בהחלט שהיה!!!
בעיקר סדרות לילדים קטנים בערוץ הופ אני אתן לך את הדוגמא הכי טובה לכך: לפני כמה שנים הבי בי סי - הוציאה סדרה לילדים באנגלית בשם "ביזי באסס" (אוטובוסים עסוקים) בארץ הטלוויזיה החינוכית רכשה את זה וקראה לזה "חבורת האוטובוסים". במקור (באנגלית) שחקן אחד דיבב את כל הדמויות (כולל נשים), ואילו חנה דרורי קשי - לא הייתה מוכנה לכך שבארץ זה יהיה אותו דבר. והחליטה שאת הנשים ידבבו נשים, ואת הגברים ידבבו גברים. וכמון שהיו שם יותר משני שחקנים על מנת שיהיה גיוון. אני גם דיבבתי בסדרה הזאת. לאחר שנה. ערוץ הופ -קנה את הסדרה מהחינוכית - אבל בלי דיבוב עברי, שכן היה יותר יקר לקנות את הדיבוב של החינוכית. הם החליטו לדבב את הסדרה מחדש. ואולפני וידאופילם החליטו שעפרון אטקין ידבב את כ-ל הדמויות כולל הנשים ובלי במאי. - אמנם עפרון אטקין הוא בחור מאוד מאוד מאוד מוכשר (ואני חושב שהוא אחד המדבבים הגדולים שיש לנו בארץ, שכן - קולו מעולם לא נמאס לאזניים) עדיין - הדיבוב יצא הרבה פחות אמין מאשר בגרסה של החינוכית, ולכן זה יצא כמו שזה יצא. דרך אגב, בהמשך להודעתי הקודמת, אני רוצה לתת עוד דוגמא למקרה שלא תמיד מגריע ששחקן אחד עושה המון דמויות בסדרה אחת. בסדרה "שמש הקטנה והקדרים" גיורא קנת דיבב את כל הבנים, ואת האמא של הילד "דוקטור" ודנה יחזקאל דיבבה את הדמויות של שתי הבנות שם וגם של אחד מהבנים ('ברלה'). ולרגע - אי אפשר לומר מילה רעה על הדיבוב של הסדרה. וכן, זה היה באמצע שנות ה-80 עוד כשהדיבוב בארץ היה הרבה פחות מושקע מבחינת ציוד.