אפשר להתבכיין קצת?

Indie62

New member
האמת לא רעיון גרוע לעשות כמה בדיקות בינתיים

אם הבדיקות טובות זה יכול טיפה להרגיע (למרות שזה לא מבטיח כלום), ואם הבדיקות לא טובות כדי להתחיל כבר למרות השיקול הכלכלי.
אומרת את זה למרות שבגדול מסכימה עם האחרות. קחי עבודה, כל עבודה, התמידי בה חצי שנה ואז תתחילו לנסות. כך לפחות תהיי חלק משוק העבודה סביב ההריון והלידה, זה עולם אחר. ואולי תגלי שאת בעצם כן טובה בעבודה, או לפחות באספקטים מסויימים ממנה, ואז תהיי יותר ממוקדת במה שאת מחפשת אחרי הלידה.

greys

New member
האמת , שאני ממש מבינה אותך

הרצון לילד הוא מאוד חזק .
נשמע שאתם דווקא מסתדרים כלכלית (אבל אולי לא הבנתי נכון) .
יש המון משפחות שרק אחד מבני הזוג עובד ועדיין מביאים ילדים...
אני לא כל כך מבינה את בעלך......
הרי גם אם תעבדי בעבודה מסודרת לא בהכרח שתחזרי אליה אחרי הלידה
ואם את לא עובדת עכשיו זה לא אומר שלא תמצאי עבודה במהלך ההריון או אחרי הלידה.....

מה גם שאתם באמת לא צעירים ועם השנים יהיה רק יותר קשה להכנס להריון....

מה לעשות פרקטית ? פשוט לדבר איתו עוד ועוד ואם נראה לך שזה לא זז לשום מקום - אולי ללכת ליעוץ לשיחה אחת או שתיים אצל פסיכולוגית ?
בהצלחה

JoIIy Roger

New member
השנקל שלי

אני ממליצה בחום, לכל אישה וגבר, ליצור לעצמם חופש כלכלי.
את לא יכולה להיות תלויה כלכלית בבעלך.
אם את לא עובדת, לא רק שאת לא מכניסה, את פוגעת בכושר ההכנסה העתידי שלך.

במיוחד היום כשכ"כ הרבה זוגות מתגרשים, אי אפשר לדעת מה יהיה. איפה תמצאי את עצמך?
יש לא מעט גברים שמנצלים את התלות הכלכלית של הנשים שלהם.
בקיצור, ממליצה לך בחום למצוא לעצמך עיסוק שיוכל לפחות לתת לך כסף משלך, אפילו עסק מהבית כמו ציפורניים, לעשות פאן או צבע לנשים.
מה שמתאים לך.

קשה לי להבין את זה.. שבעל אינו רוצה ילד רק

בגלל ה"מצב הכלכלי", אני חושבת שמה שבאמת מניע אותו זה הפחד איך להסתדר עם ילד.
איך פתאום להקים משפחה? והוא אולי בכלל לא מוכן להביא ילד .. או אולי הוא בכלל לא רוצה להישאר נשוי.
6 שנים ובכלל לא חושב בכיוון? משהו פה מסריח, וסליחה על הבוטות, אם הוא גורם לך לתסכול ולא לאושר,
משהו כאן מתחיל להישמע לא טוב. כנראה שזו אהבה חד צדדית, וסליחה לכל ה"יפי נפש" שמנסים להצדיק את הגבר,
ביטחון כלכלי?? נו באמת... מי עושה ילדים רק בגלל שכסף זה באמת דבר חשוב כל כך יותר מלהביא ילד? יותר מלבסס את המשפחה? להביא עוד ריגוש לקשר מה יותר טוב מילד? אפילו אחד..
זה נשמע אמיתי? זה נשמע מוזר ולא רציונלי. כדאי שתבדקי טוב טוב את טיב הקשר שלכם. ומה יקרה כשתגיעי לגיל 40?
ובכלל לא תוכלי להביא ילדים , זה אוטוטו... כבר בגיל 35 כבר הביציות נחלשות ובכלל אם את לוקחת גלולות אז בכלל זה עוד יותר משפיע.
מציעה לך לבדוק את העניין לעומק, ולחקור מדוע הוא לא רוצה ילדים ואם הוא בכלל אוהב אותך כמו שחשבת, כסף לא מונע להביא ילדים.
ואם בכלל הוא עובד, וזה רק זמני שאת יושבת בבית אז מה הבעיה?וחוץ מזה את יכולה לקחת תינוק ולטפל בו, ולהביא הכנסה הביתה אם זה בלתי אפשרי למצוא עבודה כרגע. וחוץ מזה אישה לא יכולה לחכות יותר מדי זמן, ולא בגיל 40, הסיכון עולה. ואם הוא מרוויח טוב, אז מה הבעיה שלו.

