אפשר תג מזהה?

magic40

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo221.gifנקודות חשובות כתבת

|
|

אדמiנית

New member
ואם

אין לו פתקית ביד, אבל בתור של הבשר (כמובן שאת עוקבת אחריו מהירקות כבר...) הוא מתקשר ב
ושואל: לכמה חלקים את רוצה לחלק את
אז מה זה עושה אותו

זה ברור! ../images/Emo12.gif

אחד עם פתקית ביד או רשימה מודפסת (נשבעת לכם שראיתי אתמול) או שמתייעץ בטלפון... האמת? אמרתי לאקס שלא נוח לי שהוא בא ביום שלישי, כי אז גם כל שאר הגברים הגרושים עם הילדים שלהם ולא ממש מסתובבים בסופר...
בעצם הנה רעיון לגברים: להסתובב בסופר עם הילדים ולשאול מדי פעם בקול רם: "ומה אתם רוצים לאכול בימי שלישי וכל סוף שבוע שני שאתם אצלי?"

לא לא נכון

גם אני עושה קניות עם רשימה ביד (לא מתייחס אליה) אבל לפעמים תוך כדי הסיור בסופר רואה משהו שפתאום עושה לי חשק ומתקשר לאחות אמא חברה כדי לדעת איך מכינים...

../images/Emo46.gif

רגע רגע...מה רע בפולנים??? אם צובטים אותם הם לא משתעלים???? לא פולני----אבל הזיכרון דפוק...

ד ו ל ה

New member
מזכיר לי...

שפעם מזמן, בעודי נשואה ומאושרת בנישואיי עקב אחריי בחור הורס בסופר ואחרי מרדף קצר בין המדפים הוא פנה אליי באופן הכי ישיר (ומחמיא) ואמר: "את ממש מוצאת חן בעיניי ומאוד הייתי רוצה להכיר אותך..." ואני (צעירה ותמימה) עניתי בשיא הטבעיות שתודה וזה מאוד מחמיא לי, וגם הוא מוצא לי חן אבל אני נשואה!!! בלי להתבלבל הוא ענה - אז מה, גם אני נשוי, זה לא צריך להפריע לנו... כמו שאמרתי, צעירה ותמימה, הייתי בשוק! (ומייד רצתי הבייתה וסיפרתי לבעלי בהתלהבות...
) דולה (שלמדה משהו מאז...)

דולה

נראה לי שגם היום התמימות הזו יפה ובכלל אולי תלכי לסיבוב נוסף אולי כבר יתפננ...ה..

בת עולם

New member
תשאלי אותו

או שתלחצי לו יד או שתבקשי ממנו מטבע של 5 ש"ח לעגלה וככה תראי

עם טבעת נישואים הלכתי אולי חודש...

עם טבעת התחייבות אני כבר שנה... לא ככה רואים . הרבה מאוד הולכים בלי ומרגישים עם וההפיך!!! ותחשבי על זה.

למעלה