אפשר לנסות משהו?

אפשר לנסות משהו?

יופי
. שכל אחד יכתוב על עצמו עובדות עליו שלא ידענו..אבל באמת שלא ידענו! דברים שיפתיעו אותנו
. זה יכולהיות מצחיק/רציני/עצוב/שמח/מרגש.. קיצר כל דבר, רק שיהיה מעניין וכיף לקרוא. יאללה,אל תייבשו!

talula39

New member
אממ באיזה כיוון? מה לכתוב?

טוב...אמממ...אני לא יודעת מה כל אחד מכם יודע עליי...אז נכתוב לכם את הרומן שלי עם סוסים:) תמיד אהבתי סוסים אבל לא היה לי קשר מיוחד אליהם...ואז לילה בהיר אחד בת דודה שלי התחתנה ואני כמו טל...שסוף סוף מוצאים גם תירוץ למה להבריז ברור שמנצלים!! אז בבוקר אמא לקחה אותי לשלומי... אההה ד"א נסענו באותו הקטן שלנו -14 מקומות ואמ שלי לא היתה רגילה אליו... אני מסתכלת על החלון וראית שני סוסים סביר להניח שסוסה וסייח...אני רואה אותם מתקרבים לכביש ואז הסתכלתי בשמשה הקדמית והדבר היחידי שקלטתי זה בום חזק וכתם חום ענק על השמשה...אחרי כמה שניות הבנתי שהכתם הזה זה הסייח..אמא שלי המשיכה לסוע כמה מטרים אחרי שעקפה את הדבר הזה... ואז קלטנו שהתנגשו בסוס...וגם אין לנו שמשה בדיוק...הרבה אנשים עצרו לידנו עזרו לנו ואז הגע אמבולנס..את הסייח הרגו כי הוא גסס על הכביש...והסוסה די רצתה להרוג אותנו..באמת שזה היה מפחיד... טוב אחרי זה התחלתי ללמוד רכיבה-חח..אצלי טראומות הולכות הפוך... גם אז היתה לי תאונה..אני רכבתי לי ואז סוס של חברה שלי איים עליי הוא בעצם זאת היתה היא...אז משי(הסוסה) הסתובבה אלי ובעטה בסוסה שלי והסוסה שלי קפצה עשתה איזה שני צעדים של גלופ .... העיקר שאחרי זה חברה שלי בלונדינית אמיתית אמיתית מסתובבת אליי-מה קרה?!(רשל לכל השואלות מנהריה...חחח) זהו...עכשיו עברתי חווה ונורא נחמד לי..סורי על החפירה..יש פה יותר מדי אנשים שמכירים אותי....

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif יאללההההה ../images/Emo9.gif

טוב, אבל את זה טל יודעת.. אני מרביצה כמו בת.
כן כן, אנשים, ההרבצות שלי כל כך נקביות, שזה מלחיץ.. אבל הנזכרת לעיל יכולה להיות עדה לכך שהן כואבות..
עוד פרט.. האם ידעתם שאני מכורה לשירים של סרטי וולט דיסני??? אני מבטיחה לכם, אם בא לכם לתת לי מתנה ממש מוצלחת ליומולדת, תקנו לי דיסק עם שירים של וולט דיסני!!! זה כל כך כל כך ישמח אותי!!! בעתיד אני אזכור אותה כמתנה הכי נהדרת שקיבלתי אי פעם ליומולדת!!! טוב, חוץ ממתנה שקיבלתי השנה ליומולדת.. אבל נשאיר את זה בגדר פרטי.
יש לי לא פחות משבע תיבות אימייל! כרגע אני משתמשת רק ב-3 מהן, ככה שחבל על המאמץ לנסות להשיג אותי בכולן..
אם אתם רוצים אחת מכתובות האימייל-תודיעו.. אני אשמח להעניק לכם ולקבל תיבה מלאה! (הכל אינטרסים..
) (אה, וזה היה רמז עבה לכל מי שיש לו תאימייל שלי ולא עושה איתו כלום, חוץ מלקבל ממני אימיילים!
) וזהו, נראה לי..

הכלטובה

New member
אנייייי..!!

אממ..השנה הייתי מדריכה בעוז.. אני בהנהגה של בנ"ע.. חוץ מנוית במציאות לא פגשתי אפחד מהפורום..מבאס.. אני שונאתת כלבים.. שהייתי בת 5 עד גיל 7 גידלנו בבית צב...(ועוד גרנו בקומה שניה..) והוא היה משוחרר כל היום בבית..על הרצפה...אני זוכרת שהוא תמיד התנחל בשרותים.. כל החיים שלי גידלתי אוגרים רובם מתו בשמש מרעב וכו'...ואני זוכרת שקברתי את אחד האוגרים הוא היה לבן צחורר כזה יפה ואהבתי אותו ממש.. ונסעתי לחו"ל ושחזרתי ראיתי שבנו על זה גן משחקים על איפה שקברתי אותו..ביאוסס...זהו נראלי..

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif באמת לא ידעתי עלייך

את הדברים האלה!!! ממתי את בהנהגה??

טוב אז...

אני אוכלת את הציפורניים ברגליים, מן הסתם לא ידעתם =\ אמממ... אני שונאת את הפלאפון שלי! ו... שונאת ילדים קטנים! עד גיל 10.

tamarhp

New member
נויתוש,

גמני מכורה לשירים של וולט דיסני!!!! יש להם פסקולים מצויינים!!!

NaaMuna

New member
במיוחד של מלך האריותתת../images/Emo99.gif

אחד הסרטים היותר שאווייםם

אני כ"כ עייפהההההההההההההההה

היום סיימתי בגרות באזרחות, ואין לי יותר אזרחות בחייםםםםם!!!
אני אוהבת שירים של בקסטריט בויז, סימפל פלאן, וג'יימס בלאנט
התחלתי 9 כיפות בו זמנית וסיימתי רק 2 מתוכן
יש לי פחד לא נורמלי מג'וקים, שנה שעברה בלילה בדיוק כשבאתי לישון ראיתי ג'וק על המיטה שלי, אז הלכתי להביא ריסוס וכשחזרתי הוא לא היה אז לקחתי את כרית ושמיכה והלכתי לישון בסלון.
לאחרונה גיליתי שיש לי הרבה אובססיות, למשל: אני לא מסוגלת לאכול אם האוכל התערבב בצלחת, אני צריכה שכל סוג של אוכל יהיה בצד נפרד של הצלחת ואם משהו מתערבב אני לא מסוגלת לאכול. או למשל: אני בד"כ אוכלת מול הטלויזיה ואם פתאם יש פירסומות אני לא יכולה לאכול, או שאני מעבירה ערוץ למשהו מעניין או שאני מחכה ולא אוכלת עד שהפירסומות נגמרות
אני מתה על נעלי אולסטאר, מכל הצבעים מכל הסוגים מכל המינים
אני לא אוהבת עגבניות, ובמיוחד לא בסלט, הסלט שלי מורכב ממלפון, גמבה וחסה אממ בינתיים זהו.. ואם אני אזכר בעוד אז נכתוב..

למעלה