אפשר

Hugs a Kisses

New member
וואי איזו מדהימה ו...

איזה מתוקה את! יש לך אייסיקיו? אני כל כך רוצה לדבר איתך! חחחח ואיזו אמוקיס מדהימה! בעיקר הגופיה! מדהים!

Hugs a Kisses

New member
אוי איזו מתוקה!

תודה רבה! שמחתי שאהבתם!
את אונליין באייסיקיו עכשיו?

BliNky

New member
אנשים אני שונאת אותכם!!!

~לא משהו אישי~ הבעיה היא שתמיד שאני עושה משהו חושבת שהוא יפה ומתגאה בו אז אני רואה בובות שלכם שהן פי 1000 יותר יפות!!!
אל תקחו את זה ל
של כולכן מהממות
מיכל

Hugs a Kisses

New member
לא נכון!

שלך מהממות! ואם יש לך אייסיקיו או יותר נכון אם את אונליין הנה שלי: 156378080 תצרפי אותי!

BliNky

New member
שלי- 119181468

אבל האמת שהתחלתי לשנוא אותו מוות... לא יודעת למה טוב אני אצרף אותך אבל אני לא הרבה אונליין...

¥EleVatioN¥

New member
הדוליות של כולכן יפות!!!!!!

בתקווה שהקובץ הזה כן יעלה!!!!!!!!!!! א-מ-ן! דולי שסיימתי הרגע ועשיתי אותה לפי תמונה ואני מודעת לכך שהיא לא לדומה בכלל לתמונה!!!!! אבל בכל מקרה אני אוהבת תתמונה
אורלי

S.tal

New member
כולן פשוט מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!!!!!

ואני לא מגזימה, כולן!!!!!!!! איזה מוכשרות!!!! *בוכה על מר גורלי*

Hugs a Kisses

New member
דווקא את?

אוי טל *שקט* את מעולה! את עושה בובות מהמם! הלוואי עליי! אז באמת שקט! לא לקחת ללב, לריאות, כל דבר שייפגום! מה נשמע כולכן? נ.ב. נו אם כבר הודעה אז מצורפת המונברטיות השלישית שלי! יאהו!

Hugs a Kisses

New member
דווקא את?

אוי טל *שקט* את מעולה! את עושה בובות מהמם! הלוואי עליי! אז באמת שקט! לא לקחת ללב, לריאות, כל דבר שייפגום! מה נשמע כולכן? נ.ב. נו אם כבר הודעה אז מצורפת המונברטיות השלישית שלי! יאהו!

S.tal

New member
תודה רבה מתוקות!!!!! ../images/Emo9.gif

מתה עליכן!! ו- hugs a kisses היא מדהימה!! ותודה רבה על הבייס! עכשיו הנה אחת חדשה שעשיתי עם הבייס שלך!
ועדיין לא קלטתי את השם שלך...

Hugs a Kisses

New member
לטל!

שמחתי שאהבת את הבייס! ותקראי לי רותי פשוט זה השם שלי! זה הכי קל ופשוט! ותודה רבה! מתי תהיי אונליין?

למעלה