אז צריך להרוס גן את ביתם של המחבלים היהודים.הורסים את ביתם לא מתוך מקום אובססיבי לפגוע סתם
אלא כפעולת ענישה שתרתיעה את המחבלים בפוטנציה לחקות את הקודמים.
חבל שלא הורסים את כל הכפר..
זה כבר היה בהחלט מונע חיקויים מסוכנים, מיותרים.
אז צריך להרוס גן את ביתם של המחבלים היהודים.הורסים את ביתם לא מתוך מקום אובססיבי לפגוע סתם
אלא כפעולת ענישה שתרתיעה את המחבלים בפוטנציה לחקות את הקודמים.
חבל שלא הורסים את כל הכפר..
זה כבר היה בהחלט מונע חיקויים מסוכנים, מיותרים.
אין דבר כזה, "מחבלים יהודים".אז צריך להרוס גן את ביתם של המחבלים היהודים.
אתה מתאר מחבלים יהודים שעושים פוגרומים בכפרים בגדה .אין דבר כזה, "מחבלים יהודים".
מחבלים אלה חולירות שנכנסים לבית שבו גרים אנשים שליווים
שוחטים את האבא את האמא ואת שתי בנותיהם הקטנות
אבל אז כשהמחבל הרוצח יוצא החוצה הוא שומע בכי של תינוקת
הוא חוזר פנימה ושוחט גם אותה..
תינוקת בת 9 חודשים
ראית פעם יהודי שוחט תינוקת ערביה?
אני לא ראיתי.
אין לי מושג מדוע אתה מכנה את אחיך היהודים "מחבלים"...אתה מתאר מחבלים יהודים שעושים פוגרומים בכפרים בגדה .
זה היה מקרה חד פעמי שאיזה פירומן שיחק קצת יותר מדי עם הגפרורים שלוראיתי מי ששורף בית על תושביו כולל תינוקות.
שקר גמור.אפילו אנשי ציבור מהמגזר ההתנחלותי מודים שיש טרור יהודי ומחבלים יהודים.
יש לי אחים ואני לא צריך עוד כאלה.אין לי מושג מדוע אתה מכנה את אחיך היהודים "מחבלים"...
כנראה מתוך דבריו של המנהיג המהולל שלך שטען שחיילי צה"ל הורגים תינוקות כתחביב.
אתה פשוט משנן את דבריו כמו מנטרה דפוקה.
מה?
אין לכם שליטה על המחשבות שלכם?
אין לכם דעה משל עצמכם?
מה אתם?
זומבים דפוקים בשכל?
זה היה מקרה חד פעמי שאיזה פירומן שיחק קצת יותר מדי עם הגפרורים שלו
ומאז הדבר לא חזר על עצמו.
שקר גמור.
זה כמו שמאן דהו יגיד על אחותו שהיא "מוכרת מזון".
אין סיכוי שהציונות הדתית תלכלך על האנשים שלה.
תפסיק לשקר..
ממי למדת לשקר ככה?
מהרועצת המפשטית לממשלאלאלאלא, הא?![]()
אני יכולה להרגיע אותך ואת חברך השמאלני על מלא מלא ..די תפסיק לנסות להטעות את הקוראים עם שקרים.
"והוא יודע למה"..
נתניהו לא קבע וועדת חקירה כי אין עדיין קונצנזוס לאומי בנידון
מה הטעם להתחיל חקירה כשחלק מהעם צורח כמו חולי נפש: "ביבי אשם"?
אתה מבין?
עוד לפני שבכלל קמה ועדת חקירה, אתם כבר החלטתם שהוא "אשם"..
תנסו קודם לחזור לשפיות ולאובייקטיביות, בוא נמנה אנשים ישרים, הגונים ומקצועיים בתחום.
(דיברו על אביגדור קהלני למשל, אני הייתי ממנה גם את אלי גולדשמידט, הוא מייצג את השמאל אבל אדם ישר וטוב לב כמו שהיו לנו פה פעם.
אם רוצים אז אפשר להגיע לחקר האמת
אבל אתם כמו זומבים דפוקים בראש : "ביבייייייייייייייייייייי אשםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם".
ככה אנחנו לא נגיע לשום מקום.
לצערי זה נכון מה שאת אומרת.אני יכולה להרגיע אותך ואת חברך השמאלני על מלא מלא ..
