הלוגיקה שלך לא נכונה.
ראשית, את KDE לא מפתחים ב-KDEVELOP - מספיק לראות את ה-SOURCE-ים של KDE ולראות שאין בהם קבצי פרוייקטים של KDEVELOP. שנית: "ואם לא אז זה אומר שיש כלים יותר טובים, כי אחרי הכל KDE בעיקר בגרסה האחרונה זו מערכת ראויה לשבח לדעתי. " קודם כל, אני מסכים - KDE נפלאה, אהבתי אותה תמיד ובמיוחד בגרסה האחרונה. אבל מעבר לכך - המסקנה שלך שגויה. אם הם מפתחים ב-VI וקורעים את התחת בשביל זה, זה לא עושה את VI לכלי יותר טוב מ-KDEVELOP. אם בגלל צורת הפיתוח של KDE יש בה יותר באגים, או שצריך יותר אנשים שיעבדו עליה, זה לא מוסיף כבוד לכלי הפיתוח. ולגבי הרגל - תראה, קשה מאוד להתווכח על הרגלים. אני משוכנע שיש אנשים שמתכנתים ב-VI יותר מהר ממה שאני מתכנת ב-VS. אין לי ספק. השאלה היא, כמובן, לגבי כלל העולם. אם תיקח תוכניתן ממוצע שמכיר לינוקס ו-WIN באותה רמה פחות או יותר, תושיב אותו על VI ועל VS ותראה מה יהיה לו יותר פשוט ואיפה הוא יהיה יותר אפקטיבי, אין לי ספק בכלל איזה כלי ינצח - וזה נכון לגבי כל כלי הפיתוח שנתקלתי בהם בלינוקס. זה לא עניין של דעה משוחדת. אני אחד האנשים האחרונים בעולם שאפשר להאשים אותם באהבה ל-$M. ובכל זאת, כשמגיע קרדיט - מגיע קרדיט. לא טוב לי עם זה ש-VS היא הכלי הכי מוצלח כיום. הייתי מאוד שמח אם היה בלינוקס כלי יותר טוב, ואם הוא היה פורטבילי ל-WIN גם הייתי משתמש בו, תאמין לי. אבל אין כזה. זו פשוט עובדה. כשהכרתי את Visual Assist לראשונה ממש לא התחברתי אליו. הוא האט לי קצת את VS, ולא הבנתי למה זה טוב. אח"כ, באיזשהו שלב התקנתי אותו שוב, עבדתי איתו כמה ימים, ואני חייב להודות שאני מכור. אם אני מגיע ל-VS שאין בו VA אני אבוד לגמרי. אתה יודע כמה זמן מתבזבז לי כשאין לי כפתור GO שמקפיץ אותי מכל מקום למקום המתאים לפי הקונטקסט שעליו אני עובד? זה לא ייאמן. אגב, VS+VA הוא לא סביבת הפיתוח הטובה ביותר שאני מכיר - הוא הסביבה הטובה ביותר ל-++C. אם אתה עובד על JAVA ויצא לך לעבוד עם IntelliJ, הרי לך סביבת פיתוח ששמה את VS+VA בכיס הקטן. הבעיה היא שאין כזה כלי ל-++C, ועל אחת כמה וכמה ללינוקס. מצד שני, אני מכיר בכוחו האדיר של הקוד הפתוח, ואין לי שום ספק ש-KDEVELOP (או ANJUTA או ECLIPSE או אחרות) יעברו בהרבה את VS+VA בתוך שנה שנתיים, כי ל-VS+VA יש הרבה פאקים, ואפשר להתעלות מעליו בקלילות. זה רק עניין של זמן. כרגע אין תחרות.