אפשר

התר בלק

New member
אפשר../images/Emo92.gif

אני צריכה כתובות של אתרים שיש בהם דולמייקרים של דיוות.

טוב, החלטתי להתעלק על ההודעה הזו

מפני שיש עוד אחת בדיוק כמוה ואני יודעת שכולכן שונאות שירשורים חדשים... אז פתאום הבנתי שבכלל לא הצגתי את עצמי וסתם "נפלתי" עליכן, אז ככה: אני ליה, ירושלמית שכזו, ונראה לי שאני הכי זקנה כאן בפורום... הדוליז זה ריפוי בעיסוק בשבילי. רק רציתי לציין בכעס (
) שאתמול שוטטתי לי בין קבצי הפורום: דולי חמודה אחת, עוד דולי חמודה... פיה, קלאברית... ופתאום: בום!! דודי בלסר בלי חולצה! מה זה אמור להיות בדיוק??? פשוט נשארתי קפואה ופעורת פה מול המסך- לא עושים כזה דבר לילדה תמימה באמצע הלילה!!!!!!! חוצמזה, אחלה פורום- רק למיכל המנהלת: אני לא רוצה להיות קטנונית, אבל אני ממליצה לך להכנס לקישורים ולתקן את שגיאות ההקלדה, יש די הרבה ואותי אישית זה קצת הטריד. ליה

victorya

New member
הדולי-../images/Emo97.gif

את הכנת? היא ממש מתוקה. ו... אהבתי מאד את ההודעה שלך! משעשע ביותר! ויפה שהחלטת לספר לנו מי את ומה את! ולא נראה לי שאת הכי "זקנה" כאן. אבל לפחות ממני את ענקית. להתראות: שירה
אהה... ולמקרה שאתם תוהים מה זו הדולי-ביזאר שצירפתי: זה דולי מתעמלת אמיתית שמצאתי את הבייס שלה באתר של הפורום. אני חושבת שלא ממש סיימתי אותה אבל- וואט אוור! (אנגלית, רבותיי. לא התחום שלי)

victorya

New member
כתבתי שיר!

החלטתי לכתוב שיר. זה מה שנקרא: אסון. ולמרות שניסיתי לעצור את עצמי, וצעקתי לעצמי בראש: "לא שירה, זה מסוכן! אל תעשי זאת!!" המוח שלי החליט לא להתייחס לאזהרה זו, והנה התוצר: (חירבוש אסוני) 4 ציפורים ישבו על עמוד חשמל, משה נוסבאום את הדלת נעל. מטריה, מכשיר שמיעה ומלפפון חמוץ איתו לקח, ואת הדיאט ספרייט של לימור ליבנת על הדשא שפך. פקח שתי עינים ועל הדשא הביט, ובבושה אל לימור אמר: אז... בואי נאכל ביסקוויט! נו? מה אתם אומרים? הכל בהשפעת משה נוסבאום! (הכתב של החדשות שדומה לגמל) בכ"מ, אני מבקשת תגובות. להת´! שירה

S.tal

New member
דולי מהממת!!

ומאיפה את בירושלים? איפה את לומדת?!?! כי גם אני מירושלים!! האוו נייס...

victorya

New member
תודה...

אבל לפי דעתי היא שמחה מדי- היא אמורה להתאמץ! חוץ מזה זה חמוד. שוב, תודה!

yaelushka

New member
למה זקנה? ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

סליחה על השאה הבוטה.... אבל.... בת כמה את?........?.......

chatenoire

New member
מצטערת לאכזב אותך

אבל נראה לי שאני לוקחת אותך בשיאי הזקנה. האלצהיימר נותן אותותיו.

היי ליה ברוכה הבאה לפורום!!!

היי ליה מה המצב? הי גם אני מירושלים מאיפה את בדיוק? יש לך איי סי קיו? אם כן המס´ שלי הוא 148896281 והבובה שלך ממש חמודה!!!

Cami Girl

New member
*מנפנפת לשלום*../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

זוכרים אותי ?? הילדה האהבלה שלעיתים כותבת לכן ??..
אז ככה חמודים וחמודות שילי (
), כ-ל דולי ודולי שכל אחת הכינה מדהימה יותר מדי.. חח..
אני עדיין לא מבינה איך אפשר כישרון כזה, וואההה..
אז ככה, החלטתי שאני אהיה אמיצה (N*o*T), אקח בייס של דולי ואנסה לצייר בצייר בגדים לדולי !! כמה שאני גאה בי.. לעע..
אז ככה, רציתי לשאול אתכן ואתכם, מאיזה בייס כדאי להתחיל ?- אמו קיס/קסני/פרפס (ייאק פרפס..
) איזה כדאי ??.. בבקשה תענוו !!.. CamI-
נ.ב: האייקון הזה תפוס ?--->
.

yaelushka

New member
יש לי 2 שאלות ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

1. למה שאני לוקחת את הדולי שלי (אחרי שסיימתי או8תה) ומקטינה אותה בוורד (כדי שאני אשמור אותה אז היא לא תתפוס מעל 250 KB) אז הצבעים משתנים לי?!?!? 2. למה שאני שומרת את זה בתור JPG הצבעים גם משתנים לי?...... אם למישהי יש פיתרון אני אשמח לשמוע....

Black Cat15

New member
יעל!!

א-ל תעשי דולי בוורד!! תעשי אותה בצייר... תעשי זכוכית מגדלת והגדלה כפול 8, תציירי על הבייס, ואז תקטיני בחזרה - ותשמרי בתוך BMP, ותאמיני לי שככה הצבעים לא ישתנו!! JPG הורס את האיכות, ואצלי GIF גם כן הורס (הוא מכהה את הצבע שלה...) אז אני ממליצה לך לעבור לוורד, גם כדי שהגודל של הבובה יהיה נורמלי (כמו של הבייס) ולא אחרי ההגדלה בוורד, שגם הורסת קצת את האיכות.

Black Cat15

New member
אררגגג!! תיקון טעות!!

התכוונתי: אני ממליצה לך לעבור לצייר אופס!!

yaelushka

New member
אוףףףףף לא הבנת!!!! ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

אני עובדת בצייר!!~! אבל כדי לשמור את מה שעשיתי ביותר קטן אני מעבירה אותו לוורד מקטינה (שזה יהיה פופורציונלי כי בצייר זה לא ככה) ואז מחזירה לצייר ושומרת בו! אבלח זה עדיין משנה לי ת´צבעים! הבנת?????????

למעלה