחד של חום היא לא היתה חולה השנה טפו טפו לא יודעת מה לחשוב בנושא ממתינה לעוד אינפורמציה.

לבנה123

New member
את יודעת מה? זה נראה לי בהחלט עדיף

על שוקו. אבל אצלנו שותים גם שוקו, וגם חלב, וגם אקטימלים, וגם חלב עיזים. ואני לא מתייחסת לזה כמו "מזון בריאות", אלא כמו השתיה של הבוקר. לא רואה את הדרמטיות שבזה, ובטח שלא מתרגשת מאי מיילים כאלה.

מרב.

New member
אף אחד לא *באמת* מאמין שהילד שלו פחות חולה

בגלל אקטימל, נכון? (אסתי, הבת שלך הייתה בריאה עוד לפני שהחלה לשתות את הדרק הזה). קראו באתר "לא רלוונטי" של חנן כהן לגבי מכתב השרשרת הזה. (בכלל, באופן כללי, לפני שמפיצים כל אימייל הסטרי שמודיע על סרטן בדיאודורנט/שמפו/חלב ממוחזר/תרומות דם או כסף וכו' וכו, כדאי לבדוק באתר שלו אם זה HOAX או שיש בזה מן האמת).

מרב.

New member
זה בגלל שאת לא צועדת איתי מספיק ../images/Emo3.gif

תצעדי איתי ואני אסביר לך דברים

אלהלי

New member
אני אוהבת שאת מסבירה לי דברים בהליכה

זה נותן לי יותר אויר ..לצעוד

מרב.

New member
../images/Emo6.gif נו, את רואה! בואי אני אסביר לך היום איך

העולם מסתובב ואיך אומרים גשם בסווהילית

נטעטע

New member
../images/Emo70.gifשימו לב יש כאן מידע חשוב

הילדים שלי אוכלים אקטימל כי הם טעמו באיזה שהוא מקום ואהבו. אני לא מייחסת לאקטימל תכונות מרפאות כלשהן, אבל מאז פתיחת ההודעה הראשית בשרשור מנסה להיזכר איך קוראים לאתר שמרב צירפה. בכל אופן באתר כתוב שאסור לצרוך אקטימל שעתיים אחרי נטילת תרופות מרשם ואני בשוק. מיקה נוטלת אנטיביוטיקה מניעתית ומעולם לא ידעתי על האיסור הזה, ולא הקפדתי על ההפרדה.

מעיןבר

New member
זה חדש לי ../images/Emo12.gif

לי זה ידוע שחיידקים ואנטיביוטיקה לא הולכים ביחד...

Navva

New member
אני זוכרת לפני שנים, קראתי את העלון המצורף

והיה כתוב לא לצרוך עם דיברי חלב. כעיקרון אני קוראת כל עלון שמצורף לתרופה. לגבי כן/לא חלב עם אנטיביוטיקה פשוט לקרוא את העלון. יש כאילו שכתוב להמנע מחלב בסמוך, ויש כאילו אנטיביוטיקות שלא רשום דבר בנושא.

מעיןבר

New member
יש לי חולשה ../images/Emo163.gif

אני שומרת את דפי ההתוויות של תרופות שאנחנו מקבלים, כותבת עליהם את המינון, תאריך הקבלה והנחיות הנטילה - הכל בתיקיה עם ניילונים. בדקתי עכשיו בתיקיה ויש לי דפים של 2 אנטיביוטיקות - מוקסיפן ואוגמנטין, אין שם דבר וחצי דבר על להמנע מנטילה בסמוך למוצרי חלב. חסר לי דף ההתוויה של אזניל אז אם למישהו יש יהיה נחמד לשמוע.

anguly

New member
זינט בעייתית עם חלב וגם אריתרומיצין

ואני כזו מומחית כי כל אלה שעל בסיס פניצילין אני אלרגית - אז תמיד אני מקבלת את כל האחרים....

מעיןבר

New member
טוב לדעת.

לשמחתי טרם התנסינו בזינט ואריתרומיצין
מקווה שגם לא נצטרך...

למעלה