חיים דנדשים
New member
אפשר עצה ???
הגרוש ואני ביחסים טובים יחסית, משתפים פעולה בנושא הילדים, חוגגים יחד את החגים, עוזרים אחד לשני כשאפשר - הבנתם את הפואנטה. אממה, לא מצליחה להציב לו גבולות והוא מנצל את זה עד תום. נכון שלפעמים נחמד שהוא בא לבקר את הילדים ובדרך רוחץ את הכלים בכיור ומוריד את הזבל (שריטות ידועות שלו
) אבל רבאק - שיצא לי מהוריד. לא רוצה לשמוע הערות על איך הבית נראה לטעמו, לא רוצה לשמוע הערות על מה היה קורה אם הוא היה גר בבית והכי חשוב - לא רוצה שהוא יביא את הילדים לקחת דברים שהם צריכים בימים שהם לא איתי - בלי הודעה מוקדמת. השבת היה השיא - לא הייתי בבוקר בבית
והתברר לי שהוא היה צריך לעשות משהו בחצר שלי ובדרך השאיר את הילד אצלי לראות טלוויזיה. בחיי שניסיתי לדבר וניסיתי להסביר וניסיתי וניסיתי - לא נקלט. אין הבנה. נננננננננמממממממממממאאאאאאאאאאאאססססססססססססס לי !!! למה לעזאזל התגרשתי אם לא כדי לא לקבל את הביקורת הזו ממנו? אשכרה הבנאדם לא סתום (בחיי ש 2 הילדים מחוננים ולפחות 10% זה מהגנים שלו
) אבל מתנהג כסתום אמיתי. מה עוד אפשר לעשות ???
הגרוש ואני ביחסים טובים יחסית, משתפים פעולה בנושא הילדים, חוגגים יחד את החגים, עוזרים אחד לשני כשאפשר - הבנתם את הפואנטה. אממה, לא מצליחה להציב לו גבולות והוא מנצל את זה עד תום. נכון שלפעמים נחמד שהוא בא לבקר את הילדים ובדרך רוחץ את הכלים בכיור ומוריד את הזבל (שריטות ידועות שלו