אפשר תג מזהה?

אפשר תג מזהה?

שנינו מסתובבים בסופר, מגניבים מבטים זה
על זו
. לא יצא לנו להיות מספיק קרובים כדי להציץ על האצבע לראות אם יש טבעת
אני מדברת עם חברה ביציאה... קצת מתעכבת
הוא דורס אנשים בתור המקביל, מזדרז...
כ"א מעמיס לאוטו בצד אחר של החניה, לרמזור מגיעים ביחד. אוף, איזה פיספוס! הוא דוקא נראה חמוד... איך לעזאזל יודעים בבירור? רוצה תג מזהה!!!

ד ו ל ה

New member
../images/Emo13.gif סיטואציה מוכרת...

פשוט לאזור אומץ ולקשור שיחה קצרה, לפעמים מספיקים חיוך וכמה מילים והכל מתבהר אומץ, ישירות וכנות זה שם המשחק ועוד משהו - מנסיוני כשמרגישים שיש הענות בצד שכנגד גם אם לא נאמרה אפילו מילה אחת, זה בדרך כלל מעיד שהצד השני מעוניין ופנוי (רגשית לפחות...) בהצלחה...
דולה (בשיפור מתמיד...
)

לא יודעים בבירור ../images/Emo141.gif

וכבר כתבתי לך את זה לפני כמה ימים: צאי מהקטע של מבדקי ההתאמה. אין כאלה.

../images/Emo4.gif מי הזכיר פה מבדקי התאמה?

ההתאמה היחידה הדרושה פה היא שהוא לא יהיה נשוי!!

נו, ותגידי לי את ../images/Emo141.gif

אפשר לדעת דבר כזה מראש, לפני שצוללים למים ? הרי אפילו אם אוזרים אומץ ושואלים, לא בטוח שהבן אדם דובר אמת.

ב ו ע ו ת

New member
נו אתה צודק

כשאני חושבת על זה גם כשבסטטוס אתה פנוי הלב שלך יכול להיות עסוק ביג טיים. נמאס לי שאתה צודק כל כך. אכפת לך לטעות לפעמים? נעמה

האמת שאכפת לי ../images/Emo141.gif

פעם טעיתי לחשוב על גולשת אחת, שהיא באה לפה לעשות שואו אוף של מצליחנית מהברנז'ה. אחר כך הסתבר לי שהיא נורא נעלבה והיה מה-זה-לא-נעים.

ב ו ע ו ת

New member
ומה קרה אחרי זה?

שלחת לה זר כלניות פרא? שונאת שמפסיקים סיפורים באמצע. נעמה

deena

New member
שימי סטיקר של ג''ג.

הדרך הכי טובה לברר? תתנגשי בו בחניה, קחי ממנו פרטים, ואח''כ תתקשרי אליו כדי לטפל בנזק, וככה, מהצד, להגניב שאלה על הסטטוס שלו. אם יהיה לך מזל, תפגשו בבית משפט ותוכלי להמשיך משם. (אני עייפה, לא להתייחס אליי ברצינות היום)

קזה1

New member
בסופר לא מחפשים טבעות

כי אם רשימת קניות..... אם יש לו פיתקית ביד - נשוי גם נשוי אם מטייל לו ומעמיס מכל הבא ליד- חופשי ומאושר כציפור דרור הבחור. חוצמזה גם תלוי מה קנה....

../images/Emo4.gif

אהלן איש אבל אם חופשי ומאושר בטח לא ירצה שיקשרו אותו... או שכן אבל רק לשעה שעתיים.... אישית לא מסתדר לי להתחיל עם גבר או אישה בחוץ

קזה1

New member
אלוהההה...מה שלומו?

לדעתי אם יש דבר יפה זה שאפשר גם להתחיל בחוץ בספונטניות... כומו פעם...אתה יודע הלו בובה,או רוצה אש? סתם סתם... לא למסגר שום דבר,, לתת לדברים לזרום מעצמם

למעלה