אפשר עצה ???

את זה

תשאירי לצוללן

יערית

New member
אני מורכבת אומנם<מילה נרדפת למסובכת>

אבל אוהבת את כל הקומפלקס בגבר אחד

אני מניחה

שאלו חלק מהסיבות שהביאו אותך לגירושים, אותן שריטות בין השאר, אני בטוחה שהיו עוד אז למה כשאת כבר גרושה את נותנת לו בכלל את האפשרות להמשיך את אותה התנהלות שהיתה קודם? לא מצליחה להבין את זה לך יש את החיים שלך לו יש את החיים שלו יש לכם ילדים משותפים שזה נהדר שאתם עושים חגים ביחד למענם (ואולי עוד קצת למענכם? . . . . .) מעבר לזה צריכה להיות הפרדה בשאר הדברים ולא את לא צריכה למצוא לו בת זוג, לא חושבת שזה צריך להיות בכלל קשור אליך.

שרשירית

New member
אז אולי הגיע הזמן לריב איתו ../images/Emo189.gif

מבלי להעליב, זה נשמע לי מוזר שהוא מתנהג כך מבלי לקבל איזו שהיא לגיטימציה ממך. כמי שמאמינה שיש שני צדדים למטבע, שצריך שניים לבנות, לטנגו ולפרק, שחיים ממשחק למשחק - אני טוענת שיש משהו במה שאת משדרת (או אומרת) שמרגיש "לא-כן כזה כאילו". הקיצר, את מסוגלת לטפל בזה - את רק צריכה באמת לרצות!

אז

אם ככה יש לך אחד לחיבוקים, אחד ליציאות, אחד לסקס ואחד לכלים + זבל מה חסר לנו עוד?

בואי נעשה סדר...

לחיבוקים וליציאות - אותו אחד (ולפעמים גם סקס, תלוי במצב רוח
- ולשם הבהרה - על גופתי המתה הוא יהיה בן זוג שלי לסקס יש גם אחר - כשבא לי. מההוא לכלים ולזבל - אשמח להיפטר כמו שכבר הבנת.
אני בטח לא, חוגגת את משבר גיל ה 40 בצורה משעשעת
מה חסר? שקט, שלווה ורוגע ולא יזיק גם עוד קצת זמן לעצמי.

תהני

ממה שעושה לך טוב, בכיף
רק דבר אחד אל תשכחי מההוא של הכלים והזבל את לא יכולה להיפטר כי יש לכם ילדים משותפים ולכן תחליטי לאן ואיך את מנווטת את מערכת היחסים ביניכם, בהצלחה!

יודעת שאני לא יכולה להיפטר ממנו

אבל מה רע בפנטזיה? נראה לי שרק כאשר תהיה לו זוגיות אצליח להסביר לו את העניינים, הבעיה היא שהוא טוען שהוא לא מוצא

זה

ברור לך למה זה נכון? כי גם אם לא תהי מוכנה להודות בעניין, מבחינתו הוא עדיין בסוג של מערכת זוגית איתך . . .

אני מודה

שמבחינתו הוא עדיין בסוג של זוגיות איתי אבל לא מבחינתי !!! העניין הוא שאני באמת לא מצליחה להוציא אותו מזה.

Rtitan

New member
השאלה אם את רוצה להוציא אותו...

מ-|זה|? כי מה רע? יש אחד ששוטף כלים, מוריד זבל, מנסה להיות ממש בסדר והראות שאיכפת לו - ואת בצורה די צינית (שלא לדבר על משהו אחר)... די מנצלת את זה. נוח - אני מודה שזה נוח, מחמיא לאגו ובעצם למה לוותר על שירותי ניקיון בחינם?. הוא מוריד זבל בתקווה - ואחר נהנה איתך בששון. שבי ודברי איתו והציבי גבול ברור שיבין שהוא לעולם לא יהיה אופציה מבחינתך (אחח... שאני אוהב החלטיות שכזו
) ושחררי אותו לדרכו. כי... ואני אומר לך את זה מניסיון אישי: את לא רוצה שהוא יבין את המשחק שלך בו בדרך אחרת... מעבר לעלבון שזה יגרום לו (והוא בכ"ז אבי ילדייך - אני מקווה שאת לא רוצה להשפיל אותו), ההבנה הזו תגרום לו לתעב אותך עד סוף ימיו. ותהיי בטוחה שאפשר להיות מאד נחמד ואיכפתי מצד אחד למישהו שפגע בך ככה כי אתה עשוי מחומר אחר - ומצד שני בתוכך לבוז לעומקים קיצוניים לאותו אדם ולהודות בכל בוקר מחדש שהם רצו להיפרד ממך. את יודעת מה? כשאני חושב על זה כעת - תמשיכי... דווקא הדרך הזו שלך מבטיחה שביום שהוא יבין את המשחק שלך - הוא יפרד ממך בצורה הכי חדה וטוטלית שקיימת. חכי כמה שנים... איכשהו למדתי שאלא אם הגירושין הם תוצאת התעללות פיסית או רגשית (איכשהו לא נראה לי שזה מה שקרה...) כאשר מישהו/י אומר את המשפטים מהסוג שכתבת כאן: "זה שאם היום הייתי אומרת לו בוא נחזור הוא היה חוזר באותו היום - אני יודעת." "גם אם יוודע לי היום שאו הוא או לבד כל החיים - לא חוזרת אליו !!!" הוא הולך בעוד זמן מה - וזה יכול גם לקחת שנים - שאלו אמירות קצת... איך אגדיר העדינות? "נחפזות".

