אפשר לנסות משהו?

talula39

New member
גם את רוכבת?!

תני כיף אחותי...אבל נראה לי את יותר רצינית ממני בקטע הזה...

גרליאור

New member
אז ככה...

אני מבין יחסית בתוכנות מחשב (תיכנות, גרפיקה תלת מימדית, גרפיקה דו מימדית, עריכת וידאו, עריכת קול.)
גידלתי במשך חצי שנה זיקית שחבר שלי הביא לי במתנה (החבר הזה נרצח על ידי מחבל, הי"ד)
אני מכין מדי פעם נפצים תוצרת בית.
אני יכול לגרום לאנשים לעשות מה שאני רוצה על ידי שיטות פסיכולוגיות. (החבר'ה קוראים לי "יצר הרע
" זהו בנתיים.

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif ../images/Emo12.gif מסוכן..

גם נפצים גם שיטות פסיכולוגיות.. :|

חשבתי שהפסקת עם הנפצים למינהם!

האחרון שאני זוכר זה רימון עשן באמצע משחק מחבואים... בעעע.... ויצר הרע זה דווקא כינוי אדיר!! לא ידעתי על זה

ש ו ר ש י

New member
../images/Emo119.gif

מוזיקה מזרחית גורמת לי לעצבים. (לא רק שאני לא אוהבת לשמוע את זה זה ממש מעצבן אותי) אתמול נחנקתי ולא היה לי חמצן עד כדי כך שלא הרגשתי את הידיים שלי... (זה היה הדבר הכי מפחיד שקרה לי בחיים שלי!!!) אני ממש אוהבת לעבוד על אנשים, ואני גם ממש טובה בזה! (עד היום המדריכה שלי חושבת שאחי מאומץ...) אני מפחדת מהטלפון. או ליתר דיוק, מלהתקשר לאנשים. המורה שלי ישנה אצלי השנה. יש לי משקפיים במספר יחסית גבוה ואני לא משתמשת בהם כי אני נראית איתם מכוערת. (בעז"ה עדשות בקרוב) אני לא אוכלת ירקות ב-כ-ל-ל!!!

איזה מגניב..

אני גם מפחדת להתקשר לאנשים.. כאילו רק מבנים זה מפדח אותי.. אני מסוגלת לצנתק שעות וברגע שיחזרו אני יינתק בפרצוף..

ש ו ר ש י

New member
../images/Emo119.gif

אז למה נחנקתי- הלכנו לבריכה ביום שלישי, כל האולפנה, ואז אחרי זה היה לנו שירה בציבור ואז האיש של השירה בציבור שם את השירים העצובים האלה של סוף שנה... ואז כל החברות שלי שעוזבות את האולפנה (וזה המוון... כמעט חצי שכבה...) התחילו לבכות ואז כולם הצטרפו לבכי ובכינו והתחבקנו... ואז פתאום בגלל שבכיתי נגמר לי האויר והתחלתי להיחנק כמו התקף אסתמה (ואין לי אסתמה) וכולם נבהלו מאוד... זה כל הסיפור.. פשוט נוגע ללב...

לא רוצה לצאת איזה טמבל שלא מבין

אבל איך בנות יכולות לבכות מכל דבר כולה עזבו כמה את תראי אותם זה לא שהם מתות או משהו... איך בנות בוכות מכל דבר? אולי בפולין שאת זה אני גם לא מבין אבל לזה יש סיבה לא רציתי לצאת חסר רגשות אבל אני ממש לא מבין

ש ו ר ש י

New member
אתה רוצה מכות?../images/Emo119.gif

אני באמת לא בוכה מכל דבר קטן. אבל יש דבר שכן גורם לי לבכות וזה לראות אנשים בוכים, אני פשוט לא עומדת בזה.... וכל החברות שלי התחילו לבכות אז הצטרפתי לחגיגה... וזה שנגמר לי האויר- זאת הפעם הראשונה שזה קורה לי...

בנות כנראה רגישות יותר

כמובן שיש יוצאות מהכלל ויש גם בנים יוצאים מהכלל...אבל בעיקרון זה ככה. אני אף פעם לא הייתי כזו ואז בערך לפני שנתיים, משהו כזה, פתאום התחלתי לבכות ממש משטויות! נגיד בארמגדון כשהם נוטשים את ברוס וויליס בחלל? אז ממש בכיתי
או במטאל ג'אקט כשהחייל התאבד (סורי אם הרסתי למישהו)- שזה חתיכת תמונה מזעזעת- היו לי דמעות. בקיצור בנות רגשניות וזהו

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif הממ.. אני?.. ../images/Emo9.gif

טוב, אולי אם אני אראה את זה עכשיו אני אבכה.. אבל ראיתי את זה בתקופה שהייתי בוכה מסרטים (ע"ע "תעביר את זה הלאה" ודומים..), אז הסיכוי די קלוש.. אני מרגישה חוצנית. :|

למעלה