אפשר עצה ???

אוקסי, נשמת כשכתבת את זה? ../images/Emo13.gif

אתה מכיר את הסיפור שלי. אולי גם אצל הגברת יש משהו מאחורי הקלעים שהיא לא משתפת? על פני הדברים האמור נכון. מסכימה עם כל מילה שלך. ומתה ליישם. אבל...

ממוש, תרשי לי לענות לך בסיפור.

בחור אחד קם איזה יום עם פצע ברגל. כשהפצע לא עבר לו הלך לרופא המשפחתי שלו להבדק. הרופא בדק ואמר לו שזה לא נראה טוב בכלל וזו התחלה של נמק. אחרי חודש בא להבדק והרופא אמר לו שזה רק מחמיר. אחרי חודשיים הגיע לבית החולים לבדיקה יסודית עם הרופא שלו. הרופא אמר לו שאין מנוס וחייבים לקטוע את הרגל כדי להציל את חייו. האיש לא קיבל את דבריו,וביקש לראות את המומחה מס' אחד בעולם בתחום,ולקבל חוות דעת שניה. משפחתו וגם הרופא נעתרו לבקשה והמומחה שעלה כסף רב הגיע. אחרי בדיקה קצרה בפרטיות בחדר הוא יצא למשפחה ולרופא המטפל. האבחנה שלו הייתה חד משמעית. הכל בסדר,ולא צריך לקטוע את הרגל כלל וכלל. הייתכן ? תשובה,אם לא תגיע כאן, בהמשך.

אני מזמין חתיכה

מהחומה....
תבלי רוברטה.הרווחת את זה.

להלן התשובה.

הבחור הראה לו את הרגל הבריאה. אם הדנדשית תרצה לקבל עצות מועילות ונכונות שיוכלו לעזור לה באמת,היא תצטרך לתת את התמונה המלאה. הנקודה של הסיפור היא כזו : ברוב המקרים עצה של חבר או של בן משפחה,שמכיר אותך באמת לאורך זמן,מכיר את האופי שלך,את כל שאר הדמויות בסיפור,ויודע עליך יותר ממה שאתה מספר, עצה כזו תוכל ברוב המקרים לעזור יותר מעצת מומחה יקר שמכיר אותך לראשונה ונתקל בבעיה רק עכשיו.ומכיר אותה דרך הצד שלך בלבד.

ניסיתי - לא עובד

נראה לי שלא התייעצתי עם אלו המכירים אותו ואותי לאורך זמן? שום דבר לא עבד. האיש באמת יודע לשחק אותה סתום.

אמנם לא הוסמכתי

אבל תמורת סכום סמלי אני מוכן להיות המבוגר האחראי שישליט סדר בתוהו ובוהו הזה. אלון גל- מאחוריך !!! מיכל דליות- לפנייך.ובורח מהר.....

ye44

New member
עכשיו אני מבין אותך

מדוע את אנטי זוגיות ,תגידי שאת עושה
הוא מחזיק לכם ת'
"גיסתנו" זה מה שנקרא נשואין פתוחים תשתחררי לפני שיהיה מאוחר מידי

אבל אבל אבל

אני לא רוצה שירחוץ כלים, אני לא רוצה שיזרוק את הזבל. הוא מסוגל להכנס לבית שלי כשאני לא שם ולעשות את זה. אמרתי לו את זה יותר מפעם אחת והמסר לא עובר. מאמינה מאוד בזה שאם המסר לא עובר סימן שלא הועבר נכון ובכל זאת - לא מצליחה להבהיר לו. לא מנצלת אותו בכלל, לטעמי אפילו להפך - עוזרת לו כשמבקש, מקלה עליו בכל הקשור להתנהלות מול הילדים, לא מבקשת ממנו אגורה מעבר למזונות - למרות הכתוב בהסכם. נראה לי שלא יהיה מנוס מלנסח כללים בכתב ולתלות אותם על דלת הכניסה לבית שלי - אולי ככה הדברים ייקלטו.

דלת הכניסה לבית שלך...

עוברת דרך אמא שלך. שם זה מתחיל. בהמשך זה כבר הולך ומסתבך... ואת תורמת לזה לא מעט. הבהרות ברורות וחד-משמעיות - מה יותר פשוט מזה? אבל קודם כל את באמת צריכה לרצות את זה.

יערית

New member
יש מצב

שלאור השלט החדש שתתלי בכניסה לביתך , גם תבקשי מהמורה שתעביר אותך מקום וגם כיתה?

לצערי לא יכולה לקחת ממנו את המפתח

יש דברים שלא פה המקום לפרטם אבל באמת שאין לי אפשרות לעשות את זה. בחיי שנמאס לי, אולי צריכה להתחיל להיות יותר ביצ'ית ואז הוא יבין סופסוף.

הרי לא הכל מסופר פה

ומראש אמרתי שיש קשיים אובייקטיביים שכרגע אין לי אפשרות לשנות. לא יכולה - אין אפשרות כזו - צריכה למצוא דרך אחרת.

כפי שנאמר

לך כבר כאן קשה לתת עצות כשאין את כל הפרטים והתמונה המלאה מאחלת לך למצוא את הדרך כשתרצי בהצלחה!

מאוד מאוד רוצה - מקווה שאמצע את הדרך

והאמת היא שיש לי רעיון חדש - התחלתי היום בביצוע, מקווה שיעבוד !!

למעלה