אפקט הג'ינס

shooGS1

New member
והנה הגענו ל509 שקל ../images/Emo8.gif

אתה יודע כמה עולה ג'ינס מאיכות טובה??

M O R M

New member
יש לי ג'ינס באיכות טובה.-ואני יודע

ואני בהחלט יודע להעריך ג'ינס באיכות טובה. לצורך הרכיבה על אופנוע לעבודה אסתפק בג'ינס בעלות של כ- 150 ש"ח. יש לי ג'ינסים מעולים ויפים שנקנו ב- 70 ש"ח.(באיכות טובה.) ויש לי ג'ינס יקר להחריד באיכות מעולה ומעלה שעולה 700 ש"ח. אז אני חושב שאני מבין בעלויות ג'ינס. השאלה על איזה ג'ינס אני מוכן להשקיע עוד 250 ש"ח למיגונים? שהרי לא יצא לי בסוף ג'ינס שמיועד למסיבות ולהופעה נאה בכל מקרה. אני גם לא צריך את המותג. אני צריך ג'ינס שיחזיק מעמד ולא יתפרק. אגב הסנדלר אומר שצריך לפרק את המכנס ולתפור מחדש את כולו.

shooGS1

New member
אבל למה להרוס ג'ינס יפה, לא חבל ../images/Emo35.gif

למה? אולי באמת עדיף לקנות מוכן? דרך אגב, מה עם מגינים מעל? מתפרק, נכנס לתיק? נראה פתרון טוב? כי גם אני התחלתי לחשוב על מיגונים אחרי השרשורים האחרונים

JackR1

New member
לא יודע באיזה ג'ינס אתם רוכבים, אבל

כל נפילות שלי התרחשו (מוזר, הא?) על אספלט יחסית חלק ובמהירויות עד 70 קמ"ש, והג'ינס עבד יופי וחסך הרבה שריטות. מצד שני, כשאני מתכוון לרכב קצת יותר ברצינות, אני לובש חליפה..

70 קמ"ש???

אתה מעניין לראות תמונה של ברך קרועה בהחלקה במהירות כזו ? הג'ינס החזיק מעמד כ-50 ס"מ ... כל שאר המרחק , הפיקה חטפה.

Boogieman

New member
אני החלקתי יותר מ 10 מטר ב 80 קמ"ש

עם האופנוע עלי וחטפטי שפשוים ב 2 נקודות בברך,לא נעים בכלל אבל אני בטוח שבלי הליוויס זה היה יותר גרוע. והוא לא נקרע בשניה הראשונה,למעשה הוא לא נקרע ממש אלא קיבל כמה חורים קטנים בהחלקה של כמה שניות טובות. זה הליוויס היקר השני שהרסתי בהחלקה.

STIVENZ 426

New member
תגידו, אין לכם איזה שרשור GS-ER

לבזבז עליו ת'זמן? נגמרו כל הנושאים לשיחה שאתם מקטלגים לי פה מותגי ג'ינס אל מול העמידות שלהם בהחלקה על אספלט? הנה, סטיבנס עוזר לכם. 1."היגוי הפוך, הכיצד?" 2."דיסק רדיאלי, מה, למה ומדוע?" 3."כל הבחורות שרוכבות מכוערות רצח, כן או לא?" 4."אנטיכרייסט בעד או נגד?" 5."מה יותר מהיר, מושמוש2 על האף, או אלון גולן על TS?" רוצים עוד? נו מה יהיה?
ס.

JackR1

New member
טוב, עזרת, אז תקבל!

אם אתה כותב "דיסק רדיאלי", אז כנראה שלא קראת את הפורום מספיק, או הסתבכת בשרשורי GSERGPZCBועודהרבהכאלה. פעם כתבתי, לא לפני הרבה זמן, שזה כמו לכתוב "אויר אוירי", "מים רטובים", או עוד איזו שטות בכיוון. בולם רדיאלי - עוד מתקבל על הדעת, כמה שזכור לי, ככה גם קוראים לו. Radial Mount Caliper, באנגלית. מדובר על >>>>קאליפר<<<<, לא דיסק !!! וכרגע באמת אני מבזבז את הזמן, מסיבה לא ברורה.
החיים האלה

JackR1

New member
איזה כביש?

