אפקט הג'ינס

אMור

New member
אפקט הג'ינס

אז נסיעה במכנס קצר זה לא הדבר הכי חכם לעשות... א-ב-ל, האם הרוכב הנ"ל היה מקטין את הסיכון לרגליים שלו אם היה לובש ג'ינס? (כמו הרוב הגדול של האופנוענים). מה שבטוח - הוא לא היה מושך את תשומת לבי... אז איך זה שלובשי הג'ינס מרגישים איכשהו מוגנים, רק בשל היות הרגליים מכוסות בבד העשוי למנוע מגע ראשוני עם האספלט?
מה שבטוח, כוויה אפשרית מצינור האגזוז הוא בטוח היה חוסך... למען הסר ספק: אין בכוונתי להטיף לרוכב המצולם על רכיבה לא ממוגנת. פשוט רציתי לשתף במה שראו עיני ברמזור ובתהיות שעלו בהמשך...

דמיקולו

New member
כולה סיבוב לסופר לקנות כמה דברים.

בנסיעות קצרות, וזה מוכח !!!.........לא נופלים, ולמעשה גם בקסדה אין צורך. ציניות, כן ?

Dr XR

New member
../images/Emo12.gif מוזר...

סופרמוטו עם גלגלי שטח וצמיגי קוביות... ממש מוזר...

dannylior1

New member
סופרמוטו? תזכיר לי מה זה...?

אהה... אני נזכר! זה האופנועי שטח הקטלניים האלה ששמים עליהם צמיגים בלי קוביות... או שפשוט דואגים שהצמיג ישחק לגמרי ויהפוך להיות כזה בלי קוביות... לא??? הסתבכתי עם חצי פורום...! אני בורח...!!! יאלה ביי.

MAX D

New member
לא חבל? יש לך פנים יפות...

חבל נביא שיפוצניק, יארגן אותך מחדש

® Road Runner

New member
עזוב שטויות...

הג'ינס לא יעזור הרבה.. הג'ינס הרגיל והסטנדרטי נקרע בשניה הראשונה של המגע עם האספלט ולעתים משמש כ "נייר ליטוש" על העור..

אMור

New member
מי אמר שהג'ינס יעזור?

הרי כתבתי בהודעה המקורית שרוב הרוכבים מודעים לעובדה הזו אבל עדין מרגישים "חסינים" לרכב עם מעיל וכפפות, אך מזניחים את ההגנה על הרגליים. אז למה בעצם רכיבה עם מכנס קצר "מושכת אש" וג'ינס "עובר"? קאפיש?

הדלעת

New member
אז ננצל"ש - מכנסיים ממוגנים

האם יש המלצות למכנסי רכיבה ממוגנים במחיר נסבל (מה שאומר כנראה, לא מעור) עדיף משהו שמתאים גם כמכנסיים רגילים ליוםיום

xfwind

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo51.gifשאתה מעלה את

הנושא. אני די מוטרד מזה שהרגליים מוזנחות ביחס לפלג העליון. ידוע לי על כמה אופציות של "ברוש" - אבל לא התעמקתי/בדקתי אותם.

rech

New member
בקשר לברוש

הנה קישור לשרשור בנושא המכנסיים. ואם אני לא טועה, ניתן להוסיף עוד מיגונים מעבר למה שיש

M O R M

New member
תראה בדקתי את הנושא והמחיר

לא סביר. מדובר על סדרי גודל של 500 ש"ח ומעלה למכנס. במחיר הזה אני קונה ג'ינס מעולה באיכות טובה ותופר לו מיגונים. באופן הבא (בתכנון עדיין לא ביצעתי.): א. תפירה של מיגון עור כפול עם מילוי (או בלי ) בברכיים. ב. תפירה של כיסים אחורים מעור. ג. תפירה של מיגון עור פנימי לשוקיים. העלות המוערכת כולל המכנס כ- 400 ש"ח (עלות המכנס עצמו צריכה להיות לפחות 150 ש"ח לאבטחת איכות המכנס לאורך זמן.

הדלעת

New member
אם בדקת, אתה יכול לפרט מעט

מה האופציות לקניה? ומיגון עור לג'ינס, כמו שתיארת - איפה קונים ואיפה תופרים?

TT600RRRRR

New member
אני מכיר אותו הוא עובד לידי

פעם אחת מותר עם מכנסים קצרים

C O L T

New member
זה עוד סביר 500 ש"ח

אני ראיתי גם פי 6 מזה. מיגון לרגליים חשוב, תשאלו את רוכב על צל, ועוד כמה חברים, כואב ברגליים לא פחות מכל מקום אחר בגוף, וקצת מיגון עושה הרבה טוב, מנסיון של נפילות בשטח, אבל בניגוד למיגון פלג גוף עליון שנראה סביר, מיגוני רגליים לרוב מגוחכים. גם החום לא מש עוזר למוטיבציה לשים מיגונים. לפעמים הותקפתי בפרצי הגיון מוזרים שגרמו לי לשים מגיני ברכיים ולהחביא מגפי שטח מתחת למכנס ברכיבת הכביש. לא נוח, נראה מצחיק, עדיף כבר לפוצץ ברך או לשבור שוק. או שלא. למגן ג'ינס? אני לא יודע כמה זה יעיל. ברוש מכרו פעם מכנס קבלר הנכנס לתוך הג'ינס ועמיד ממנו בהרבה. לא מגן ממכות, אבל מציל מכוויות אספלט. לא ניסיתי, נראה לי תמורה נמוכה של מיגון למחיר. אגב הג'ינס, מחזיק מטר וחצי של החלקה בערך, לא יותר. בשטח הפכתי כמה ג'ינסים לסמרטוטים בנפילות די שגרתיות, כאשר המיגונים הקשיחים הצילו אותי מנזק של ממש.

למעלה