אפשר הסבר על קבצי LIB?

DadleFish

New member
איפה הדברים חסרי הביסוס?

אם תסתכל על הקוד של חלונות, תראה שהוא מותאם ל-VS. וזה, אגב, מאוד לא מפתיע. למה, איך חשבת שמפתחים את WINDOWS? עם NOTEPAD ו-GCC?

scalla

New member
לא, חשבתי שפיתחו אותם בכלים פנימיים

ולא לא הסתכלתי בקוד של חלונות, ומותאם זה לא אומר שום דבר. והרי אתה עובד במייקרוסופט וכותב את חלונות לא?!!

DadleFish

New member
מה שתגיד.

כבר הבנתי שנגמרו לך הדברים החכמים שתכננת לומר - כדאי שתעצור

OriIdan

New member
לא אני לא.

למה רק KDEVELOP? שכחת שיש גם ANJUTA ו ECLYPSE ועוד עשרות כלים אחרים? האמת לא עובד הרבה עם IDE בכלל.

DadleFish

New member
תגיד,

מה הפרויקט הכי גדול שעבדת עליו? מה הוא עשה, ומה הגודל שלו? (תנאים לתשובה - פיתחת חלקים נרחבים ממנו, עבדת עליו לאורך זמן, כולל פיתוח ודיבוג)

scalla

New member
אני מחקה שתגיד מה היה שלך

ואני לא יודע קשה להתחיל לספור שזה נמצא בעשרות קבצים.

DadleFish

New member
וואו, עשרות קבצים? ../images/Emo6.gif

נסה עשרות מודולים. אבל עזוב, הבנתי כבר את התשובה. כשתתחיל לעבוד ברצינות תוכל לחזור ולדבר מנסיון, לשם שינוי, על פיתוח גדול בסביבה כלשהי. כרגע אתה עושה רושם של חסר נסיון מינימלי. ואם קשה לך להתחיל לספור, אגב, יש utility מגניב שקוראים לו wc. אתה יכול לעשות man wc אם אתה לא מכיר

scalla

New member
ברור הרי כתבת הכל לבד.

בכך מקרה תמיד טוב ללמוד על כלים שאני לא מכיר. אני אבדוק.

DadleFish

New member
ודאי שלא,

רק 20% מתוכו (נכון להיום, זה כמובן הולך וגדל). ובכל מקרה, כדאי שתלמד לדבר מנסיון - שאין לך כרגע - ולא סתם לזרוק שטויות באוויר. זה לא מוסיף לך כבוד, אתה יודע.

scalla

New member
עדיין לא אמרת מה

אצלי מדובר על משהו שכתבתי 100% לבד.

DadleFish

New member
יצאת גבר.

אבל מספיק. נמאס לי לדבר עם זאטוט שלא יודע מהחיים שלו. אני את שלי השגתי ומשיג - אני לא צריך להוכיח שום דבר ובטח לא לך

OriIdan

New member
אתה באמת רוצה לדעת?

אז יש כמה תשובות: 1. אוטומט להשכרת סרטי וידאו בו פיתחתי הכל החל מהרובוט הפנימי שמביא את הסרט וכלה בתוכנה במשרד החברה שמבקרת על המכונות מרחוק, אני פיתחתי את רוב המודולים ועובדים שלי את האחרים כך שהכל באחריות שלי. 2. www.grapesys.com מערכת פיתוח למיקרובקרים. מספיק גדול בשבילך? כי אם לא אז יש עוד.

ilankt

New member
סליחה, אתם לא קצת גולשים?

טוב עכשיו ניסיתי לעשות DLL מהwizard של VC++ אבל נוצר לי גם קובץ LIB ואלדד, אמרת שלא צריך אותו, נכון? כאילו, אפשר לעשות את זה בלי ה LIB?

DadleFish

New member
אפשר לעשות מה? ../images/Emo13.gif

אם אתה רוצה ללנקג' אוטומטית בעלייה של האפליקציה, אתה מתלנקג' עם ה-LIB ואז הוא ידאג שה-DLL יעלה. אם אתה רוצה להשתמש ב-LoadLibrary, זה יחסוך לך את ה-LIB.

voguemaster

New member
האמת היא שכולכם קשקשנים ../images/Emo3.gif

אני אגיד לך למה לא ANJUTA - היא פרימיטיבית לעומת KDEV. לגבי ECLIPSE, היא נראית יותר מדי כניסיון ל-IDE מקצועני, עד כדי כך שהיא כבר לא אינטואיטיבית לעבודה. אפילו עם החוסר אינטואיטיביות והאיטיות של NetBeans הסתדרתי יותר טוב
(ואף אחד לא יכול לטעון שיש לי בעיה להבין איך לעבוד עם תוכנות, ו-IDE בפרט). זה שאתה לא עובד עם IDE זה יופי, לך. העניין הוא פשוט: אם היית מתרגל לעבוד עם IDE אמיתי, הטיעונים שלך היו נראים אחרת לגמרי. לא חושב שבאמת בא לך לנסות... מעניין למה. נכון ש-VI זה עורך נהדר, ויש דברים מגניבים לאללה שרק הוא עושה. אבל כל זה לא תורם לפרודוקטיביות בשיט. גם אני כותב ב-VI, בעיקר סקריפטים בפרל אבל גם כמה דברים אחרים. בכל זאת, מעדיף IDE נורמלי. בטח עבור פרויקטים שהם לא טריויאליים.

למעלה