אפשר לנסות משהו?

די! וואלה? ../images/Emo13.gif

בצופים הדתיים או בצופים-צופים? ולמה חל השינוי (אם מותר לדעת, כמובן)?

שומו

New member
אני../images/Emo70.gif

*נולדתי במלחמת המפרץ, בין האזעקה ה-2 ל-3, ובגלל זהקוראים לי שמר- כי ה' שמר אותי במלחמה
. *אני חסר טאקט באופן משווע (פעם אמרתי לבת שהיא שעירה בידיים...). *אבא שלי הוא המהנדס הראשי של מטה בנימין (עובד אצל פנחס ולרשטיין, שהיה בבר-מצווה שלי ושל אחי). אי לכך הוא תכנן חצי מהבתים באזור (יש פה מישהו ממטה בנימין
) ו-75% מהבתים בחשמונאים. *אני טס ל-3 שבועות באירופה עוד 18 יום

הכלטובה

New member
אאאא..גמני נולדתי באמצע מלחמת המפרץ

באיזה תאריך בדיוק נולדת?(עיברי...=] )

talula39

New member
גם אני!!!

אני ב-ד' אדר...נופגי מתי את? איזה מגניב אם אנחנו קרובות... ונולדת ברמב"ם?

אני... בכל זאת...

*אני מתנדב בזמני החופשי במשא``ז. *אני יחסית לא כזה אוהב שוקולד *אני ממש אוהב לגדל ציפורניים!! בדרך כלל הציפורניים שלי גדולות יחסית... *עד כיתה ט-י הייתי ממש אבל ממש מתעב אשכנזים... חוץ ממסויימים (החבר הכי טוב שלי....) *הצטלמתי היום עם נשק סוףסוף!! *אני מעריץ של אייל גולן (היום קצת פחות...) ועידן רייכל. אולי אפשר להגיד גם מירי מסיקה. *בעזרת ה` ובישועתו אני שנה הבאה אחראי מחשבים!!! *אני מתתתתתתתתת על ירושלים!!!!!! *משהו שהרוב ידועים- לפעמים יש לי שגעונות לא נורמלים! (מי שלא מסכים כנראה שלא יודע על הרעיון שלי ושל גילעד לסוע ליטבתה בטרמפים... בנתיים זה רעיון...) *אמממ... זהו נראה לי... אם אני אחשוב על עוד משהו....

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif ליוטבתה???

בטרמפים?????? מזה אני באמת ארדם..
נכון גילעד העלה את הרעיון המטופש הזה?.. (ק-ר-צ-י-י-ה שכמותי..
)

TillsWIFE

New member
../images/Emo153.gif

@יש לי רכבופוביה, פשוט לא מסוגלת לעלות על רכבות. @אני שונאת בע"ח, והחיה היחידה שאני אוהבת היא איגואנה (שגידלתי פעם, אבל אמא שלי לא סבלה את הריח אז נאלצתי להיפטר ממנה). @בעז"ה בעוד פחות משנה אני טסה לפינלנד להופעה של אחת הלהקות האהובות עליי (כבר יש כרטיס 10 חודשים מראש
) @אני לא סובלת שום שוקולד חוץ משקולד מריר @היה לי שבר מאמץ לפני קצת פחות משנה בגלל שהייתי רצה בערך 6 שעות ביום. @אני אלרגית לאבטיחים (חוץ מזה שבמילא זה נראה ירק לא טעים...) @בקיץ שעבר (וזה נמשך קצת אל תחילת הלימודים) ניגנתי בלהקה שהקמנו עם כמה חברים, ובעז"ה נקים אותה שוב הקיץ. הפעם, אני מקווה, כדי להמשיך בלי להפסיק (אפילו אם יהיה קשה לשלב עם הלימודים) @אני מנגנת על אורגנית וגיטרה (ומהכסף שאני ארוויח בקיץ בעז"ה אני אחליף את האקוסטית באלקטרונית
) יותר מעשר שנים. @ אה יש לי נזם (זה חדש) וליפרינג.

TillsWIFE

New member
אפשר להגדיר את זה

כמכורה לספורט (היום בגמילה). אי אפשר כל כך לשלוט בזה.

למעלה