אפשר להחזיר אהבה?

לא הכל את/ה מוכרח/ה להבין.

לא כל האנשים בעלי אותו סגנון חיים ו/או אותו סגנון זוגיות. הזוגיות שלי היא זוגיות לכל דבר, אנו חיים ביחד, נאמנים זה לזו, מבלים ביחד ועוזרים זה לזה היכן שאפשר. לבן זוגי יש חבילות כבדות מהעבר שאין לי שום חלק בהן ואין שום סיבה הגיונית שאקח אותן על עצמי. הזוגיות שלי היא זוגיות לכל דבר, רק לא בדיוק כמו שלך.

barbark

New member
לא צריך ספקולציות - הבהרות

ידעתי על החובות, הייתי מעורבת לגמרי, והוא לא הסתיר דבר חוץ מזה שהעניינים אצלו על סף פיצוץ. ועדיין ולמרות כל החובות והבלאגנים, בחרתי להתחתן איתו - בגלל הזוגיות המאוד טובה בינינו, בגלל האהבה, ובזכות האמונה שהדברים יסתדרו. כרגע, יש עדיין אמונה אבל לא הרבה - היא הולכת ומדלדלת. אם הכל היה מסתכם רק בחובות מיידיים שצריך לסגור ולא בפוטנציאל עתידי באופן כללי, הכל היה הרבה יותר קל.

yellow feather

New member
אחלה שיטה לטיפוח הזוגיות

להגיד לצד השני "אתה כישלון ואני יותר חכמה ממך"... יועיל המון! מה שכן, את צודקת, אם היא תעשה כעצתך, היא לא תצטרך לעזוב אותו, הוא יעזוב אותה עוד קודם והיות שכידוע לגברים יש הרבה פחות חפצים וקל להם לארוז - אולי ההצעה שלך לא טפשית כל כך, יחסוך לה אריזה ובלגנים

seeyou

New member
"בשנה האחרונה מרגישה שאני כבר לא אוהבת אותו"

אם ה"אהבה" קשורה בפרפרים בבטן אז תפרקי את החבילה כול עוד אין לכם ילדים אין סיכוי הגיוני שאחרי 8 שנים ביחד יהיו פרפרים כמו בהתחלה. מסגרת הנשואים לא מתאימה לך(לדעתי) יוסי

למעלה