JoIIy Roger

New member
לפעמים צריך לקפוץ למים גם אם הם קרים

בחורה שלא משתלבת כרגע בשוק העבודה לא תהפוך את עורה ופתאום תמצא עבודה קבועה ותכניס הרבה כסף.
זו לא ילדה בת 20 שתיקח את עצמה בידיים ותעשה משהו עם עצמה.
אז עם הנתונים הללו שיש לה רצוי שלא תפיל על עצמה בעיות פוריות בנוסף.
גם אם היא תחליט שהיא הולכת לעבוד עכשיו בכל דבר, אז יופי הם יחסכו במקרה הטוב 30000 בשנה. זה מה שיעזור להם להחליט כן או לא ילד?

לא מדובר פה על ילדה בת 22.

Cafe Latte

New member
אז אולי באמת לא מתאים לו

להיות מפרנס יחיד? במקרה כזה, לומר את האמת, מבינה אותו.. מצד שני, הוא לא ידע שהיא לא בדיוק סוס עבודה לפני החתונה?

JoIIy Roger

New member
תמוה בעיניי

איך בפתאום בן אדם נזכר שלא מתאים לו ככה אחרי כ"כ הרבה שנים.
לא מדובר בבחור שהכיר מישהי לפני חודשיים וחצי.

עכשיו הוא יכול לעשות לה טרור כלכלי אם היא לא תסכים לכל הדרישות שלו :(

Cafe Latte

New member
אז אולי באמת לא מתאים לו

להיות מפרנס יחיד? במקרה כזה, לומר את האמת, מבינה אותו.. מצד שני, הוא לא ידע שהיא לא בדיוק סוס עבודה לפני החתונה?

Cafe Latte

New member
אז אולי באמת לא מתאים לו

Cafe Latte

New member
אז אולי באמת לא מתאים לו

Kermit2m

New member
אני לא חושבת שהעניין הוא המשכורת שהיא תביא

אלא יותר הרצון שלו לדעת שאשתו היא אדם בוגר ואחראי שמסוגל לתפקד בצורה מיטבית במידת הצורך. גם אם ברגע שיהיו ילדים היא תפסיק לעבוד, הוא ידע שבמידת הצורך (פיטורים שלו, קורה לו משהו אחר) יש על מי לסמוך שידאג למשפחה.
היא נשמעת קצת תלושה, וקשה לסמוך על אדם שרוצה לעסוק במקצוע שלו אך לא יודע מה התחום שלו בכלל.
אני מבינה שכאשר הם תכננו את החתונה היא בדיוק סיימה לימודים, והיה לו ברור שהיא תמצא עבודה, ואופס, כבר שנתיים אין.
זה בהחלט גורם לחששות, גם אם המשכורת שלו מספיקה לכלכל משפחה.

© RoNa

New member
איך אני אוהבת את אלה

שעושים ניתוח זוגי בעקבות כמה משפטים.

לא משנה מי צודק, את לא יכולה להסיק מסקנות מכמה משפטים ובטח לא להגיד שהקשר שלה לא טוב ושיש אהבה חד צדדית!

בכל קשר יש בעיות. אין דבר כזה מושלם.
על כל קשר צריך לעבוד ותמיד יש חילוקי דעות, בטח בדברים כאלה גדולים.
זה לא אומר שהיא צריכה לפרק את החבילה.
(למה יש לי תחושה שכתב את זה טרול או ילד בגיל הטיפש עשרה?)

את כותבת שכסף לא מונע ילדים. חבל שלא כך הדבר. אולי אז לא היו ילדים רעבים.

אני האחרונה שרוצה לפרק קשר זוגי..

לבחורה בת32 אין זמן לחכות... כסף לא צריך להוות תנאי להביא ילדים לעולם נקודה.
וזה טעות לחשוב ככה, זה עצוב מאוד שכסף יעצור את הפריה והרביה שלנו.... והמצב הכלכלי.
נו באמת! ילדים רעבים זו תוצאה של שני הורים שלא עובדים, ולא מוכנים לקבל עזרה מאף גורם אחר מ"חשש לבושה"
הכל זה עניין של פרופורציות בחיים , והוא כנראה לא מעוניין, וגם את יפת נפש שחושבת שכ ס ף זה מניע מספיק חשוב כדי למנוע
ילדים. זו כסלות וטפשות, ואני לא אומרת שצריך להביא עשרה ילדים אם אין אפשרות לגדל אותם כמו שצריך, אלא ילד אחד או שניים
זה בהחלט.