לא תהיה ועד חקירה...
ראשית כל וקודם כל, מיטב הבכירים לא מעוניינים בועדת חקירה שיודעים איך נכנסים לתוכה ולא יודעים איך יוצאים ממנה.
אלה שזעקות השבר 'ביבי אשם' זו סיסמא של ככרות ולא של גוף שיפוטי שיכול להחליט שגם בנט וגם לפיד היו במועדים סמוכים לטבח..., שהם לא התיחסו למערכות המנהרות, יצור הנשק, בנית התוכניות, אימון הכוחות ועוד.
אם נוסיף לאלה את שר הבטחון לשעבר ועוד שניים שלושה רמטכ"לים לפני הרצי... בכל הסמתוכה הזו נכלל גם הרמטכ"ל הנוכחי בשבתו כמנכ"ל משרד הבטחון...
ראשי השבכ"כ ועוד כהנה וכהנה...
לפני שופטי עליון ומחוזי...
נוסיף לכל אלה חוסר הסכמות בשאלת ההרכב של חברי הועדה, ועד לחצים שלא להשתתף מכל צד...
אז שנים להרכיב ועדה שכזו... שנים לחקור, עשרות שנים לשפוט... את ראשי השלטון בישראל... כשנתניהו אחד מוך לא מעט... רשימות ארוכות. אפשר להירגע... למזוג משהו טוב... ולקוות...חחח
למה להתכסות, הוא מוזמן לקעקע אותו על זרועואין כאן עבירה?
הם האויבים של מדינת ישראל בשם השדים והרוחות.
תנסה להתכסות בלילה עם שמיכה אשר צורתה דגל פלסטין
אני בספק אם תתעורר שלם בבוקר.
על זרועו זה עוד טובלמה להתכסות, הוא מוזמן לקעקע אותו על זרועו![]()
הוא בוט איראני.דגלי פלסטיין וחמאס בקמפוסים. זאת המציאות שלך, לא שלי.
סטודנטים באוניברסיטה העברית מחו עם דגלי פלסטין - ועוררו סערה: "לכו לעזה"
למה שלא תלך באמת לגור בעזה?
שם תהיה קרוב יותר למציאות האהובה.![]()
מאיפה יהיה כסף לממן לימודי רפואה ליהודים כשצריך לשלם לחרדים שכר ממוצע במשק על לימודי ישיבה?רופא מתמחה בסורוקה הורשע בחברות בארגון טרור: נשבע אמונים לדאע"ש
לא ירחק היום ורוב הרופאים והרוקחים האלה יזריקו לנו ציאניד במקום אקמול.
דבילים,
במקום לקדם רופאים יהודים ישראלים, הם מקדמים מחבלים.
לא אמרתי שגם וגם...מאיפה יהיה כסף לממן לימודי רפואה ליהודים כשצריך לשלם לחרדים שכר ממוצע במשק על לימודי ישיבה?
או לממן ערביםמאיפה יהיה כסף לממן לימודי רפואה ליהודים כשצריך לשלם לחרדים שכר ממוצע במשק על לימודי ישיבה?
מהכסף שנותנים לערבים ללמוד רפואה על חשבוננומאיפה יהיה כסף לממן לימודי רפואה ליהודים כשצריך לשלם לחרדים שכר ממוצע במשק על לימודי ישיבה?
או לממן את הערבים בעיקר את אלה שלומדים על חשבונינו וגרים במעונות על חשבוננומאיפה יהיה כסף לממן לימודי רפואה ליהודים כשצריך לשלם לחרדים שכר ממוצע במשק על לימודי ישיבה?
"אפליה מתקנת"???
לויפה לומר "כושים"..גם בארה"ב העדפת כושים על אסיאתיים -
![]()
ייל העדיפה מועמדים שחורים והיספנים לרפואה - והסתבכה
כך קובע משרד המשפטים האמריקני שמצא פערים אדירים: למועמד שחור היה סיכוי גבוה פי 29 לקבל זימון לראיון מאשר למועמד אסייתי בעל הישגים זהים. מסמכים פנימיים של ייל חושפים כיצד האוניברסיטה עקפה את פסיקת בית המשפט העליון. משרד המשפטים מזהיר: אם לא יושג הסדר - יינקטו צעדים משפטייםwww.ynet.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.