Rtitan

New member
כן - אתה יודע מה?...

אם אין ברירה - נריב - אתה לא מפחיד אותי! אני גם מסוג בני האדם שךוקח להם המון זמן להיפרד - וכל מה שאני מחפש, זה שיהיו מאד ברורים איתי. טבעו של מי שאוהב יהיה שיחפש פרצה גם במקום שאין - ואם יש סדק קטן - לפחות ינסה להרחיב אותו. ברגע שאומרים "אכפת לי ממך, אבל אני לא מוכנה שתמשיך להגיע הנה ללא הודעה, לא מוכנה שתמשיך לומר את מה שאתה אומר, לא רוצה שתמשיך לעשות כהנא וכהנא" - זהו מסר ברור. לעטוף את זה בכל מיני ניסוחים - גם בלי שתרצי - משאיר פתח. שמעי סיפור אמיתי שקשור לצלילה שדובר בדיון אחר כאן: חבר טוב שלי עשה קורס צלילת מערות - זה קורס קשה וסוג צלילה מאד סבוך ומאד מסוכן. צולל מאד וותיק ומאד מנוסה נכנס למערה ונקלע למצוקת אוויר. אם הוא היה חושב ברור ועוקב אחרי הכבל שלו, יוצא מהמערה ומצחיל לעלות - הוא היה מגיע אל פני המים בשלום ואפילו עם מלאי אוויר מסויים. אבל הוא נכנס לפניקה, ראה סדק צר בצקרת המערה וניסה לחפור את דרכו דרך הסלע. כשמצאו אותו - הוא היה כמובן מת - אבל גם ללא קצות אצבעות... עד כדי כך הוא האמין שהוא יצליח לחפור דרך הסלע. מקווה שהנמשל ברור.

Rtitan

New member
הבהרה... הצולל אינו החבר שלי (תודה לאל ../images/Emo57.gif

הוא סיפר לי את הסיפור הזה באחת הצלילות כשחשבתי שיהיה רעיון מאד נחמד להיכנס יחד למערה בעומר 15 מטר (כשאני בלי הכשרה מתאימה) ולא הבנתי למה הוא מתעצבן עלי ועוד מתחת למים
. אחרי שעלינו למעלה הוא סיפר את הסיפור הזה והבנתי למה הוא כל כך נלחץ שאכנס למערה סתם כי לפעמים אני עושה שטויות.

את יודעת שבשעות הפנאי שלי אני מנתח בכיר ?

נו די כבר,תמשיך ! זה בדיוק המשפט שהולם אותך. יאללה קחי נשימה עמוקה. בנאדם שרע לו,לא בוחר בניק שהחיים דנדשים.אלא אם החיים שלו אכן כאלו... והחיים שלך דבש וקינמון,סדר יום מרשמלו,וחלוקת תפקידים ונטל בונבוניירה של עלית. טוב לך ונעים במצב הזה,ואת נהנית מכל היתרונות שלו (של המצב) ומהיתרונות של בעלך.(כן,כן,בעלך !). כיש חסרון קטנטן למצב הזה את מפטירה בחוסר רצון ניכר עד כמה הדבר הזה מציק לך.ולא כך הדבר. אני יכול להסיק שהבחור שלך צריך כמה שיעורים במצ'ואיזם ובהתנהגות גברית טיפוסית ואופיינית. אם היו לו חברים נורמלים הם היו מסבירים לו שזו בדיוק ההתנהגות שגרמה לך שלא לרצות אותו כבן זוג רשמי,וזו בדיוק ההתנהגות שמציבה אותו במקום שאשתו מרחמת עליו כל כך עד שאינה מוכנה להתעמת איתו כמו שצריך ולהציב לו גבולות ברורים,וצורת התנהגות שתהלום את הסטטוס שלכם. על פניו,סתם שיגעתם את הילדים שלכם,ואני מניח שגם הורייך מגחכים בינם לבין עצמם בכל פעם שהוא עובר דרכם (!!) למגורים שלך... אולי אתם גרושים בעיני הרבנות.בעינכם ובעיני הסביבה אתם מקיימים מערכת יחסים זוגית לכל דבר ועינין. אולי "פתוחה" מבחינתך,אבל עדיין מערכת זוגית. כאפילוג אומר לך את מה שאת יודעת ומפחדת ליישם ולשלם את המחיר. לוקחת את מר בחור לשיחה ישירה,אגרסיבית והחלטית. ממחר אדוני לא מתקרב ל"קומפלקס" המדובר ללא אישור ובקשה מוקדמת. מפתח לדירה שלך אם יש לו,מוחזר לאלתר (ועדיף להחליף גם מנעול). האדון מנוע מלהסתובב בבית שלך בשום צורה ואופן,לא זורק ת'זבל,ולא שוטף כלים,ולא מעיר הערות. את הילדים הוא לוקח ומחזיר עד למפתן הדלת. כשהגבולות יהיו ברורים תוכלי להזמין אותו להיכנס לקפה אם תרצי.אם את תרצי.לא הוא. רק אז באמת תביני ותפנימי מה זה אומר להיות גרושה. ותפסיקי לנצל אותו ולקטר על זה תוך כדי בכדי להציג את עצמך כחסרת אונים למצב. כשבאמת תרצי לעשות שינוי,אני בטוח שתדעי איך.את עוד לא רוצה.לא באמת. או שתחזרו להיות ביחד לגמרי.מה שנותר לזה,זה שהוא רק יישאר ללון... יאללה אני זז,יש לי ניתוח השתלת מח באיכילוב.....

למעלה