© RoNa

New member
ברור שאני יפת נפש

גם אני אישית! לא הבאתי ילד לעולם עד שלא היה לי בית משלי ולא הייתי מסודרת והרגשתי שאני יכולה לכלכל משפחה מורחבת.

יש כאלה שלא מסוגלים (ובצדק) לחיות במחשבה שיהיה בסדר, השם יתברך, ואם יהיו בעיות כבר יעזרו לנו.
ילד זה הוצאה והוצאה גדולה.
כשאין בסיס כלכלי יציב לא מביאים ילדים.
במקרה של פותחת השרשור מדובר בכמה חודשים עיכוב.

אגב,
גיל 32 זה גיל מצויין.
הילד הראשון שלי (ושל רבות מחברותי) נולד לקראת גיל 40 ולא קרה לי כלום.

כן ואם חס וחלילה תתגלה בעיה והיא לא תוכל ללדת ילדים, חס ושלום.... לא מאחלת לאף אחת להיות עקרה.
אבל תארי לך שחס ושלום מתברר בכלל שהיא לא יכולה ללדת לא היא, כל מישהי אחרת.... אז הוא היה נשאר איתה? הוא אולי היה אפילו מפרק את החבילה יותר מהר בלי שום מצפון של לדבר בכלל על הכסף כי הכסף לא יהווה כל בעיה...
או כל גבר אחר.... כמה חודשים עיכוב.... אבל הם כבר שש שנים ביחד ראבבבבק שש שנים זה לא ביסוס טוב? זה לא ביסוס
לחסוך כסף ולהתבגר, זה כן גם לסמוך על ה' לא יזיק, אבל זה לא עד כדי כך, וזה לא נכון וזה ממש טעות להביא גם ילדים בגיל 40,
זה גם קשה, גם סיכון יותר גבוה,

© RoNa

New member
באמת אני רוצה להבין

מאיפה את מביאה את המסקנות האלה?
ולמה את רואה רק שחורות?

איך את יכולה להגיד שאם ונניח חלילה היא לא יכולה ללדת (דבר מופרח ודי קלוש בפני עצמו) הוא יעזוב אותה?
מכירה לא מעט זוגות שלא יכולים ללדת, ועושים טיפולים ובסופו של דבר יש להם ילדים ואם לא, אז מאמצים.
גיסתי אימצה שניים! (היום הם כבר בני 20 פלוס).
בעלה לא עזב אותה כשהסתבר שהיא לא יכולה ללדת, נהפוך הוא.
הקשר הזוגי הוא קודם כל קשר זוגי!
היום יש פתרונות גם אם קשה להכנס להריון.

אני צריכה להבין משהו. לפי התפיסה שלך, אם לבעלה כל כך קשה בקשר, והוא לא אוהב אותה כמו שאת אומרת, מה הוא עושה איתה לעזאזל?!
אני באמת לא מבינה, למה הוא איתה כבר 6 שנים?
רק אל תגידי לי שלא נעים לו לעזוב אותה והוא מחפש תירוץ/סיבה לעזוב

יש הרבה הרבה סיפורים בעיתונים שלא חסר

ולא כל הזוגות עומדים בניסיון הקשה הזה לא כל הבעלים הם תומכים ולא אמרתי ספציפית היא,
אמרתי כל בחורה באשר היא.... ושמעתי שבהרבה מקרים הבעל פשוט נוטש, ולפי ההלכה גם אחרי עשר שנות
נישואין ועדיין אין ילדים הבעל יכול לגרש את אשתו, זה לא מצער? זה לא כואב? ומה קורה עם ההלכה הפוכה?
זה עצוב מאוד שרק הבעל יכול לגרש את אשתו אם היא לא מביאה לו ילדים. אבל לפסול מראש ילדים רק בגלל שהיא לא עובדת
והם במצב כלכלי טוב אבל לא מספיק טוב בשביל להביא ילדים? אפילו ילד אחד? זה נשמע יותר הגיוני? נו באמת... נראה לי
שאת לא באמת מאמינה לזה נכון?

AlicePJ

New member
אז אם הבעל הוא חלאה חסרת אנושיות שמתגרש

מאשתו כי יש לה בעיה רפואית, אז כנראה ברוך שפטרנו!

s h i r i 1

New member
לעניין המשפט האחרון שלך

ברור שלא קרה לך כלום
אבל הריון בגיל מאוחר (ולצורך העניין, גיל 35 נחשב כבר לגיל מאוחר בהיבט של הריון), הוא הריון שיש בו יותר סיכון.

למעלה