אפחד לא טרח/ה

magy

New member
בזמן האחרון אני הורגת אותך

לעיתים קרובות...... נהייתי קטלנית?????????????? סתםםםםםםםםםםםםםםם
))))))))))))

killing me softly with your eyes

רוברט פלאק.. השיק הנפלא קפץ לי בראש,, הולכת לשים את הדיסק, נתוכנית על אנשי השייטת הורגת... הסיפור של סלע מזעזע..

חונה לרגע, שמי ../images/Emo23.gif לדבר הבא...

...רוברטה פלאק... אחלה זמרת... אבל יש לה שיר שחבל"ז, זה לא השיר שרשמת... אלה,"כאשר אני רואה את עיניך"... ומהיכן הוא בא?... קלינט איטווד, ביים את סרטו הראשון, בכלל לא מערבון, אלא מותחן פסיכולוגי על אישה שמתאהבת בו נואשות, עד כדי טרוף, כמובן שהסיום טרגי... שם הסרט "מיסטי", שם של שיר... אבל יש קטע מאוד יפה של אהבה בינהם החיק הטבע, באיזה יער קטן ורוברטה פלאק שרה את השיר הנ"ל, הוא מדהים, במיוחד בביצוע הקולי שלה...
נ.ב. "חיזור גורלי" עם מייקל דאגלאס וגלן קלוז, הוא העתק של הרעיון שקלינט איסטווד ביים עשרים שנה לפניו...זה לא מוריד מערכו כמובן של הסרט גם הראשון וגם האחרון... כדאי לראות...

בנות, אתן טועות

ממש לא רציתי לסחוב את זה לכיוון הזה אבל אתן לא משאירות לי ברירה אתן נכנסות לכל מיני ניתוחים פסיכולוגיים ושמתן כבר את המשפחה והנכדים מה יש לכן? כמה גברים נכנסים לכאן בשביל לדבר על המשפחה והנכדים? כמה היו רוצים לזכור אותם כאשר הם מול בתולות בלונדיניות עם חזה זקור שיושבות כך כל יום ולילה מול המסך מחכות לשכמותם בשקיקה אורגד זה אכן שמו. לא מלידה, אלא עברות של השם ליכטמן או משהו דומה הוא באמת נולד בשנת 1940 ולכן אוהב את המספר 40. הוא שמע שבאינטרנט יש מין זמין. 40 זה היה החלום שלו לכבוש 40 נשים בסערה זו המטרה שאותה הוא שם לו כשנכנס לפה לפורומים, לצ´ט פנטזיית ילדות ידועה ובפנטזיות, אתן כבר יודעות, אני מומחית אבל מה שקרה, כלומר האמת העירומה: פגש הוא כאן נשים שמה שרוצות בעצם זה לדבר לכאן הן באות כדי לנוח מעמל יומן להשתעשע להחכים זהו כל כך פשוט כל כך יומיומי עיניים, יש לך אולי עוד שאלות אלינו? ועכשיו וידוי קטן איך שאני מתה על הפורום הזה שיש בו רק חכמה צרופה

פמטזיה נשית, אני מבין שזהו...

...את פותחת לנו הגברים ת´דלת ומסלקת... "שלום רב, כאן המין הזמין, אני כרגע לא פנוי, נא להשאיר הודעה בשפה ברורה אחזור עליכם בהקדם האפשרי, אם רצונכם לשמוע את המשך ההודעה, נא ללחוץ *... לחצנו * ואז: "המין הזמין לא מתחייב לחזור לכל אחד, אין ההצעה הזולה תזכה במיכרז...רק בעלי ההצעות המתאימות יתקבלו ויענו...המין הזמין מרשה לעצמו לשמור את הזכות ליצור קשר איתכם עפ"י הבנתו..."
נ.ב. "אין"

יודע מה?

כבר שנה אני מפשת רעיון ליזמות עסקית עכשיו יש לי רעיון ליזמין זמין או שלא זמין

את לא מעודכנת פנטזיה, העכשווית

היא כמובן 70 בתולות וגן עדם אחד. נ.ב. לא חשוב שיהיו בלונדיניות העיקר 70 ובתולות-זה חשוב מאד.

זה בכלל לא עניין של נבזות../images/Emo11.gif

הכל נכון... פעם, מתוך סקרנות נכנסתי לצ´ט לחדר "פדופילים" בתור מיכל13.. ישר קפצו עלי בפרטי כל מיני מנייקים עם הצעות שילונדע... אמהות - תשמרו על הבנות שלכן.. הזאב אורב בכל פינה..

אטיוד5

Active member
מי שמדברת

שקספיר זה מהמאה ה 16 ? אפילו אם את אחותו הצעירה .... חחחחחחחחחח

"אחות קטנה" זוהי פנטסיה גברית

וילאם ,אחי נולד ב1564 ,אבל אני אחותו הגדולה, שנולדתי שנתיים לפניו, משמע- 1562 צא וחשב בת כמה אני... וזו התשובה לכל מי שתוהה- אבל ביננו, ככה בשקט מה זה 500-400 שנה לכאן או לכאן, "קטן עלינו"... ההבדל הוא שבכינוי שלי ברור שהגיל המיוחס הוא בדיוני, אלא אם מישהו מאמין ברוחות עם תכריכים כותבות עברית.

עיניים

New member
גם מתושלח

חי 400 שנה, ואני תמיד תהיתי מה הוא עשה ב-320 שנותיו האחרונות....

אטיוד5

Active member
מה שנחמד

זה שזכרתי 900 שנים כמו שמופיע בשיר it ain´t necessarily so של ג´ורג´ גרשווין והלכתי לבדוק במקורות ויצא 969 רק אח"כ ראיתי את ההודעה הזאת שלך צירוף מקרים נדיר ואם כבר דנים בהודעה ההיא שלך 9 פעמים מספיק לך? בסשן אחד או מה?

למעלה