אפשר הסבר על קבצי LIB?

scalla

New member
אז זה רק אומר שהשימושים שלך

בשפות התיכנות הן למתרות מאוד מצוצמות.

DadleFish

New member
חחחחח כן, מה שתגיד.

תמשיך בלי דוגמאות, תגיע רחוק

scalla

New member
פעם היכרתי אדם כמוך שסיפר את אותם

סיפורים. שיצא לי להכיר כבר מישהו שעבד איתו הסיפור כבר היה אחרת לגמריי.

OriIdan

New member
שפות חלשות?

לא הייתי מגדיר את PERL כחלשה. האם ידעת שכל תכנית ההתקנה של לינוקס מנדרייק כתובה ב PERL? הביצועים של תכנית זו הם מדהימים. תכנית גרפית שמבצעת התקנה של מערכת מורכבת בצורה פשוטה לכל משתמש. אז היא חלשה? לגבי #C רעיון מעניין שאמרת למה הפיתוח שלה יפסק. בכל אופן עד כמה שהבנתי היא פותחה על ידי מומחה רציני בשפות תכנות וגם הבנתי שהיא לא רעה בכלל. מאחר והיא טכנולוגיה קיניינית אני לא מפתח בה.

DadleFish

New member
אתה מוזמן...

להראות לי תוכנה שכתובה בפרל ואמורה לשרת אלפי לקוחות בו זמנית. אתה מוזמן להראות לי תוכנה שכתובה בפרל והיא למעלה ממיליון שורות.

OriIdan

New member
לא מכיר מספיק

אני לא תכנת PERL לכן לא מכיר מספיק אבל לדעתי יש הרבה, אם יהיה לי זמן אחפש בשבילך. אני לא חושב שכדאי לזלזל באחת השפות המתפתחות ביותר כיום. נכון שהיא לא מקומפלת אלא שפת interpreter אבל הביצועים שלה מדהימים וממש אין לי מושג איך הם הגיעו לביצועים האלו. אבל עם עובדות אני לא מתווכח. האמת שאם אתה רוצה להבין איך הם הגיעו לביצועים האלו אתה יכול, הקוד פתוח... כמה נחמד שהקוד פתוח.

DadleFish

New member
PERL היא לא שפה חדשה.

בכל אופן, שפה שאינה מתקמפלת לנצח תהיה נחותה משפה שמתקמפלת ל-NATIVE. זה ברור כשמש, ואין טעם להתווכח עם זה. גם אם נדמה לך שהביצועים שלה טובים, אפשר לעשות את אותו הדבר משמעותית יותר מהר בשפה מקומפלת. אתה יכול להראות לי הפניות לבדיקות אובייקטיביות שהן העובדות שאתה מדבר עליהן? ואני אשמח אם תביא לי אפליקציה גדולה, מורכבת ומאסיבית שכתובה ב-PERL. כבודה של השפה הנ"ל במקומו מונח - תאמין לי שאני מעריך את PERL כשזה מגיע למטרות שעבורן היא תוכננה - אבל לטעון ש-PERL היא שפה חזקה שאפשר להרים איתה אפליקציות מאסיביות, זה קצת אבסורד. אגב, סתם הערה לגבי קוד פתוח, כשיש לך פרוייקט של עשרות אלפי שורות (או למעלה מכך), לבדוק "איך עובד X בתוך העסק" זה לחלוטין לא טריוויאלי, גם אם הקוד מתועד היטב. זה אפשרי, כמובן, אבל הזמן שזה עשוי לקחת יכול להיות המוווון זמן.

OriIdan

New member
לא אמרתי שהיא חדשה

כן גם אני חושב כמוך ומעולם לא טענתי ש perl מהירה יותר מ C מה שכן די הופתעתי מדברים שהיא עושה. אני לא חושב שיש טעם כאן להתווכח כי אני מסכים ש C יותר טובה אבל אסור לזלזל בה בכלל. נכון, אתה צודק, גם בקוד פתוח כלל לא טריוויאלי להבין מה קורה בקוד כזה מורכב.

DadleFish

New member
אם כן אנחנו מסכימים

שנינו מסכימים ש-C יותר מהירה, שנינו מסכימים ש-PERL מרשימה מאוד ביכולותיה. יש לה מטרות מוצהרות שונות מ-C, והיא עושה אותן בצורה מרשימה ללא ספק. אין בינינו ויכוח

DadleFish

New member
אה, ולגבי KDEVELOP,

אני לא מכיר את הרקע שלך אבל כולי תקווה שאתה לא עובד על פרויקט של מיליוני שורות קוד ועשרות מודולים ב-KDEVELOP.

DadleFish

New member
אין מה להסביר,

את KDE לא מפתחים עם KDEVELOP, זה מספיק בשבילי, וזה נכון לכל גרסה שהיא.

DadleFish

New member
בבקשה,

את המספרים אתה יכול לאתר בעצמך פה. ברור ש-KDE פותח לפני KDEVELOP, אבל אם אני לא טועה, KDE ממשיך להיות מפותח. גם WINDOWS פותחה לפני VISUAL STUDIO, ובכל זאת כיום היא מפותחת על VISUAL STUDIO. מה הפואנטה שלך?

scalla

New member
אתה מפתח את חלונות???

כי אם לא ברור לי שאתה זורק דברים בלי שום ביסוס.

למעלה