אפחד לא טרח/ה

magy

New member
למה לא מספרים לי שום דבר

בבית הזה..........? צריך לציין על גבי הכרטיס את יום ההולדת..... כמו כן......לשים בלון......כדי להודיע לכולם....... כמו באיסי......... בכל מקרה.....עוד לא חצות........אז.........."כל מה שאתה מאחל לעצמך......ברגעים יפים"............לו יהי........ אני מבטיחה לשים.......בשנה הבאה.........את שלי.....

אטיוד5

Active member
אפשר לפוצץ אותם?

תודה.

גשם של מזלטופים אטיוד ../images/Emo79.gif

ואיך יכולנו לנחש? אפילו מגי האסטרולוגית המהוללת לא ניחשה... ילד, בא תלמד ממני... כשלי תהיה מומולדת- חצי עולם ידע מראש.. ויקבל תזכורת מדי שבוע !!! אישי היקר גרוע בניחושים, אמר לי "פעם רוצה משו - תדברי "!
ספר איך חגגת?
מAני.

magy

New member
טעית בתואר

נוסטרולוגית.....
))))))))))))))) כמו ....קוזה נוסטרה.....

ואיך ידעו ?

הראש שלהם עסוק רובו של היום בשאלה: "יהיה היום, או לא יהיה היום"... (גנבתי מתוך ההצגה: ליזיסטרטה...) מי שלא ראה - כדאי ! מלחמת ספרטה ואתונה בלבוש אקטואלי.. כל כך אקטואלי וכל כך דוקר !

אטיוד5

Active member
זה רק אלה הצעירים עסוקים ...

בשאלה הזאת. אנחנו החתיארים כבר יודעים מזמן: לא יהיה.

אטיוד5

Active member
אני מדבר נונסטופ

וזה לא עוזר לי כל כך חחחחחחח תודה ובאמת לא יכולת לדעת אז מה? זה מונע ממני לתקוף? חחחחחחח

../images/Emo49.gif לד"ר 52 ../images/Emo65.gif

איך אטרח ואתה עברת דירה. אבל ציפור קטנה לחשה לי שאתה רק עברת לחדר אחר. אז שיהיה לך המון המון זיונים (אוווווף זה שייך לחדר אחר) אז שיהיה לך כל שתרצה.

magy

New member
אוי לי........מישהו טעה בדרך

עבר דרכינו.......לא שם לב......ושלח הודעה לחבר....שעומד לעשות חיים משוגעים...... לא יודעת איך קורה דבר כזה.......אבל עובדה....... זיונים?????? בחדר החדש....????? איפה זה......????????? שוטה......תשאיר כתובת........לטובת בנות הפורום.....שמחפשות את החדר המון זמן......... אל תהיה אגואיסט.......... שוטה..........איך התבלבלת......? ואולי זה מסר מוצפן.......... אין לנו תרגומון.........או איש שב"כ שיעזור לנו..... פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז הנרות הריחניים עלייייייייייי מה שהולך להיות בחדר הזה.........אפילו הדימיון המפותח שלי......לא יכול לנחש.............. ספר עוד פרטים בהמשך.........

שוטה, עד כמה שזכור לי

כשהזמנתי אותך לפה אמרתי לך שכאן אין מילה שנקראת זיונים כאן יש רק דיונים או שאולי רעדה לי האצבע? אז עכשיו, משבאת אולי תשב עימנו קצת? תראה כמה נעימים הם השכנים. ברוך הבא

לא זכור לך

לא דיברנו על ז/דיונים (אולי עשינו) באתי לברך את חברי ליומולדתו וכפי שאמרתי לך צעיר הנני ונוסטלגיות אין לי. ולמנהלת החביבה מגי שמה? לא טעיתי החבר הוא כאן והמילה שברחה לי כבר התנצלתי. ולבנות החדר....................הן יודעות טוב ממני את המקום שממנו באתי.

היי שוטה

שלא תהינה כאן אי הבנות לכן אבקשך למסור קבל עם ועדה שמה שנכתב על ידך בסוגריים אכן עשינו ונעשה אבל כל אחד עם החוקי/ת שלו וחוצמזה אין צורך להתנצל. אולי אתה מכיר את המילים של השיר למרות שאתה צעיר כל כך?

בלי חוקים ובלי מצוות

מצטער פנטזיה אינני יכול לשקר ולבטח לא קבל עם ועדה כל כך מכובדת לגבי שנינו כתבתי "אולי" והתכוונתי לדיונים. מקווה שזה מספק אותך, אם לא, אני פנוי מחר ב- 13:00

בלי חוקים ובלי חרטות(במילעיל)

ככה היו אומרים אצלנו וזה מראש היה שם כל משחק במקום שהמנהיג המקומי לוקח לעצמו את כל הקופה והשאר שיחקו לפניו. כי הוא זה שחיבר את הכללים ריטרואקטיביים לפעילות. ניסית פעם לשחק חמש אבנים בלי חוקים ובלי חרטות? בלתי אפשרי, אומרת הילדה שבי אבל משחקים אחרים... אולי אפשר?

היי אחותי

במשחקים שאני משחק משתדל שיהיו בלי חוקים ובלי מצוות. לצערי לפעמים יש חרטות (במילעיל) וגם חרטות (במלרע).

אמר לי פעם מישהו שייחסתי לו חכמה

שחבל להתחרט פעולה מיותרת כמו ייסורי מצפון. על דברים שכבר נעשו והיו ואין שום יכולת לתקנם או לחוות אותם מחדש -אחרת. גם העתיד אינו בידינו כי מי ידע מה צפוי לו מחר,הערב,עוד שעה. רק ההווה הוא המקום של ההחלטות שלנו וברגע שהוא מתרחש הוא כבר עבר ואז- בלי חרטות.

אטיוד5

Active member
מאחל לי המון זיונים

הלו? מה אתה רוצה להרוג אותי? פה מחלקת גריאטריה, בחייך.

למעלה