אפשר תג מזהה?

כשאני רוצה לדעת..

אני שואלת..גם במחיר של מבוכה.. עדיף פרצוף מובך שלי..מאשר סקרנות לא רגועה גם שלי..

ozzz64

New member
תשאלי אותו ישירות .

ראשית אם הוא פנוי, אם כן אז מה דעתו עליך ? אם הוא יבקש שתשתתפי בפעם הראשונה ? מתי הוא יציע לך להיכנס למיטה ?( או שאת מציעה לא יודע איך זה אצלך ) אם הוא נשאר לישון או שבורח ? הכיטוב לברר הכל מראש .

יערית

New member
גם עם תג זה לא אומר שתקלעי בול

לסטטוס שלו.עכשיו תסבירי לי איך יש לך זמן גם לקנות וגם להביט על גברים מסביבך באמצע מסע קניות בסופר???????? אני מאבדת את עצמי בתוך הרשימה {ואלו שמחוץ לרשימה},אולי רק בזמן מנוחה ליד הקופה יש זמן להישען על הקפואים ולקוות שהתור יתקצר במהרה!

אני אלמד אותך טריק ../images/Emo141.gif

המקום הכי טוב לתפוס בחור זה ליד המדף של הפירות, והזמן הכי טוב זה כשהוא ממשש את המלונים. אז הוא הכי חשוף והכי מחובר לעצמו.

יערית

New member
עזוב אותך כלניות

הרגת אותי עם התיאור
{הוא חשוף כשמדובר במילונים,מה קורה כשמדובר בעגבניות או אבטיחים?} הכי טוב זה לא לחפש בכלל!

../images/Emo5.gifמעניין מה חשב עלי הבחור שעבר

לידי בזמן שבחרתי את המלפפונים היום בקניות

folkman1

New member
דוקא היו מלפפונים קטנים היום

וזה אומר או לסלט או אולי הגודל לא קובע

folkman1

New member
הפנמתי וטוב לי....

אבל להחמיץ ??? ואז יתכווץ עוד יותר . ואם הגודל קובע מה יהיה הסוף לסיפור

ערסlight

New member
אלמנטרי

אולי כבר כתבו... אין דבר. סל קניות של גבר שחי לבדו אינו זהה לזה של הנשוי. הגבר "הפנוי" הטיפוסי קונה הרבה אוכל "חמם והגש", האריזות בד"כ קטנות, ויש לפחות פריט או שניים שמהם יש הרבה [יכול להיות בירה, יוגורט, שניצל תירס או חטיף אגוזים]. לעולם אין יותר מחמש עגבניות. בקיצור... מבט אחד בסל ויודעים. אבל הכי טוב? לבוא בלי חזיה ולתת לו להציץ. אם הוא לא עושה כלום ממילא אבוד לך.

../images/Emo113.gif אבל קר בסופר...

בעיקר באזור של מוצרי החלב... אם אני אלך בלי חזיה...
... יש סיכוי סביר שגם הנשואים יעיפו את הטבעות, ידחפו את האישה למקפיא של הצמחונים ויציעו לעזור לי לבחור קוטג'. ואז מה עשינו בזה?

למעלה