שמתי לב שככל שהאופנוע פחות אוחז בכביש, ככה גם יותר קל להחליק עליו ולא לשייף לעצמך את העור... נו טוב, זה היה קצת אירוני, אבל ברצינות - בהיותי טיפה יותר צעיר והרבה פחות דואג לשלומי ושלום האופנוע, GPX בזמנו, החלקתי בצומת אלוף שדה בסיבוב ימינה מכביש גהה לכיוון דרום. הייתי עם מעיל קורדורה ארוך וג'ינס. שום דבר... החלקה ב-40 קמ"ש, לפני 3 חודשים, אמצע חיפה. הדבר היחיד ששייף את הג'ינס היה הפלאפון שלי בתוך הכיס. בזה נגמר הנזק. כשהכביש מבריק לך בעיניים - תאמין לי, אפשר לגלוש עליו בכיף. לא ארצה לנסות אפילו 50 קמ"ש על כביש חדש-דנדש.

אספלט חדש עם שברי זכוכית מכיר?

מקדם חיכוך גבוה ביותר - יעשה שמות למיגון אבל גם יעצור את הרוכב האומלל מהר יותר. היה שירשור עם התייחסות לענין לא מזמן (שלמה כהן?).

נ"ה ...

הג'ינס נקרע במגע הראשון עם האספלט. למזלי (ובאמת למזלי) אחרי שלושה מטרים, האופנוע נכנס בעמוד התומך למעקה הבטיחות. הברך נקרעה לגמרי כתוצאה של החלקה ל-3 מטרים בלבד!! *אם לא היה שם את העמוד , אני מניח שהייתי צונח צניחה חופשית מגובה 40 מטרים עם אופנוע בין הרגליים במקום מצנח.

TTמאניה

New member
../images/Emo45.gif

נפלתי עם גינס בכביש ב70 קמ"ש ודפקתי יופי של החלקה לאורך הכביש יצאתי ללא שריטה תודה למעיל עור נעליים גבוהות ו... גינס. נראה לכם הגיוני שכל טוסטוס או XR600 ירכיב חליפת עור לנסיעה עירונית? צאו מהסרט

eldad-g

New member
../images/Emo18.gif מור צריך לקחת בחשבון

שגינס כזה לא תוכל לכבס ושווה לברר עוד קודם אם תוכל בניקויי יבש אלדד

דושניק

New member
מכנסיים של JOE ROCKET

קניתי באינטרנט מיד אחרי שקניתי את המעיל הממוגן (שאותו קניתי יום אחרי שקניתי אופנוע...). מכנסים מדגם PHONIEX: קורדורה עם מיגונים קשיחים בברכיים ועיבוי בישבן. עלות, כולל משלוחה - 450ש"ח. God bless EBAY ותודה לכולכם, כי את המודעות למיגונים ספגתי כאן!

Wile Coyote

New member
יש כמה מכנסיים ממוגנים מאווררים

באתר של Joe Rocket מכנסיים מאווררים גם ל ICON (ונראה חביב) יש גם ליצרנים אחרים - סה"כ לא יקר, וכנראה נלבש על בגד תחתון רגיל.

M O R M

New member
כן יש יבואן לג'ו רוקט בארץ.

אני . מה אתה רוצה להזמין בבקשה? אני אזמין עבורך באינטרנט כל מה שתרצה. אספקה תוך 20 ימי עבודה. אגב אני גובה 20% רווח לכל משלוח. נא שלח הזמנה בהקדם שאוכל להתחיל לתכנן את את פרישתי לגמלאות מוקדם יותר.

הדלעת

New member
נו יופי...../images/Emo163.gif

אני מעוניין במקום בו אפשר להתרשם מהמכנסיים וגם למדוד אותן, כדי לדעת מה להזמין באינטרנט. זה קצת יקר מדי כדי לקנות בלי מדידה ועל סמך תמונה לא מפורטת במיוחד. ואם הפרש המחירים לא גדול מדי, אני גם מוכן לשלם יותר כדי לקבל את המוצר מיד וביד ולא בעוד חודשיים, וגם זה אם המוכר לא עבד עלי ונעלם, ואם המכס והנמל לא שובתים...

למעלה