אפשר

S.tal

New member
הממ.. אני עכשיו אתחבר!

את יכולה עכשיו גם להתחבר?...

Black Cat15

New member
מהממות! ../images/Emo41.gif

הבראט של רותי מטריפה וגם האמו קיס שלך, טל!!! איזה בובות מדהימות!!!

Hugs a Kisses

New member
תודה אורנית!

תודהע רבה! שמחתי שאהבת את הבראטס שלי! ואם כבר מדברים על בראטס אז הנה בדיוק בראטס שעשיתי לא מזמן יותר נכון סיימתי לפני כמה דקות!

victorya

New member
רותי, את מוכשרת בצורה מדהימה!

הנעליים שעשית למונברטית יצאו מדהימות
ממש ממש ממש אהבתי ולדעתי זה מקסים. שירה

Cami Girl

New member
תודה מיכלי !! (../images/Emo20.gif)

וסליחה אם קראתי לך שרונה.. חחחח..
CamI
~

S.tal

New member
רותי- היא מדהימה!!!! ../images/Emo8.gif

והנה אחת חדשה שעשיתי!! ואין לה נעליים הפעם כי זה נראה לי לא מתאים... ורותי-(זו הדולי שלובשת משהו טורקיז ומוזר...) :)

Hugs a Kisses

New member
לטלטול (מסר כפול)

תודה רבה באמת גם אני לא יודעת לתאר את זה לכן אני אשאיר לך את המלאכה של התיאור אבל היא מהממת! ותודה רבה! אני מקווה שתהיי היום אונליין ונוכל להמשיך לתכנן ולדבר על מה שאנחנו מתכננות וגם סתם כי את חמדודה (אוקיי זה כבר מוגזם...)! טוב נדבר! שלך רותי

Hugs a Kisses

New member
תמיד אבל תמיד....

שאני רואה הודעות שאת אומרת שאת מתחברת- זה מאוחר מדי כי אנחנו כבר מדברות! חחח רותי

S.tal

New member
היא ממש מדהימה! :)

אהבתי ביחוד את הבגדים, והשיער גם יפה, אבל אולי כדאי לעשות אותו פחות סימטרי...

אמממממ.....הרעיון יפה לבגדים.......

אבל הצבעים צועקים מדי לטעמי........ והשיער לא הולך עם הבגדים, אי אפשר לשים שני צבעים צועקים באותה דולי, זה לא יוצא טוסט, אם תנסי לשנות את הצבעים של הבגדים, ותשאירי את השיער, או להיפך (אבל לשנות רק את השיער לא יהיה משהו)....... זאת ביקורת בונה. אני מקווה שהבנת. אני אוהבת את הבגדים עצמם, רק את הצבעים אני לא אוהבת. איך שלי

צו צאנג

New member
בייסים של אמו גותיות אוו גותיות

אני צריכה בייסים של גותיות משהי יכולה לשים לי? והצבע של השפתיים באנימציה קצת זועק מדי אבל חוץ מזה כל הבובות בשירשור יפות!

למעלה