אפילפסיה וצבא - שאלה

Pup33t

New member
למיכל אני סובל מבעיה דומה ...

אצלי התגלה הבעיה בגיל 12 שהיה לי רק הקאות וזה אובחן מיגרנה עם סיפטומים של אפי' לא היו פירקוסים רק הקאות והלכתי לישון וקמתי כמו חדש אך עדיין הרופאה המליצה לי לקחת כדורים ולקחתי ואני עדיין לוקח דאפלט אך שחשבתי בגיל 17 שזה מאובחן כמיגרנה וירדנו במינון קיבלתי את ההתקף הראשון שלי בחיים ואפשר לראות שבעצם מה שקרה שזה התפתח והשתנה אלוהים גדול אולי זה ישתנה שוב ויעלם לתמיד אי אפשר לדעת .. ואף אחד לא יודע עוד.. כיום אני שוב על כדורים מאוזן שנה ו-4 חודשיים ושהלכתי לצבא גם היה לי צו ראשון הם שמו אותי על פרופייל 24 שזה זמני (הפירקוס הראשון היה קרוב בהפרש של פחות מחצי שנה לצו הראשון) ואז הם החריזו עליי בפרופייל 45 נכון להיום ואני מתגייס ב10 לנובמבר. בהצלחה ורק בריאות.

Pup33t

New member
ממ..

הכריזו* תיקון שגיאה שלא ראיתי חח.. ושמעי לא יודע עוד דווקא היה לי במנילה רשימה בסדר.. כנראה אבל קרוב לבית. אני מניח שהם ידחו לו את הגיוס שיהיה יציב בלי שום התקפים לפחות לעוד תאריך מסויים של חצי שנה + - , אם ישימו אותו על 24 כי אני הייתי צריך לבוא כמה פעמיים בשביל להסדיר את העניין עם הפרופייל.

BudyLuv

New member
אני אעיד על עצמי בקשר לצבא

היחס אליי היה משפיל הביאו לי רופא שלדעתי בכלל סנדלר , שינה לי כדורים הוריד מינון לאחר מכן הכפיל את המינון המקורי של התרופות , לא הקשיב למה שיש לי לומר , התייחס אליי כאילו אני בן אדם בריא שפתאום נפלה עליי המחלה , זו היתה לי פשוט תקופה מחרידה , אני ממליץ לו לעשות צבא אבל רק בתנאי שיכירו במגבלות שלו לפני הגיוס הכי טוב שיתנדב. אני יצאתי על 21 , אבל זה היה קשה רופא פרטי המליץ על 21 רפואי , בחרתי ללכת על 24 והמשכתי עוד שנה , חשבתי אולי עכשיו דברים ישתנו , אומנם הייתי בבית באותה תקופה של ה 24 אבל באמת שחשבתי לחזור אבל בתקופה הזאת של המבדקים עשו לי תמוות , אמרו לי שאני מנסה להתנער מהשירות העלו לי את תקופת השירות מ 3 שנים ל4 שנים. בסופו של דבר הלכתי לאותו רופא פרטי סיפרתי לו את הסיפור והוא שיחרר אותי על 21 מהצבא. הרופא פרטי הזה עושה מילואים בתור רופא בצבא. בזכותו סבלתי פחות. אני לא אומר לא לצבא אני רק אומר שאם נכנסים אז שזה יהיה עם קבלות ולא עם תיק בקופ"ח , כי התיק שם לא שווא כלום כשאת/ה בפנים.

לצערי אני מסכים

לעיתים קרובות שואלים אותי במסרים למה אני ביקורתי כל כך לצבא. אז אלה הסיבות. יש כאלו שלא רואים אותם, יש כאלו שזה עובר להם מהצד, יש כאלו שמצבם טוב, ולא ניתקלים בבעיות. לנו אין בעיות , אבל אני רואה הכל, ולא מעביר בצד. אז גם אני רואה שהיחס משפיל. אני כועס בצורה בילתי רגילה , 6 חודשים קיבלה תרופות , והפעם פיתאום נידרשו טפסים, וזה ניסחב , כך שבמשך שבועים בלי שנרגיש השתמשנו בתרופות משלנו. מעודפים שלנו. עכשיו אני עובד להחזיר לעצמי את הנגנב. אם אני היתי מודע לסיפור, התרופות היו עוד באותו יום.

למעלה